KUCHARZ Rybnik oferta pracy BARTOSZ&IWONA BARTOSZ ANIOŁ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Wymagane wykształcenie zawodowe/średnie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
Data publikacji: 2019-12-02
Lokalizacja: Rybnik (śląskie)
Pracodawca: BARTOSZ&IWONA BARTOSZ ANIOŁ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 3, 44-200 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wymagane wykształcenie zawodowe/średnie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rybnik
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rybnik
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rybnik
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.12.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: BARTOSZ&IWONA BARTOSZ ANIOŁ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku
Adres pracodawcy:
Rynek 3, 44-200 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: -, Godziny : -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Rybnik
Gmina pracodawcy: Rybnik
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rybnik
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.12.2019
Oferta pracy ważna do: 02.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 02.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 02.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ad9dc1b2151646c2ffbd151b337941e9
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, nadzór nad towarami, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
Hotel Warszawa Sp. z o.o. - 2019-07-09 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie potraw, obróbka mięs i warzyw, obsługa urządzeń gastronomicznych, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2019-09-18 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem.Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 lata na podobnym stanowisku. Wynagrodzenie brutto od 3100zł do 3900zł miesięcznie.
Hotel Mikołajki sp. z o.o. - 2016-10-27 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Zawarty w programie stażu.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanioe posiłków w barze
BAR SMAKOSZ S.C. Ilona Gawrych, Izabela Dyrla - 2016-12-15 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciasta, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym i przedsiębiorstwie zajmującym się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy. Przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
RESTAURACJA & PUB "KORONA" - 2018-09-13 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków pizzy i kebabów
kontakt przez OHP - 2017-03-02 - Brzozów (podkarpackie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Jałowęsy (świętokrzyskie)
staż w kuchni restauracji
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Zebrzydowice Górne (śląskie)
Patroszenie, filetowanie ryb, obsługa pieca konwekcyjnego, wędzenie. Przyrządzanie dań kuchni zimnej i ciepłej oraz deserów.
PSTRĄGOWO GRZEGORZ JAKIMIAK - 2018-08-27 - Chełm (lubelskie)
Projektowanie lekkich konstrukcji stalowych w programach: AutoCAD, autodesk
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Bełchatów (łódzkie)
obsługiwanie i nadzorowanie kotłów do gotowania surowców, obsługiwanie mieszałek do mieszania składników farszu na wędliny, obsługiwanie nadziewarek do nadziewania osłonek farszami, czyszczenie, mycie i dezynfekowanie obsługiwanych maszyn oraz wykonywanie podstawowych czynności konserwacyjnych
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Sępów (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej od surowca do gotowej potrawy
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Łódź (łódzkie)
Obsługa kasy fiskalnej, sprzedaż i pakowanie pączków, wykładanie pączków do witryny, sprzątanie miejsca pracy. Praca początkowo na 1/2 etatu (po okresie próbnym w pełnym wymiarze czasu pracy), dwuzmianowa w godz. 8.00-19.00 - według grafiku, od poniedziałku do niedzieli. Praca w Bielsku-Białej.
Kosowski&Jonek Sp. z o.o., Sp. Komandytowa - 2018-04-23 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Krzeszów (podkarpackie)
Wykonywanie potraw kuchnii:chińskiej,wietnamskiej i malezyjskiej.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Radwanków Szlachecki (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe mile widziane; umiejętności, zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, wydawka, utrzymanie stanowiska pracy w czystości; jedna zmiana; miejsce pracy: Sierakowice;
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Sierakowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
CELBYT Spółka z o.o. w Ostrołęce - 2016-03-23 - Ostrołęka (mazowieckie)
jw.
HR SYSTEMS Sp. z o.o. - 2016-11-03 - Warszawa (mazowieckie)
Operator koparko ładowarki.
Ryszard Lipiński Firma LiD Usługi Kolejowe, Drogowe, Komunalne - 2018-04-16 - Dębica (podkarpackie)
duza produkcja
"TUKAN" PAWEŁ WOŹNIAK, JANUSZ ŚLEDZIONA SPÓŁKA JAWNA - 2019-06-10 - Rzeszów (podkarpackie)
obróbka warzyw, przotowanie dań gastronomicznych i wydawanie dań
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Kuchnia polska, przygotowanie produktów i gotowanie
SP. C. "DANA" RESTAURACJA "OGRODOWA" MAŁGORZATA PIASECKA HANNA PIASECKA - 2017-02-22 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa imprez okolicznościowych.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Janusz Gęsina - 2017-01-20 - Przewóz Nurski (mazowieckie)
Przygotowywanie drobnych posiłków dla klientów w BISTRO oraz obsługa klientów.
"MD CONNECT" SP. Z O. O. - 2017-01-03 - Dobrodzień (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
MAXIM BARTŁOMIEJCZYK SPÓŁKA JAWNA - 2019-03-19 - Chełm Śląski (śląskie)
Wykonywanie obowiązków i czynności należących do kucharza.
Zakład Gastronomiczno-Handlowy "Krymar" s.c. - 2018-11-05 - Świnoujście (zachodniopomorskie)