KUCHARZ Krzeszów oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2018-03-14
Lokalizacja: Krzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Krzeszów, powiat: niżański, woj: podkarpackieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: niżański
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.03.2018
Data zakończenia pracy: 14.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nisku
Adres pracodawcy:
Sandomierska 6a, 37-400 Nisko, powiat: niżański, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: niżański
Gmina pracodawcy: Nisko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nisko
Ulica pracodawcy: Sandomierska
Numer budynku pracodawcy: 6a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nisku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.03.2018
Oferta pracy ważna do: 15.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 14.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 14.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków i ich wydawanie - dbałość o estetykę dań - dbanie o czystość miejsca pracy znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Zakopane (małopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Łasin (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków wg receptury, dbanie o wizerunek potraw oraz organizacja pracy na stanowisku
PAWEŁ BURY - 2017-11-29 - Oświęcim (małopolskie)
wg.zawodu
PATRYCJA ROMANIK CATERING - 2018-07-11 - Gryżyna (lubuskie)
utrzymywanie czystości naczyń, narzędzi oraz sprzętu kuchennego, przygotowywanie półproduktów, obróbka art. spożywczych, pomoc przy przygotowywaniu dań. Staż skierowany do osób do 30 roku życia w ramach programu PO WER (osoby do 25 r.ż. mogą zostać objęte wsparciem w okresie 4 miesięcy od rejestracji)
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Brzesko (małopolskie)
Sporządzanie potraw w oparciu o receptury oraz ich dekorowanie.
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Obsługa kuchni, przygotowywanie posiłków
Apiherba dr Edward Kałużny - 2016-04-11 - Witosław (wielkopolskie)
Wymagane doświadczenie zawodowe oraz książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Restauracja "Vena" - 2016-01-18 - Racibórz (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2016-03-02 - Konradów (opolskie)
Przygotowywanie posiłków
IZABELLA SP. ZO.O. - 2017-08-03 - Puławy (lubelskie)
Wykonywanie prac hydraulicznych –montaż, instalacja i naprawa instalacji wodociągowej, kanalizacyjnej i centralnego ogrzewania, montaż rur ściekowych – prace w nowych budynkach mieszkalnych.
Keepers AS - 2018-04-30 - Norwegia (Norwegia)
przygotowywanie potraw regionalnej kuchni ukraińskiej, wynagane 3 lata doświadczenia w zawodzie, praca na terenie Wolsztyna, Warszawy, Częstochowy, Poznania
Owczarek Tomasz - 2016-06-09 - Wolsztyn (wielkopolskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, śląskiej.- W razie potrzeby pracodawca zapewnia bezpłatne zakwaterowanie oraz bezpłatne wyżywienie.- Wynagrodzenie: 15 do 20 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 11:00-21:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza min. 1 rok. Wymagana Książeczka sanepidu. Mile widziana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (10:00-19:00) (Tel. 32-202-69-65, 500-195-329) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Konstantego Kempy 5, 40-668 Katowice).
RESTAURACJA WENA JAN KURZYCA - 2016-06-06 - Katowice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ ORAZ WYRÓB MAKARONU; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ WYROBU MAKARONU ORAZ PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI CHIŃSKIEJ, 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; PRACODAWCA PROSI PO KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-prace związane z przyjmowaniem towarów-obróbka wstępna i rozdrabnianie surowców
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw w odniesieniu żywności do menu, nadzorowanie jakości zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składników, ustalanie estetycznego sposobu podawania potraw, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny.
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i gotowanie dań, potraw kuchni orientalnej - azerbedżańskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Chełm (lubelskie)
przygotowywanie posiłków od surowca, wyliczanie strat, dbanie o prawidłowe stany magazynowe
KIELECKA KUCHNIA KATERINGOWA SP. ZO .O. - 2018-04-13 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, utrzymywanie porządku w lokalu
BAR HIPSTER Bartosz Fenig - 2017-04-24 - Gnojewo (pomorskie)
Gotowanie barszczu, placków ziemniacznych bez mąki i bliny. Praca na umowę zlecenie, 70 godzin pracy w miesiącu, praca w przedziale czasowym: 10:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Milicz (dolnośląskie)
zamawianie produktów do produkcji pizzy;przygotowanie ciasta na pizze;wyrób pizzy i wypiekwyrób fast foodówdbanie o porządek w kuchni;pomoc w przygotowywaniu dań obiadowych.Oferta stażu przeznaczona dla osób zarejestrowanych w PUP Oświęcim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Osiek (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie wyrobów kulinarnych, sporządzanie surówek, sałatek, sporzadzanie napojów gorących, obsługa konsumentów, inkasowanie od nich należności.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Płock (mazowieckie)
Ratowanie zagrożonego życia ludzkiego i wszelkiego mienia nawet z narażeniem życia poprez udział w działaniach ratowniczo-gaśniczych, przestrzeganie prawa, dyscypliny służbowej, wykonywanie poleceń przełożonych, doskonalenie zawodowe. Więcej informacji na stronie: www.siedlce-straz.pl.
Komenda Miejska Państwowej Straży Pożarnej w Siedlcach - 2018-04-04 - Siedlce (mazowieckie)
Przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, uczestniczenie w planowaniu menu oraz jadłospisów i przygotowywanie według niego posiłków, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcjowanie, dbanie o najwyższą jakość, smak, estetykę wydawania posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, dbanie o utrzymywanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymywanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny, znajomość i stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP, wykonywanie innych prac zleconych przez właściciela restauracji wpływających na podniesienie jakości jego pracy
Sylwia Szczerska WIOSKA INDIAŃSKA GRALA - 2017-02-22 - Grala-Dąbrowizna (mazowieckie)
przygotowanie potraw , dekorowanie dań, przygotowanie sosów do dań, przygotowanie z całego zakresu menu , dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Piaseczno (mazowieckie)
wg stanowiska
P.P.H. KUDASZEWICZ Barbara Kudaszewicz - 2016-05-16 - Sulbiny (mazowieckie)