KUCHARZ Russów oferta pracy JOLANTA ZIELIŃSKA SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY; HOTEL RUSAŁKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie dań, racjonalne gospodarowanie towarem, utrzymanie porządku i higieny na stanowisku pracy.
Data publikacji: 2020-05-12
Lokalizacja: Russów (wielkopolskie)
Pracodawca: JOLANTA ZIELIŃSKA SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY; HOTEL RUSAŁKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:62-817 Russów 66, powiat: kaliski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie dań, racjonalne gospodarowanie towarem, utrzymanie porządku i higieny na stanowisku pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Russów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kaliski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3007
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żelazków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2020
Data zakończenia pracy: 31.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: BARDZO DOBRA ORGANIZACJA PRACY
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: 3 - LETNIE DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: BARDZO DOBRA KOMUNIKATYWNOŚĆ
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie średnie zawodowe, 3 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku pracy, bardzo dobra organizacji pracy, bardzo dobra komunikatywność.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
JOLANTA ZIELIŃSKA SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY; HOTEL RUSAŁKA
danePracodawcy_nip: 9680252833
danePracodawcy_regon: 250764057
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kaliszu
Adres pracodawcy:
Russów 66, 62-817 Żelazków, powiat: kaliski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osoby zainteresowane proszone są o telefoniczne umówienie się na spotkanie z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: kaliski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3007
Gmina pracodawcy: Żelazków
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Żelazków
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0211435
Ulica pracodawcy: Russów
Numer budynku pracodawcy: 66
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż hurtowa niewyspecjalizowana żywności, napojów
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kaliszu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 12.05.2020
Oferta pracy ważna do: 01.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 12.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 12.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2efd2e92c8b58534f290fbe1679b1995
Podobne oferty pracy
jw.
Enterprise s.c. - 2016-11-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
BARBARA CIEŚLAK POLA - 2017-10-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-11-22 - Tczew (pomorskie)
praca w kuchni, przygotyowanie posiłków dla pacentów
Samodzielny Publiczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej - 2016-10-28 - Lębork (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, zarządzanie zespołem pracujących na kuchni (pomoce kuchenne, pracownicy dystrybucji),. kontrola jakości produktów wykorzystywanych
kontakt przez PUP - 2019-11-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w restauracji na stanowisku kucharz, serwowanie dań z karty menu, magazynowanie produktów, dbałość o estetykę dań.
Restauracja Oleńka na Starówce S.C. Jarosław Giszter, Aleksandra Rowińska - 2020-02-27 - Bolesławiec (dolnośląskie)
kucharzpraca od godz 12.00 do 20.00dwie soboty w miesiącu pracujące, za soboty pracujące przysługują dni wolne
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Wilk-Pol Wilk Henryk - 2016-11-23 - Mielec (podkarpackie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe: 5 lat; uprawnienia spawacza elektrycznego; znajomość rys. technicznego; zakres obowiązków: łączenie metalowych elementów konstrukcji i instalacji technologicznych, przygotowanie elementów do spawania przez oczyszczenie obszaru spawania, ich dopasowanie i szczepianie; jedna zmiana; umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwice;
RIPISA XXI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-10 - Gliwice (śląskie)
Obsługa kasy fiskalnej, wydawanie paragonów, faktur, tax free, odbieranie dostaw, sprawdzanie towaru pod wzgledem jakości.
kontakt przez PUP - 2019-05-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA - 2019-11-21 - Lubin (dolnośląskie)
- ustalanie zakresu napraw lakierniczych, przygotowanie pojazdu do naprawy i dobieranie koloru lakieru,- wygładzanie nadwozia z chropowatości przy użyciu szlifierki ręcznej lub mechanicznej,- malowanie podkładowe,- suszenie powłok, a następnie polerowanie po utwardzeniu,- lakierowanie właściwe, nakładanie natryskowe powłoki lakierniczej na przygotowaną powierzchnię,-współpraca z innymi pracownikami oraz przełożonymi.
kontakt przez PUP - 2020-01-27 - Sulejówek (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie potraw dla klientów restauracji
MAŁGORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2018-06-28 - Modlnica (małopolskie)
gotowanie, przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Świdnik (lubelskie)
Sprzątanie powierzchni hali produkcyjnej , ciągów komunikacyjnych, pomieszczeń sanitarnych.Umowa zlecenie, ilość godzin miesięcznie średnio 168.Dyspozycyjność 24 h.Przewidywany okres zatrudnienia do 30.09.2020 r.
kontakt przez PUP - 2019-09-02 - Mirków (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2017-01-09 - Trzebnica (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Strzała (mazowieckie)
praca z dziećmi cudzoziemskimi, prowadzenie dokumentacji projektowej
Fundacja Refugee.pl im. Małgorzaty Jasiczek-Gebert - 2016-01-22 - Linin (mazowieckie)
Kontrola działalności spółki, kontrola nad pracownikami, utrzymywanie kontaktu z kontrahentami i pozyskiwanie nowych umów na wykonanie prac nudowlanych
HESTRA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-12-07 - Ząbki (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Kucharz
"PREMIUM" Zajazd Magyar - 2017-05-08 - Wyżne (podkarpackie)
praca na hali produkcyjnej, krojenie mięsa, mielenie mięsa
Wiek-Pol 2 Mateusz Abramczuk - 2016-08-24 - Wiekowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z karta dań, wydawanie dań. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 10-24, wg grafiku. Wymagania: wykształcenie średnie, doświadczenie zawodowe 1 rok, aktualna książeczka sanepidowska.
GO PIWKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-09-15 - Wejherowo (pomorskie)
- przygotowywanie tynków ręcznie i maszynowo (tynk podkładowy, tynk gipsowy, tynk szlachetny, gładź tynkowa)- wykonywanie kompletnych izolacji budynków oraz szpachlowanie
Empleo Personal GmbH - 2016-04-07 - Austria (Austria)
Przygotowywanie dań (potraw) arabskich oraz deserów, zapoznawanie się z nowymi przepisami, zamawianie produktów, kontakt z dostawcami.
kontakt przez PUP - 2018-11-15 - Łuków (lubelskie)
dowóz kruszywa
Transport Usługowy Ciężarowy Franciszek Mroczka Karnity - 2017-06-02 - Karnity (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań , menu, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Jabłonowo (mazowieckie)
kucharz
ADAM GRZESIEK - 2016-02-12 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Przygotowanie śniadań w formie bufetu (dania ciepłe i zimne). Praca 5 dni w tygodniu (pon.-niedz.) w godz. 6-14. Praca na ul. Łobzowskiej lub ul. Krakowskiej. Wynagrodzenie 2560-2800 zł brutto na okresie próbnym (w zależności od doświadczenia).
HTI Sp. z o.o. - 2018-09-25 - Kraków (małopolskie)
SPORZĄDZANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ, UTRZYMYWANIE NA BIERZĄCO CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY, POSŁUGIWANIE SIĘ NARZĘDZIAMI MASZYNAMI I URZĄDZENIAMI PRZY PRZYGOTOWYWANIU POTRAW I NAPOJÓW
kontakt przez PUP - 2017-06-05 - Łódź (łódzkie)