KUCHARZ Bolesławiec oferta pracy Restauracja Oleńka na Starówce S.C. Jarosław Giszter, Aleksandra Rowińska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: Praca w restauracji na stanowisku kucharz, serwowanie dań z karty menu, magazynowanie produktów, dbałość o estetykę dań.
Data publikacji: 2020-02-27
Lokalizacja: Bolesławiec (dolnośląskie)
Pracodawca: Restauracja Oleńka na Starówce S.C. Jarosław Giszter, Aleksandra Rowińska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 36/12, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w restauracji na stanowisku kucharz, serwowanie dań z karty menu, magazynowanie produktów, dbałość o estetykę dań.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.02.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 4)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe, minimum 4 miesiące doświadczenia na stanowisku kucharz w restauracji (nie bar, nie pizzernia itp.), znajomość kuchni europejskiej a w szczrgólności kuchni polskiej, znajomość HCCP w gastronomii.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 4
Nazwa pracodawcy:
Restauracja Oleńka na Starówce S.C. Jarosław Giszter, Aleksandra Rowińska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Rynek 36/12, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach 09.00-14.00, tel. 604069597, e-mail biuro (at) olenka.eu
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Godziny : 09.00-14.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bolesławiec
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 36
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.02.2020
Oferta pracy ważna do: 10.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 27.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 27.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?08b3044675a9c984131aa1192e99e84b
Podobne oferty pracy
wdrażanie nowego sprzętu i oprogramowania urządzeń testowych PCBA
TPV Displays Polska sp. z o.o. - 2017-11-29 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
- przygotowywanie dań wg oryginalnych receptur kuchni meksykańskiej i amerykańskiej- dbałość o czystość stanowiska pracy i powierzone sprzęty- przygotowywanie składników do dalszej obróbki- podawanie dań zgodnie z ustaloną estetyką i standardem - wykorzystywanie składników wg zasady FIFO Praca wg grafiku.
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Łódź (łódzkie)
zakres obowiązków kucharza
"HOTEL CESARSKI SPA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-27 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
według wniosku
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Świebodzice (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw wg istniejących receptur.Praca w Hotelu Prezydent w godzinach 14-22.Możliwość zakwaterowania.
Jacek Urbańczyk Firma Consultingowa "PROMOTOR - 2019-08-09 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Przedsiębiorstwo Rolno Handlowe "AZOT-CHEM" Frańczak Krzysztof, Frańczak Małgorzata Spółka Jawna - 2019-06-06 - Siennica Różana (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Rytwiany (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka. Praca w godz. 6-14, 12-20 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
"UZDROWISKO KOŁOBRZEG" SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-05-06 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw typu gorących, pieczeni i mięs, zup, sałatek z zachowaniem obowiązujących przepisów, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowywanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw
kontakt przez PUP - 2019-02-21 - Ropa (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klienta
Pizzeria przy stole Patryk Kubin - 2020-06-17 - Piekary Śląskie (śląskie)
wg pracodawcy
Przedsiębiorstwo Nasienne "Rolnas" Zakład w Radziejowie - 2018-10-30 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
DABAS Sp. z o.o - 2017-03-17 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamawianej żywności, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dbanie o czystość w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2018-12-03 - Szczawnica (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i międzynarodowej, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-28 - Rzeszów (podkarpackie)
pomoc w przygotowywaniu i dostarczaniu posiłków dla podopiecznych, czynności gospodarczo-porządkowe związane z przygotowaniem posiłków ( obróka warzyw, owoców, krojenie, mielenie, mycie naczyń i urządzeń kuchennych
Dom Pomocy Społecznej dla Dzieci w Strumieniu - 2017-06-22 - Strumień (śląskie)
obróbka wstepna i końcowa wyrobów, obieranie, szatkowanie, nabijanie, zmywanie i sprzątanie.
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
-
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DARŁOWO - 2017-06-20 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Cedynia (zachodniopomorskie)
Praca w żywieniu zbiorowym
1.Ryszard Balkowski - PPUT Balkar, 2.P.U.T BALTUR s.c. Bonderowicz Andrzej, Balkowski Ryszard - 2017-09-11 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Praca w systemie 12 - godzinnym, praca przy woku, przygotowywanie wszystkich dań tajskich oferowanych w restauracji, składanie zamówień, tworzenie menu, możliwe delegacje od 1 tygodnia do 6 m-cy (w ramach pełnego oddelegowania do Poznania lub Koszalina). Umowa na czas określony, praca na dwie zmiany w godz. 9:00-21:00 (dwa dni pracy, dwa dni wolnego). Praca pl. Grunwaldzki Wrocław.
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Wrocław (dolnośląskie)
koszenie traw i przycinanie krzewów w okresie wiosennym i letnim, drobne prace sprzątające
INTELVISION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-05-16 - Chorzów (śląskie)
zakres obowiązkow: przygotowywanie dań zgodnych ze standardami firmy, dbałość o higienę i bezpieczeństwo żywności, gospodarka magazynowa, sprzątanie stanowiska pracy, wykonywanie zamówień, przyjmowanie i sprawdzanie dostaw;
kontakt przez PUP - 2019-06-28 - Warszawa (mazowieckie)
program stażu
kontakt przez PUP - 2016-11-17 - Krasnystaw (lubelskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie imprez
"TUMIDAJ" DANUTA BIŃCZYCKA - 2018-09-20 - Tumidaj (łódzkie)
•Pozyskiwanie nowych Klientów i sprzedaż produktów•Współpraca i utrzymywanie relacji z obecnymi Klientami•Zbieranie rat od Klientów
PROVIDENT POLSKA SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-09-03 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
- sporządzanie różnego rodzaju potraw- ustalanie karty dań- utrzymanie estetyki i higieny w miejscu pracy- odpowiedzialność za przechowywanie produktów w odpowiednich warunkach- praca w godz. 09:00 - 17:00 / 14:00 - 22:00
Przedsiębiorstwo Corona cd Sp. z o.o. - 2019-05-13 - Łódź (łódzkie)
Zgodny
BAR MLECZNY "KROKIECIK" REGINA NIELEBOCK - 2015-12-02 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów
"BROWAR NA JURZE- Ewa Piątek" Spółka Jawna - 2016-07-08 - Zawiercie (śląskie)
Przygotowywanie potraw.
Niepubliczne Przedszkole RADOSNE BRZDĄCE Joanna Pomoryn - 2019-02-11 - Płońsk (mazowieckie)