KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy "UZDROWISKO KOŁOBRZEG" SPÓŁKA AKCYJNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka. Praca w godz. 6-14, 12-20 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
Data publikacji: 2019-05-06
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: "UZDROWISKO KOŁOBRZEG" SPÓŁKA AKCYJNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:P. Ściegiennego 1, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka. Praca w godz. 6-14, 12-20 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: "UZDROWISKO KOŁOBRZEG" SPÓŁKA AKCYJNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
P. Ściegiennego 1, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: P. Ściegiennego
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
działalność fizjoterapeutycznaML: Uzdrowiskowy Zakład Górniczy (Kopalnia Borowiny) ul. Koszalińska 63 w Kołobrzegu
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.05.2019
Oferta pracy ważna do: 06.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 06.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 06.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6c289b77d27dc3b02bd2c8db2e7e0140
Podobne oferty pracy
Samodzielne przygotowywanie dań.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław - 2017-09-22 - Zamość (lubelskie)
przygotowanie posiłków (porcjowanie, gotowanie zup, wywarów, surówek, pieczenie ciast)
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Gorlice (małopolskie)
układanie płyt kartonowo-gipsowych oraz sufitów podwieszanych
Krzysztof Kujawski - 2019-04-01 - Lubień Kujawski (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
Restauracja "WYSOKI ZAMEK" Oksana Ustinova - 2017-08-28 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Obróbka elementów konstrukcji stalowych,znajomość rysunku technicznego. Wymagane doświadczenie zawodowe.
INTOP Sp. z o.o. - 2017-11-30 - Rychtal (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami zbiorowego żywienia (sniadanie , obiad , kolacja), dbanie o jakość i smak potraw, przestrzeganie wszelkich norm oraz procedur zapewniających bezpieczeństwo żywnoąci oraz systemu HACCPMiejsce pracy Droginia
Maria Czernecka CENTRUM SENIORA - 2016-10-05 - Kraków (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-07-31 - Białystok (podlaskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- przygotowywanie produtów,- przygotowywanie stanowiska pracy,- sprzątanie stanowiska pracy,- przestrzeganie zasad higieny,- gotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-01-11 - Zgierz (łódzkie)
.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Zamość Stary (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowisk, przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy, wydawanie posiłków
Stacja Narciarska LASKOWA-KAMIONNA - Chwastek & Chwastek - 2016-11-07 - Laskowa (małopolskie)
Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Gdański Zespół Żłobków - 2016-11-22 - Gdańsk (pomorskie)
Praca przy obsłudze wanien galwanicznych do cynkowania i niklowania. Miejsce pracy: Wrocław ul. Filomatów Kontakt kandydatów z pracodawcą 605-208-477.
ZAKŁAD GALWANOTECHNICZNY - 2018-02-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw cateringowych, do spożycia na miejscu, oraz przygotowywanie potraw na imprezy okolicznościowe.
F.H.U Karczma Przywidzka Michał Jasinski - 2018-01-12 - Przywidz (pomorskie)
Przyjmowanie towarów.Układanie towaru w magazynie i sklepie.Obsługa kasy.
ENIKA Sp. z o.o. - DELIKATESY CENTRUM W WIELOPOLU SKRZYŃSKIM - 2016-03-09 - Wielopole Skrzyńskie (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Mała Gastronomia - 2016-05-11 - Ustka (pomorskie)
sporządzanie potraw
Hotel "Wodnik" Sp. z o.o. w Łebie - 2016-11-18 - Łeba (pomorskie)
Przygotowywanie dań a'la carte. Godziny pracy do ustalenia - w zależności od dyspozycyjności (restauracja jest czynna w godz.: 13:00-23:00). Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 12 397 04 53, e-mail: agnieszka.ciejka (at) polskihr.pl
Polski HR- Temporary Work Sp. z o.o. - 2016-08-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych i zimnych, praca w grupie.
Billy's American Restaurants - 2016-06-02 - Gdańsk (pomorskie)
shushi master, obsługa gości
GO-SUSHI Jan Głębowski - 2016-08-29 - Zielona Góra (lubuskie)
doświadczenie wymagane, praca sezonowa, do podstawy wynagrodzenia doliczana jest premia
FIRMA HANDLOWA ZATOKA ŁAWNICZAK ANNA - 2016-04-06 - Starkowo (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Kraków (małopolskie)
współdziałanie w opracowywaniu planów rekrutacji uczestników do jednostek organizacyjnych WWK OHP; czuwanie nad przebiegiem procesu rekrutacji oraz procesem kształcenia; przygotowywanie okr. analiz i ocen wyników działalności w zakr. kształcenia; opiniowanie i stwierdzanie zgodności rocznych planów zadaniowych (finans.i meryt.) opracowywanych przez jednostki ŚHP, HP i OSiW; opiniowanie i stwierdzanie zgodności arkuszy organizacyjnych, regulaminów i in. dokumentacji opracowywanej przez jednostki organizacyjne ŚHP,HP, OSiW; przygotowywanie projektów przedsięwzięć w zakr. kształcenia i wychowania młodzieży OHP i przeprowadzanie ich na szczeblu wojewódzkim; utrzymywanie kontaktów z przedstawicielami instytucji współpracujących OHP i realizujących zadania na rzecz młodzieży; przedstawianie jednostkom podległym propozycji rozwiązań w sprawach organizacyjnych; wykonywanie innych zadań zleconych przez przełożonych
Wielkopolska Wojewódzka Komenda OHP - 2019-05-06 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posików, dbanie o porządek na stanowisku pracy, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
Sieć Bufetów na Obiektach Żeglugi Pasażerskiej Barbara Samcik - 2016-05-16 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Siemkowice (łódzkie)
Planowanie,opracowywanie receptur i przygotowanie potraw, deserów, ciast.
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Pruszków (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w restauracji hotelowej. Praca w godzinach 14:00 - 22:00.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej
RABWAK CO. Sp. z o. o. - 2019-03-25 - Wołomin (mazowieckie)
Przygotowywanie kebabu oraz innych posiłków kuchni orientalnej; posiadanie znajomości potraw oraz przypraw dań kultury Bliskiego Wschodu.
HABIBA Ezzedine Hosni - 2018-03-21 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej z zastosowaniem receptur i przypraw stosowanych w kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Rzgów (łódzkie)