KUCHARZ Ruda Śląska oferta pracy Pizzeria Pod Drewnianym Bocianem Jakub Przepłata
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw z półproduktów, przygotowywanie dań kuchni polskiej
Data publikacji: 2020-07-14
Lokalizacja: Ruda Śląska (śląskie)
Pracodawca: Pizzeria Pod Drewnianym Bocianem Jakub Przepłata
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Z M P 4, 41-705 Ruda Śląska, powiat: m. Ruda Śląska, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw z półproduktów, przygotowywanie dań kuchni polskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ruda Śląska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Ruda Śląska
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2472
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ruda Śląska
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.07.2020
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_zawodySzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie kierunkowe lub doświadczenie w pracy na kuchni. Wymagana ksiązeczka sanepidowska niekoniecznie aktualna.
Nazwa pracodawcy: Pizzeria Pod Drewnianym Bocianem Jakub Przepłata
danePracodawcy_nip: 6412381842
danePracodawcy_regon: 243071150
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rudzie Śląskiej
Adres pracodawcy:
Z M P 4, 41-705 Ruda Śląska, powiat: m. Ruda Śląska, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: m. Ruda Śląska
danePracodawcy_kodPowiatu: 2472
Gmina pracodawcy: Ruda Śląska
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Ruda Śląska
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0942630
Ulica pracodawcy: Z M P
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rudzie Śląskiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 14.07.2020
Oferta pracy ważna do: 13.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 14.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 14.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?78862cee099e47cb8f9b92e87eb296ea
Podobne oferty pracy
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TAJSKIEJ. Miejsce pracy: Wrocław ul. Sienkiewicza 34 i Kotlarska 24 wg zapotrzebowania Kontakt z pracodawcą: telefoniczny: 601-237-848Forma zawarcia umowy: umowa o prace na czas okreslony 3 lata Godziny pracy od 11.30 23.00Oferta w sali: G
THAILAND SP. Z O.O. - 2019-02-15 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw/ pizzy na podstawie przekazanych receptur, tworzenie nowej kart dań, obsługa urządzeń umożliwiających wykonanie potraw, racjonalne gospodarowanie powierzonym majątkiem majątkiem oraz zabezpieczenie go przed zepsuciem, uszkodzeniem, dbałość o czystość stanowiska pracy oraz magazynuUmowa zlecenie: 3 lataIlość godzin w miesiącu około 140
WOMBAT Marcin Ciupa - 2020-11-10 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie półproduktów, przygotowanie potraw dla klientów indywidualnych i imprez zorganizowanych, obsługa cot
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym menu i zamównieniami gości, opracowanie menu restauracji oraz imprez specjalnych wsolnie z szefem kuchni, dbałośś o czysto9ść , stosowwnie norm i zasad zawartych w HACCP, zamówienia i odbiór towarów żywnościowych oraz napoi.
Marzenna Bielonko "KAYLON" - 2016-07-28 - Suraż (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Zdrowia i Rekreacji GEOVITA S.A. Warszawa , ul. Barska 28/30 - 2017-10-19 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie obiadów w stołówce szkolnej.
Szkoła Podstawowa Nr 122 w Łodzi - 2016-02-22 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O CZYSTOŚĆ W KUCHNI, INNE CZYNNOŚCI ZWIĄZANE Z PROWADZENIEM RESTAURACJI
MAŁGORZATA MILWICZ MILWICZ ARCHITEKCI - 2017-04-06 - Srebrna Góra (dolnośląskie)
Gotowanie, pieczenie, dbanie o porządek w miejscu pracy, rzetelność, sumienność.
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Łódź (łódzkie)
Nadzorowanie procesów wytwarzania produktów na tokarce sterowanej numerycznie. Przygotowanie tokarki do realizacji procesu technologicznego. Ustawianie parametrów obróbki, programowanie lub wczytanie programu, nadzór nad realizacją zgodnie z dokumentacją techniczną.Godziny pracy 6-14; 14-22Godziny pracy: 6-14; 14-22.
Zakład Handlowo-Usługowy Zygmunt Żarna - 2020-07-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Samodzielnie sporządza nowe potrawy wg receptur i przepisów Szefa Kuchni (obróbka wstępna surowców: ręczna, mechaniczna, termiczna). Uczestniczy we wprowadzaniu nowych wyrobów. Wydaje potrawy z kuchni. Przygotowuje desery i regionalne napoje.Przygotowuje potrawy, napoje i desery na przyjęcia okolicznościowe.Umowa o prace na czas określonytj: 3 lata, praca na dwie zmiany w godzinach od 10.00 -23.00Miejsce pracy: Kontradmirała Stefana Frankowskiego 6, 52-213 WrocławOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2019-09-16 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie pisiłków, układnie menu wg kuchni tradycyjnej
Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala - 2018-05-15 - Krzyszkowice (małopolskie)
Wymagania: wykształcenie i doświadczenie bez znaczenia, mile widziany emeryt lub rencistaZakres obowiązków: zgodny ze stanowiskiemgodziny pracy do uzgodnieniadalej możliwość wydłużenia na pełny wymiar czasu pracy
DENIS Oleksandr Denysevych - 2020-06-04 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej, obsługa klienta
LIFE LINE Krystyna Klepacz - 2016-01-27 - Dobiegniew (lubuskie)
pieczenie pizzy, przyrządzanie dań
kontakt przez PUP - 2020-08-06 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, wyrabianie ciast, przyjmowanie towaru, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Kruszwica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie , gotowanie , porcjowanie i wydawanie posiłków . Utrzymywanie porządku w kuchni .Praca według grafiku: przedziały godzinowe 6-14, 11-19.
Centrum administracyjne Nr 1 - 2019-10-03 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
SPOŁEM Spółdzielczy Ośrodek Wypoczynkowy "ZORZA" - 2019-01-17 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
zgodnie z wykonywanym zawodem
kontakt przez OHP - 2021-04-20 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
"GOŚCINIEC SANGUSZKO" F.G.H. ZOFIA AĆIMOVIĆ - 2016-12-07 - Szamotuły (wielkopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2020-09-16 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie dań.Praca w godz.: 7-15, 13-21, równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy JALAPENO s.c. we Wrocławiu. sala G
JALAPENO s.c. - 2017-11-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Oferta dla osób do 30 roku życia posiadające niskie kwalifikacje. Przygotowywanie potraw dla gości imprez okolicznościowych, gotowanie zup, smażenie i pieczenie mięś, ryb, robienie sałatek.
kontakt przez PUP - 2019-08-27 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2020-09-15 - Lubin (dolnośląskie)
obsługa klienta, praca na magazynie, wyjazdy z towarem do klientów, przyjmowanie towarów
kontakt przez PUP - 2019-03-15 - Legnica (dolnośląskie)
Produkcja i przygotowanie potraw zgodnie z przepisami HACCP oraz normami produkcyjnymi .Możliwość pracy również na umowę zlecenie z stawką godzinową od 18 ,30 zł do 23 zł na godzinę .
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "IRJOL" ZINIEWICZ IRENEUSZ - 2021-04-09 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i wydanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-23 - Gorlice (małopolskie)
PROWADZENIE POJAZDÓW CIĘŻAROWYCH Z NACZEPĄ C+E NA TERENIE KRAJÓW UNII EUROPEJSKIEJ, ZAŁADUNKI I ROZŁADUNKI, PROWADZENIE DOKUMENTACJI PRZEWOZOWEJ, NADZÓR NAD POJAZDEM; WYMAGANIA: PRAWO JAZDY KAT. CE, KWALIFIKACJA WSTĘPNA DLA KIEROWCÓW, KARTA KIEROWCY, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, PODSTAWOWA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA NIEMIECKIEGO; e-mail:praca (at) bfhr.eu
BF HR SP. Z O.O. SP.K. - 2016-03-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Odtważanie i gotowanie dań z karty.
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Sopot (pomorskie)
w/g stanowiska
Przedsiębiorstwo Robót Budowlanych "PROF-BUD" s. c. - 2019-03-07 - Kielce (świętokrzyskie)
Obsługa gościa indywidualnego oraz gościa bankietowego i weselnego. Dbanie o czystość i porządek, odbieranie towaru.
COFFEE sp z o.o. - 2017-10-18 - Kroczyce (śląskie)