KUCHARZ POWER Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ POWER
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Oferta dla osób do 30 roku życia posiadające niskie kwalifikacje. Przygotowywanie potraw dla gości imprez okolicznościowych, gotowanie zup, smażenie i pieczenie mięś, ryb, robienie sałatek.
Data publikacji: 2019-08-27
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Oferta dla osób do 30 roku życia posiadające niskie kwalifikacje. Przygotowywanie potraw dla gości imprez okolicznościowych, gotowanie zup, smażenie i pieczenie mięś, ryb, robienie sałatek.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ POWER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.08.2019
Data zakończenia pracy: 31.01.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: - umiejętność gotowania,smażenia i pieczenia
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Kilińskiego 102/102A, 90-012 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Kilińskiego
Numer budynku pracodawcy: 102
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.08.2019
Oferta pracy ważna do: 27.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 27.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 27.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6936281125e341550dc459c698b85b7b
Podobne oferty pracy
obsługa pojazdów samochodowych w zakresie pomocy drogowej (assistance), praca w Warszawie i okolicach, praca po 12 lub 8 godzin - dyżury - 24 na dobę od poniedziałku do niedzieli
KONRAD,ANDRZEJEWSKI KONRAD - 2016-04-05 - Piastów (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiemmile widziane doświadczenie oraz szkoła ukończona w zawodzie
bar& restaurant "Oaza" "Weranda Cafe" Marzena Żelazek - 2019-04-01 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Kielce (świętokrzyskie)
Obsługa spycharki
AJP Przedsiębiorstwo Wielobranżowe - 2016-05-12 - Jaworzno (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-11-09 - Zambrów (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie potraw wietnamskich
Bar "THANG LONG" Van Minh Duong - 2018-01-04 - Legnica (dolnośląskie)
Praca biurowa polegająca na prowadzeniu negocjacji, koordynacji kontaktów firmy z klientami, sporządzaniu planów i terminów dostaw towarów. Kontrolowanie kosztów zakupu, negocjowanie cen towarów, przygotowywanie raportów oraz analiz. Poszukiwanie podwykonawców
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HANDLOWE "RAJBUD" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-08-01 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni arabskiej. Znajomość produktów i dań arabskich. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Zamawianie towarów i produktów. Konieczny dobry arabski do korzystania z receptur kuchni arabskiej.
IFRI Rabah Abizar - 2017-02-08 - Milanówek (mazowieckie)
przygotowywanie dan kuchni polskiej zgodnie z Menu , ogólny zakres obowiązków na kuchni, praca w godz. 9-17, 12-21
Regius2 Idalia Wojciechowska - 2019-05-09 - Opole (opolskie)
gotowanie, przygotowywanie dań według określonego menu,
kontakt przez PUP - 2019-06-26 - Gliwice (śląskie)
prowadzenie całokształtu spraw związanych z ewidencją środków trwałych i innych przedmiotów oraz odpowiedzialność za ich właściwą gospodarkę wraz z wyposażeniem będącym w użyczeniu; sporządzanie sprawozdań i zestawień środków trwałych i przedmiotów niskocennych; dokonywanie zmian stanu wyposażenia znajdującego się w pomieszczeniach urzędu; nadawanie numerów inwentarzowych na zakupiony sprzęt i wyposażenie; wystawianie dokumentów przesunięć środków trwałych oraz protokołów przekazania dla wydziałów urzędu; sporządzanie umów użyczenia, przekazania sprzętu i wszelkich środków trwałych na stan urzędu oraz jednostkom organizacyjnym w ich posiadanie; przyjmowanie na stan wyposażenia od zlikwidowanych jednostek organizacyjnych; potwierdzanie stanu sald w zakresie składników majątkowych będących własnością innych jednostek; zapewnienie właściwej informacji wizualnej w urzędzie; przeprowadzanie procesu likwidacji środka trwałego/ przedmiotu nietrwałego; zabezpieczenie wszystkich wydziałów urzędu w meble biurowe i inne środki trwałe niezbędne do ich funkcjonowania oraz dbanie o ich prawidłowe wykorzystanie; przeprowadzanie procesu związanego z utylizacją sprzętu i urządzeń; konserwacja i naprawa kserokopiarek oraz zapewnienie dostawy materiałów eksploatacyjnych; zabezpieczenie miejsc parkingowych na dziedzińcu urzędu; prowadzenie całokształtu spraw związanych z niszczeniem dokumentów; prowadzenie całokształtu spraw związanych z wywozem nieczystości; zapewnienie łączności telefonicznej: stacjonarnej i komórkowej pracownikom urzędu poprzez wybór operatora oraz rozliczanie faktur z tego tytułu; przygotowanie i przeprowadzenie wszystkich czynności związanych z udzieleniem zamówienia publicznego w zakresie realizowanych zadań na stanowisku pracy, w czasie zapewniającym ciągłość realizowanych zadań; koordynacja prac grupy zakupowej w zakresie realizacji zamówień dostaw i usług objętych zakresem obowiązków; monitorowanie, w cyklu miesięcznym, realizacji umowy zawartej w grupie zakupowej przez wszystkie jednostki w zakresie zamówień, dostaw i usług objętych zakresem obowiązków.Wynagrodzenie od 2400 zł brutto w zależności od posiadanych kwalifikacji i kompetencji
Urząd Miejski w Słupsku - 2017-11-22 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej, zamawianie towaru (znajomość języka wietnamskiego)
NTMH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni restauracji hotelowej.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Siedlce (mazowieckie)
praca w barze szyzbkiej obsługi
"OKRĄGLAK" s.c. Joanna i Maciej Daniłowicz - 2016-04-13 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw, deserów,ciast,obliczanie wartości odżywczej potraw
Małgorzata Banacka Gospodarstwo Rolne Jędrychówko - 2018-01-10 - Jędrychówko (warmińsko-mazurskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Łowicz (łódzkie)
przygotownie i gotowanie posiłków
JACEK ZAJĄC HANDEL , GASTRONOMIA, CATERING - 2019-01-16 - Kłodzko (dolnośląskie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Sanok (podkarpackie)
prac w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Przysucha (mazowieckie)
Wykształcenie min. zawodowe; wymagane doświadczenie; książeczka sanepidu lub gotowość do jej wyrobienia; samodzielna praca w charakterze kucharza; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice, ul. Pszczyńska
CBR 2 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-31 - Gliwice (śląskie)
gotowanie i wydawanie potraw
BAKRA Sp. z o.o. - 2018-02-13 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, opracowanie menu i utrzymanie czystości
Krzysztof Czarnocki - 2017-09-01 - Płońsk (mazowieckie)
Kucharz małej gastronomii
PPHU ANGELLO SC Izabela Osiewicz Marek Osiewicz - 2016-06-23 - Rawicz (wielkopolskie)
CZYNNOŚCI ZWIĄZANE Z PROCESAMI TECHNOLOGICZNYMI ŻYWNOŚCI
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE 'LUBINPEX' SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-08 - Polkowice (dolnośląskie)
zgodny ze stanowiskiem
PRZEDSIĘBIORSTWO TRANSPORTOWE MAZUR TRANSPORT MIROSŁAW MAZUR - 2018-03-05 - Sampława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw,utrzymanie porządku na kuchni, przestrzeganie przepisów HCCP i wymogów sanepidu.
Przedsiębiorstwo Hotelarsko - Turystyczne ODYS Sp. z o.o. - 2016-09-06 - Tresna (śląskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie dań, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie potraw regionalnej kuchni ukraińskiej, obliczanie wartości odżywczej potraw, wynagane 2 lata doświadczenia w zawodzie,
Owczarek Tomasz - 2017-02-07 - Wolsztyn (wielkopolskie)