KUCHARZ RPO Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ RPO
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Oferta dla osób powyżej 30 rokużycia, kobiet posiadających niskie kwalifikacje. Gastronomia. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów, obliczanie wartości odzywczej, obróbka wstepna surowców.
Data publikacji: 2020-01-22
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Oferta dla osób powyżej 30 rokużycia, kobiet posiadających niskie kwalifikacje. Gastronomia. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów, obliczanie wartości odzywczej, obróbka wstepna surowców.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ RPO
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Możliwość przyuczenia
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Kilińskiego 102/102A, 90-012 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Kilińskiego
Numer budynku pracodawcy: 102
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.01.2020
Oferta pracy ważna do: 10.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 22.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 22.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c14b8b3cd13a547e6e370add494e9181
Podobne oferty pracy
wykonywanie prac porządkowych
kontakt przez PUP - 2018-12-11 - Kuczbork-Osada (mazowieckie)
Gotowanie posiłków, układanie menuPraca jednozmianowa, w godz. 9-17
kontakt przez PUP - 2019-09-30 - Oława (dolnośląskie)
Gotowanie potraw kuchni ormiańsko-polskiej. Praca w godz. 10-18 lub 12-20. Proponowany okres zatrudmiemnia; 2 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Warszawa (mazowieckie)
Wydawanie i dostarczanie akcesoriów na potrzeby wydziału produkcyjnego,przyjmowanie i wydawanie towarów i produktów do/z magazynu, wyjazdy po zlecone zakupy, wprowadzanie danych do systemu komputerowego. Pierwsza umowa w ramach umowy zlecenie, następna na umowę na czas określony.
Comfort S.A. - 2016-09-26 - Rakowice Małe (dolnośląskie)
Praca na budowie przy montażu instalacji chłodniczej wraz z urządzeniami kanałów wentylacyjnych oraz instalacji klimatyzacji wraz z urządzeniami. Praca w godz.: 7:00-15:00.
kontakt przez PUP - 2018-06-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla pracowników Aresztu Śledczego + ich wydawanie i sprzedaż. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 8.00 - 16.00. Równoważny czas pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie potraw, tworzenie nowych dań
SMK S.C. SEBASTIAN BANASIK, KRYSTIAN BANASIK, JÓZEFA BANASIK,EDWARD BANASIK, MAJA STEFANIAK - 2017-04-27 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Jabłonowo (mazowieckie)
•odpowiedzialność za bieżącą opiekę nad obecnymi i potencjalnymi klientami zagranicznymi•wsparcie klientów w zakresie doradztwa produktowego •udział we wdrażaniu nowych produktów na rynku•wystawianie dokumentów sprzedażowych , transportowych•ustalanie harmonogramu realizacji zamówień•zgłaszanie zamówień gotowych do wysyłki
VECTOR-FOOD KRZYSZTOF KANIUK I MARLENA KANIUK SPÓŁKA JAWNA - 2020-09-02 - Wyczechowo (pomorskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Częstochowa (śląskie)
- przyrządzanie posiłków mieszkańcom zgodnie z zatwierdzonym jadłospisem,- wydawanie posiłków mieszkańcom
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ Pracownika Oświaty - 2019-10-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Miąsowa (świętokrzyskie)
tel. 696 448 695
Zakład Elektrotechniczny "ALFA" K. Miś, K.Koziołek Spółka Jawna - 2017-03-06 - Krapkowice (opolskie)
Przygotowywanie imprez okolicznościowych
ARKADIA4U SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-24 - Sokole-Kuźnica (kujawsko-pomorskie)
1) Punktualne i higieniczne przyrządzanie zdrowych i smacznych posiłków2) Przyjmowanie produktów do przyrządzanie posiłków oraz dbałość o ich racjonalne zużycie, 3) Odpowiedzialność za powierzony sprzęt i jego właściwe użytkowanie,4) Utrzymanie w stanie używalności, nienagannej czystości naczyń, sprzętu kuchennego oraz utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchennych.
Przedszkole Miejskie Nr 229 w Łodzi - 2019-07-03 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchnipraca w godz. 12.00-20.00
kontakt przez PUP - 2019-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa recepcji hotelowej
MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA - 2019-10-16 - Lubin (dolnośląskie)
- Gotowanie, robienie pizzy, przyrządzanie posiłków, dbanie o czystość na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 2500 do 3500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 8:00-22:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Umiejętność gotowania oraz robienia pizzy. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 665-456-411, 609-063-991) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Wawelska 1, 40-098 Katowice).
RADOSŁAW OCZKOWICZ PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE RADO - 2016-12-01 - Katowice (śląskie)
Kucharz: przyrządzanie zdrowych posiłków wgustalonego jadłospisu, zgodnie z normami i wymogami pokarmowymi dla dzieci w wieku do lat 3, współpraca ze specjalistą do spraw zaopatrzenia w zakresie sporządzania dekadowych jadłospisów, przygotowywanie codziennych próbek z każdego posiłku i należyte ich zabezpieczenie, wydawanieposiłków zgodnie z normami, kierowanie pracą kuchni, ustalanie zakresu codziennej pracy pomocy kuchennej, przestrzeganie przepisów BHP i wymogów sanitarnych, wykonywanie czynności związ. z HACCP.
RAFAŁ LEŚNIAK ,"MAŁOPOLSKIE CENTRUM EDUKACJI" - 2017-03-29 - Kraków (małopolskie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja osób młodych pozostających bez pracy w powiecie sulęcińskim (III) współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014 2020 obejmującego aktywizację osób bezrobotnych, spełniających kryteria dostępu - są to: -osoby w przedziale wiekowym między 18 a 30 rokiem życia,-młodzież NEET osoby, które nie uczestniczyły w kształceniu i szkoleniu w okresie ostatnich 4 tygodni przed przystąpieniem do projektu.
Restauracja Myśliwska "XENIA" Hanka Steller - 2018-07-13 - Lubniewice (lubuskie)
kierowanie pojazdem zakupionym w ramach przyznanych środków, dowóz materiałów, towaru z hurtowni i na plac wykonywanej budowy, wykonywanie prac remontowo - wykończeniowych w miejscu pracy;
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Legnica (dolnośląskie)
obsługa i konserwacja w zakresie kompletnego mycia pojazdów samochodowych
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Wałcz (zachodniopomorskie)
obsługa kasy fiskalnej, obsługa działu mięsnego, wykładanie towaru, dbanie o porządek na sali sprzedaży.
DINO POLSKA SA - 2019-07-05 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
GOTOWANIE WG. MENU KUCNI HINDUSKIEJ, STOSOWANIE PRZYPRAW I TECHNIK WG. METODY I TRADYCJI STOSOWANEJ W INDIACH, OBSŁUGA PIECÓW, WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, UIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA WG MENU KUCHNI HINDUSKIEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELKSIEGO, NIEMIECKIEGO W STOPNIU DOBRYM
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków.Wyrób pizzy.Organizacja zbiorowego żywienia.
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Słupca (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze, garmażerka
SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP" - 2018-02-16 - Poznań (wielkopolskie)
Zamawianie produktów. Wyrabianie cista na pizzę, przygotowywanie składników do pizzy. Przygotowywanie pizzy. wypiekanie pizzy. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.Praca na czas określony: 3 lataGodziny pracy 12:00 - 20:00
kontakt przez PUP - 2020-02-17 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godzinach od 7:00 do 15:00 i od 15:00 do 23:00
FIRMA HANDLOWO- USŁUGOWA " DE- LUX" Zofia Pasek - 2017-03-07 - Kolbuszowa (podkarpackie)