KUCHARZ Oława oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie posiłków, układanie menuPraca jednozmianowa, w godz. 9-17
Data publikacji: 2019-09-30
Lokalizacja: Oława (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Oława, powiat: oławski, woj: dolnośląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie posiłków, układanie menuPraca jednozmianowa, w godz. 9-17
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Oława
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: oławski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doswiadczenie zawodowe; 3 miesiące na podobnym stanowisku w ostatnim czasie
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Oławie
Adres pracodawcy:
3-go Maja 1, 55-200 Oława, powiat: oławski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: oławski
Gmina pracodawcy: Oława
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Oława
Ulica pracodawcy: 3-go Maja
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Oławie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.10.2019
Oferta pracy ważna do: 14.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 01.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 30.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7949564c777cc543ae17df43c964701d
Podobne oferty pracy
Sortowanie metali i podzespołów elektronicznych
TESLA RECYCLING Sp. z o.o. Sp. K. - 2016-08-10 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
Wg stanowiska pracy.
Usługi Komunalno-Transportowe "Amar" Mariusz Rudnik - 2018-10-18 - Lichnowy (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw kurdyjskich, cięcie kebabu oraz jego przygotowywanie, obsługa urządzeń gastronomicznych. Umowa o pracę na czas określony. Równoważny system czasu pracy, cały tydzeń w godz. 8:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-11-14 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
praca w barze bistro, przyrządzanie posiłków, prowadzenie kuchni
Zakład Handlowo-Usługowy Anna Sokołowska - 2019-11-13 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie potraw, praca na kuchni
Sanatorium Uzdrowiskowe Dukat Medical Spa Sp. z o.o. - 2019-10-07 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań kuchni wietnamskiej
KEN Sp. z o.o. - 2018-04-18 - Jaworzno (śląskie)
Sporzadzanie potraw kuchni regionalnej, kuchni polskiej
Zakład Produkcyjny "HERMAN" Ewelina Gotowicka - 2019-08-13 - Grajewo (podlaskie)
umowa zleceniewynagrodzenie: 15/hprzygotowywaniepotraw według określonych standardów, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, przestrzeganie przepisów BHP, wykonywanie prac zleconych przez przełożonegoznajomośc zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy; znajomość systemu HCCP; dobra organizacja pracy, szybkie tempo pracy, umiejętność współpracy i pracy zespolowej;książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ POLSKIEGO STOWARZYSZENIA NA RZECZ OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ INTELEKTUALNĄ KOŁO W JAROSŁAWI - 2019-10-24 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)
Robienie zakupów, gotowanie, przygotowanie produktów do gotowania, ogólne dbanie o czystość, przyjmowanie towaru itp. (stołowka zakładowa). Praca na jedną zmianę w godz.: 6:00-14:00. Pracodawca zapewnia wyżywienie (śniadanie i obiad). Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 602 125 610, osobisty.
BETI - FOOD BEATA AL-RABOEE - 2017-09-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie składników ma pizzę, wypiekanie ciasta, przygotowanie pizzy, wypiekanie pzzy, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany, wg grafiku caly tydzień, w godz. 10:00-18:00; 14:00-22:00. Proponowany okrrs zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2020-02-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
NABIAŁCZYK JERZY 1."Ars-Medica" Zakład Optyczny 2. "Sweet Garden" Kawiarenka - 2016-04-07 - Kęty (małopolskie)
Komunikacja z właścicielem mówiącym tylko po nepalsku, przygotowywanie posiłków kuchni nepalskiej oraz hinduskiej, serwowanie jedzenia, wydawanie posiłków, doręczanie posiłków. Miejsce pracy: ul. Piotra Skargi 22 m. 2, 50-082 Wrocław, Forma zawacia umowy: umowa o pracę na czas okreslony tj; 12 miesięcy, praca na jedną zmiane w godzinach od 10-18. Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2019-10-28 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków obiadowych
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2016-08-23 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
1. przestrzeganie zasad BHP polegające na stosowaniu środków ochronnych (rękawice, fartuchy, buty). 2. utrzymanie należytego porządku na stanowisku pracy. 3. dbałość o należyty stan sanitarno-higieniczny pomieszczeń kuchennych i zaplecza kuchennego
JEDNOSTKA WOJSKOWA - 2017-03-06 - Powidz (wielkopolskie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2017-02-07 - Bądzów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków potraw kuchni arabskiej i bengalskiej oraz grilla
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Sieradz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
Hotel Restauracja "Anka" Anna Mrozińska-Łuckiewicz - 2016-11-25 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie potraw, ustawianie karty dań
INVEST-HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-26 - Karpacz (dolnośląskie)
sprzątanie na terenie centrum handlowego w godzinach 6.00-14.00, 14.00-22.00, 22.00-6.00
Lux Medical Care Sp z o o - 2017-05-25 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie pizzy, makaronów oraz sałatek
BISTRO STAJENKA EWELINA WÓJCIK - 2019-09-26 - Zielona Góra (lubuskie)
- Przygotowanie posiłków kuchni polskiej (śniadań, obiadów) w bufecie studenckim. - Wynagrodzenie: 2250-2500 zł brutto + premia uznaniowa, do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do trzech miesięcy. Następna umowa na czas określony do 30.06.2020 r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca: 8:00-16:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunek dowolny. Wymagane min. 2 lata doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana książeczka sanepidowska. Kontakt telefoniczny (tel.: 604-580-635) w godz.: 8:00-20:00.
P.H.U.T CHLUBA LEON - 2019-08-27 - Katowice (śląskie)
utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowanie posiłków; dbanie o należytą jakość i smak przygotowanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków
Barbara KUCHARSKA RESTAURACJA "SADOWIANKA" - 2019-08-21 - Sadów (śląskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, pobieranie prób posiłkowych z kuchniogólnej i prawidłowe przechowywanie ich zgodnie z obowiązującymi przepisami, przyjmowanie produktów przeznaczonych do kuchni, nadzorowanie należytego ich przechowywania oraz prowadzenia inwentaryzacji kuchennej,
ZAKŁAD PIELĘGNACYJNO-OPIEKUŃCZY im. ks. Jerzego Popiełuszki - 2017-08-07 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
• Przygotowanie potraw według standardów,• Bieżące przygotowywanie produktów,• Dbanie o czystość w miejscu pracy.Miejsce pracy: okolice Rzeszowa
GLOBALE RESSOURCE HUMAINE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-23 - Rzeszów (podkarpackie)
realizacja całokształtu zadań z produkcją wyrobów garmażeryjnych oraz potraw jak najwyższej jakości i atrakcyjności zgodnie z obowiązującymi recepturami
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
wyrabianie pizzy, przygotowywanie posiłków, gotowanie
S TRADE&SERVICE - 2016-06-02 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie sushi
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Puławy (lubelskie)
przygotowanie posiłków i półproduktów
Bar LIPOWIEC Ewelina Kopiejka - 2016-04-12 - Wygiełzów (małopolskie)