KUCHARZ Jarosław oferta pracy ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ POLSKIEGO STOWARZYSZENIA NA RZECZ OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ INTELEKTUALNĄ KOŁO W JAROSŁAWI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 520 PLN
Zakres obowiązków: umowa zleceniewynagrodzenie: 15/hprzygotowywaniepotraw według określonych standardów, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, przestrzeganie przepisów BHP, wykonywanie prac zleconych przez przełożonegoznajomośc zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy; znajomość systemu HCCP; dobra organizacja pracy, szybkie tempo pracy, umiejętność współpracy i pracy zespolowej;książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Data publikacji: 2019-10-24
Lokalizacja: Jarosław (podkarpackie)
Pracodawca: ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ POLSKIEGO STOWARZYSZENIA NA RZECZ OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ INTELEKTUALNĄ KOŁO W JAROSŁAWI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jana Kasprowicza 5, 37-500 Jarosław, powiat: jarosławski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
umowa zleceniewynagrodzenie: 15/hprzygotowywaniepotraw według określonych standardów, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, przestrzeganie przepisów BHP, wykonywanie prac zleconych przez przełożonegoznajomośc zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy; znajomość systemu HCCP; dobra organizacja pracy, szybkie tempo pracy, umiejętność współpracy i pracy zespolowej;książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 520 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jarosław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jarosławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jarosław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 520 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2019
Data zakończenia pracy: 31.12.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ POLSKIEGO STOWARZYSZENIA NA RZECZ OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ INTELEKTUALNĄ KOŁO W JAROSŁAWIU
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jarosławiu
Adres pracodawcy:
Konfederacka 13, 37-500 Jarosław, powiat: jarosławski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: jarosławski
Gmina pracodawcy: Jarosław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jarosław
Ulica pracodawcy: Konfederacka
Numer budynku pracodawcy: 13
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jarosławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.10.2019
Oferta pracy ważna do: 31.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 24.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 24.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3b31d81f2662341feb7828a362a7fb5b
Podobne oferty pracy
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2019-06-27 - Olsztyn (śląskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Żywiec (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie w stylu orientalnym
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
-Obsługa kasowa klienta -Godziny pracy do ustalenia,-Kontakt tel. 58 530-53-53
CP SPÓŁKA Z O.O. HIPERMARKET CARREFOUR - 2016-10-24 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-05-14 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowanie oraz wykonanie dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2019-09-03 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Doświadczenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Restauracja "VENA sezonowa" Maciej Zawojski - 2016-07-22 - Racibórz (śląskie)
Przygotowywanie ciepłych dań i potraw z różnych stron świata, szczególnie potraw kuchni wschodniej, obsługa grup zorganizowanych rosyjskojęzycznych, praca fizyczna, pod presją czasu, wymagająca dużej odporności na stres.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Kraków (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Radom (mazowieckie)
Wszystkie obowiązki w kuchni w restauracji jak gotowanie, przygotowanie, sprzątanie, zamówienie towarów.Praca w godz.9.00-21.00
Firma U.H.P. BiQ Quan Nguyen - 2017-09-27 - Słupsk (pomorskie)
-
Dominik Lachowicz NONIDIOTS.COM - 2019-07-05 - Wdzydze Tucholskie (pomorskie)
przygotowywanie sali konsumpcyjnej do obsługi kelnerskiej, udzielanie konsumentowi informacji dotyczących jadłospisów serwowanie potraw i napojów; Przyjmowanie zamówień, posługiwanie się narzędziami i przyrządami typu: tace, wózki kelnerskie, obsługiwanie maszyn i urządzeń stosowanych w części handlowej zakładu gastronomicznego, np.: elektronicznych kas kelnerskich, kalkulatorów, komputerów, kostkarek do lodu,utrzymywanie porządku na stanowisku pracy oraz przestrzeganie zasad bhp, ppoż. i sanitarno-higienicznych, inkasowanie należności, rozliczanie z pobranych potraw i napojów
RESTAURACJA & PUB KORONA - 2019-05-31 - Augustów (podlaskie)
Kucharz kuchni indyjskiej. Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-12-27 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie dań z menu restauracji
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Bar Maks - 2016-08-19 - Nysa (opolskie)
przygotowanie posiłków, organizacja pracy pomocy kuchennych, dbanie o czystość, prowadzenie dokumentacji haccap
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Trzebiatów (zachodniopomorskie)
Gotowanie i inne czynności kucharza w żywieniu zborowymRównoważny czas pracy we wszystkie dni tygodnia. Umowa o pracę na okres próbny. Wynagrodzenie: 2250 zł brutto
Szpital Miejski św. Jana Pawła II w Elblągu - 2018-12-18 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-08 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2250 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).- Giełda Pracy - Spotkanie z Pracodawcą: 21.03.2019 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Pośpiecha 14 - Sala Pracodawców (Piętro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALEŻY ZABRAĆ -CV- !!!!
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2019-01-17 - Katowice (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Kościan (wielkopolskie)
zgodny ze stanowiskiem
TECHNIKUM LEŚNE W MILICZU - 2019-03-05 - Milicz (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Warszawa (mazowieckie)
Dobieranie surowców i półproduktów do produkcji gastronomicznej, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie potraw, dokonywanie obróbki wstępnej, termicznej. Porcjowanie potraw, przygotowywanie potraw do ich wydania, przestrzeganie przepisów i zasad BHP,GHP,GMP.
NSK ISKRA-ZAKŁAD USŁUG SOCJALNYCH SP.Z. O.O. - 2016-06-10 - Kielce (świętokrzyskie)
praca w kuchni
Zakład Usługowo-Handlowy Łucjan Kremiec - 2017-02-01 - Żory (śląskie)
przygotowywanie potraw na ciepło i zimno; obróbka wstępna produktów; przygotowywanie potraw tajskich z karty
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Działyń (kujawsko-pomorskie)
Pomocnik montera rusztowań/monter (O)
MONTAŻ RUSZTOWAŃ S.C. GRZEGORZ CHATAŁA, CICH PIOTR - 2018-08-23 - Piotrkowice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw,wybór sprzętu do przygotowania dań,nadzór nad jakością żywności.Nadzorowanie świeżości używanych składników,ustalanie wzorca i czasu przygotowania dań.
MCC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-22 - Gdańsk (pomorskie)