KUCHARZ 1/2 ETATU Kęty oferta pracy NABIAŁCZYK JERZY 1."Ars-Medica" Zakład Optyczny 2. "Sweet Garden" Kawiarenka
Stanowisko: KUCHARZ 1/2 ETATU
Wynagrodzenie: 925 - 1 400 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2016-04-07
Lokalizacja: Kęty (małopolskie)
Pracodawca: NABIAŁCZYK JERZY 1."Ars-Medica" Zakład Optyczny 2. "Sweet Garden" Kawiarenka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Krakowska 2, 32-650 Kęty, powiat: oświęcimski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 925 - 1 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ 1/2 ETATU
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kęty
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: oświęcimski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kęty
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 925 - 1 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.04.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie kierunkowe lub doświadczenie na w/w stanowisku.
Nazwa pracodawcy:
NABIAŁCZYK JERZY 1."Ars-Medica" Zakład Optyczny 2. "Sweet Garden" Kawiarenka
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Adres pracodawcy:
Krakowska 2, 32-650 Kęty, powiat: oświęcimski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV/ kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: oświęcimski
Gmina pracodawcy: Kęty
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kęty
Ulica pracodawcy: Krakowska
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy: Kawiarnia.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.04.2016
Oferta pracy ważna do: 06.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca jako kucharz
Bistro Gränden - 2017-03-22 - Szwecja (Szwecja)
prace w restauracji
Inter-S Piotr Szymandera - 2016-05-12 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "OSTAP" ŁUKASZ OSTAPOWICZ - 2017-05-23 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Kucharz. Kontakt tel. 513-173-100
PHU " HURT-DETAL" ROBERT ŁUCZAK, Korczyn 133a, 26-067 Strawczyn - 2016-07-26 - Snochowice (świętokrzyskie)
Obsługa klienta w salonie meblowym: przyjmowanie zamówień, obsługa programu sprzedazowego, pomoc w czynnościach biurowychwystawianie faktur, praca od pn-pt.
Krzysztof Wojtas PHU MEBLO-TRANS D I K WOJTAS - 2016-06-07 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie dań obiadowych. Praca na terenie bazaru TOMEX. Praca w godz. 8-16 lub 10-18 od poniedziałku do soboty.
BAR POD BRZÓZKAMI " PRZYSMAK" S.C. W. BUCKA, J.KLĘK - 2017-03-31 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę zlecenie w godz. 7-19 w Dźwirzynie, praca również w weekendy.
PPUH ANIA Sp. z o.o. (OW ANIA w Dźwirzynie) - 2018-06-20 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie posiłków dla dzieci- udział w jadłospisie- utrzymywanie czystości w kuchni
Zespół Szkół nr 18 - 2016-11-30 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Humniska (podkarpackie)
Przygotowanie produktów, gotowanie, smażenie potraw, dań mącznych, zup, serwowanie dań, zamawianie towaru, sprawdzane terminów ważności, przygotowanie menu na imprezy okolicznościowe. Praca w godzinach 7.00-15.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Śrem (wielkopolskie)
Przygotowanie półproduktów do pizzy i sałatek.
PP POLSKA Iwona Lackosz - 2018-08-03 - Jasło (podkarpackie)
Przygotowanie potraw typowych dla kuchni niemieckiej.
ZAV IPS RPS - 2016-02-11 - Niemcy (Niemcy)
PRODUKCJA DAŃ, WYDAWANIE POSIŁKÓW-KUCHNIA POLSKA;WYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA;NA SPOTKANIA Z PRACODAWCĄ UMAWIAĆ SIĘ TEL 572663196
KOSMOS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-06-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Magazynier
kontakt przez PUP - 2016-11-05 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkonym (3 posiłki dziennie, bez diet)
Miejskie Przedszkole Nr 8 - 2017-07-07 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie potraw egipskich tj. kofta, falafel-chlebek arabski, bakłażany
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości restauracji, korzystając z młodych i nowoczesnych kuchni z regionalnymi wpływami.
kontakt przez OHP - 2018-06-27 - Niemcy (Niemcy)
Samodzielne prowadzenie kuchani
Interhotel - 2016-03-22 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzy
Restauracja Tucholanka Anna Buchholz - 2018-04-06 - Tleń (kujawsko-pomorskie)
wyrabianie pizzy, przygotowywanie posiłków, gotowanie
S TRADE&SERVICE - 2016-06-02 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
-
TECH - SERVICE Łukasz Maciejewski - 2017-02-21 - Gryfice (zachodniopomorskie)
CZYNNOŚCI ZWIĄZANE Z PROCESAMI TECHNOLOGICZNYMI ŻYWNOŚCI
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE 'LUBINPEX' SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-13 - Polkowice (dolnośląskie)
Przyrządzanie posiłków, zestawy obiadowe, pizza.
"MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ - 2016-10-03 - Łańcut (podkarpackie)
Zapoznanie sie z programem stażu, przeszkolenie z zakresu BHP, zapoznianie sie regulaminem pracy, zapoznanie i obsługa maszyn gastronomicznych, poznawanie struktury zakresu uprawnień w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Sierpc (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, zamawianie towaru, wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Solec nad Wisłą (mazowieckie)
Zgodnie z zawodem
KING TUT S.C. - 2016-10-05 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
gotowanie na kuchni w szkole plus zlecone usługi
GASTRO IRENA DZWONNIK - 2016-12-28 - Wola Krzysztoporska (łódzkie)
obsługa klienta, pieczenie pizzy, dbałość o czystość w zakładzie , książeczka sanepidowska, wykształcenie zawodowepraca co drugi dzień od 11.00-22.00od 12.00-23.00
PIZZERIA ROBERTO ROBERT JEZIORSKI - 2017-01-03 - Syców (dolnośląskie)
refundacja kosztów wyposażenia lub doposażenia stanoiwska pracy,,METAMORFOZA"
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)