KUCHARZ Rów oferta pracy Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy w Szczecinie Ośrodek Szkolenia i Wychowania w Rowie T-Z

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla uczestników Ośrodka
Data publikacji: 2016-11-07
Lokalizacja: Rów (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy w Szczecinie Ośrodek Szkolenia i Wychowania w Rowie T-Z
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:74-300 Rów 27A, powiat: myśliborski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla uczestników Ośrodka
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: myśliborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Myślibórz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2016
wymagania_wymaganiaDodatkowe_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy w Szczecinie Ośrodek Szkolenia i Wychowania w Rowie T-Z
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryfinie
Adres pracodawcy:
Dworcowa 19, 70-206 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryfinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.11.2016
Oferta pracy ważna do: 06.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
PPUH "MARVES" Polsko-Amerykańska Spółka z o.o. - 2016-04-20 - Czarna Woda (pomorskie)
obsługa klienta, sprzedaż, rozliczanie utargów, dbałość o czystość na stanowisku
kontakt przez PUP - 2017-06-05 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie potraw, dań, napojów, ekspedycja potraw z kuchni do restauracji, dań napojów, przygotowywanie i obsługa bufetów itp.
DEPORIUM INC Sp. z o.o. - 2017-03-28 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
wynagrodzenie do uzgodnienia
Pizzeria Primavera Krzysztof Juchniewicz - 2016-04-13 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
PLANOWANIE POSIŁKÓW Z INTENDENTEM, PRZYGOTOWYWANIE, GOTOWANIE POSIŁKÓW, PRZESTRZEGANIE RECEPTUR, TECHNOLOGII, ESTETYKI ORAZ PRZEPISÓW HIGIENICZO-SANITARNYCH, DYSCYPLINY PRACY, BHP I P.POŻWYMAGANIA: ŚREDNIE ZAWODOWE LUB ZASADNICZE ZAWODOWE UMOŻLIWIAJĄCE WYKONYWANIE ZAWODU, UMIEJĘTNOŚCI GASTRONOMICZNE, PRACA W ZESPOLEUPRAWNIENIA: KUCHARZ - MISTRZ W ZAWODZIECO NAJMNIEJ 2 LETNI STAŻ PRACY W KUCHNIWYNAGRODZENIE 2300,00 zł. + DODATEK STAŻOWYCV NA ADRES E-MAILPRACA W PRZEDSZKOLU PUBLICZNYM NR 66
PRZEDSZKOLE PUBLICZNE NR 66 - 2018-07-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków, obsługa klienta, sprzątanie, praca 8 godzin dziennie w godz. 9-24
Jagoda Nowakowska "Habib Kebab" - 2018-06-21 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Chęciny (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw indyjskich i bengalskich
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Kadyny (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowanie posiłków dla 98 mieszkańców DPS zgodnie z założonymi dietami, właściwe porcjowanie i wydawanie posiłków zgodnie ze złożonymi dietami, obróbka produktów, wykańczanie dań głównych, wydawanie posiłków, sporządzanie próbek żywnościowych, przygotowanie produktów na dzień następny, mycie naczyń stołowych i kuchennych, utrzymanie w czystości stanowiska pracy oraz pomieszczeń kuchennych i socjalnych. Sprzątanie pomieszczenia jadalni poprzez mycie podłogi w czasie dyżurów sobotnich i niedzielnych oraz świątecznych według ustalonego harmonogramu.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na początek umowę o pracę na czas określony na 6 miesięcy, z możliwością podpisania kolejnej umowy. Docelowo praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00, 11:00-19:00 + soboty, niedziele i święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne, mile widziane wykształcenie średnie gastronomiczne. Mile widziane doświadczenie na stanowisku kucharza w żywieniu zbiorowym. Mile widziana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-14:00) (Tel. 32-202-54-32) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Traktorzystów 42, 40-695 Katowice).
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "ZACISZE" - 2016-05-04 - Katowice (śląskie)
planowanie posilków, przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Bukowno (małopolskie)
kompletowanie ,kontrolowanie i porządkowanie aktów prawnych,wydawanie zaświadczeń oraz redagowanie pism urzędowych
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Babice (małopolskie)
jw.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021 - 2017-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
kompleksowa obsługa Klienta według standardów firmy
realizacja planu sprzedaży na jak najwyższym poziomie
fachowe doradztwo Klientom w wyborze odpowiedniego sprzętu
dbanie o odpowiednie zatowarowanie salonu
pomoc Klientom w załadunku towaru
Media Expert - 2016-02-29 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni pakistańskiej.
"ZEESHAN" MALIK NADEEM - 2017-08-14 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i wyrobów cukierniczych dla gościa indywidualnego i zbiorowego, dbanie o stanowisko pracy.
PPHU MANHATAN Elżbieta Kądziela - 2017-02-28 - Zygry (łódzkie)
Prowadzenie kuchni, współpraca z kucharką, przygotowywanie posiłków. Wysokość wynagrodzenia 2000 zł netto miesięcznie.
GOLDENTAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-16 - Przyjaźń (pomorskie)
Samodzielne stanowisko - szef kuchni orientalnej.
"DAMAS" WALED KAYSER - 2017-04-19 - Chojnice (pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Trzcianka (wielkopolskie)
1. Nauka przepisów BHP.2. Przygotowywanie sałatek, surówek.3. Pieczenie mięsa.4. Sporządzanie ciasta do pizzy.5. Pieczenie frytek, cząstek ziemniaczanych.6. Rozkładanie składników na pizzy.7. Polewanie sosów, napełnianie sosów.8. Sporządzanie kebabów, hamburgerów.9. Sprzątanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Miechucino (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni arabskiej i mięsa kebab.
KEBAB SEVEN STAR AHMED BASHIR - 2016-09-12 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków kuchni wegetariańskiej i wegańskiej, wydawanie posiłków.
DOM OPIEKI "SAMARYTANIN" W BIELSKU-BIAŁEJ - 2016-08-01 - Bielsko-Biała (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJÓW KUCHNI INDYJSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTA LCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJÓW KUCHNI INDYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 2-5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA BARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO I BARDZO DOBRA JĘZYKA HINDI; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie dań najwyższej jakości, dbałość o zachowanie wypracowanych standardów serwowanych potraw, pomoc w opracowywaniu nowych receptur i przepisów, koordynacja zamówień i dostaw towarów
GRAŻYNA TOMCZAK - 2016-10-19 - Warchały (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni
Jes SC PHU Janina Słupska Edward Słupski - 2017-02-27 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków konsumpcyjnych w restauracji.
Ośrodek Wypoczynkowy Frajda-Grajan Jan Charkiewicz - 2017-05-26 - Wilimy (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków
Kombinat Rolny Kietrz Sp. z o.o. - 2017-12-07 - Regietów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Kluczkowice-Osiedle (lubelskie)
samodzielne gotowanie
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Kraków (małopolskie)