KUCHARZ Roskosz oferta pracy OHP Europejskie Centrum Kszta艂cenia i Wychowania
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw na potrzeby restauracji oraz przyj臋膰 okoliczno艣ciowych(godziny pracy 7:30-19:30, 19:30-7:30)
Data publikacji: 2020-06-03
Lokalizacja: Roskosz (lubelskie)
Pracodawca: OHP Europejskie Centrum Kszta艂cenia i Wychowania
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:21-500 Roskosz 23, powiat: bialski, woj: lubelskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie potraw na potrzeby restauracji oraz przyj臋膰 okoliczno艣ciowych(godziny pracy 7:30-19:30, 19:30-7:30)
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: + dodatek sta偶owy
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Roskosz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 06
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: bialski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0601
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Bia艂a Podlaska
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
umiej臋tno艣膰 przygotowywanie posi艂k贸w, praca w zespole, mile widziany kurs pedagogiczny dla instruktor贸w praktycznej nauki zawodu
Nazwa pracodawcy: OHP Europejskie Centrum Kszta艂cenia i Wychowania
danePracodawcy_nip: 5372140912
danePracodawcy_regon: 030314732
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bia艂ej Podlaskiej
Adres pracodawcy:
Brzeska 101, 21-500 Bia艂a Podlaska, powiat: m. Bia艂a Podlaska, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 06
Powiat pracodawcy: m. Bia艂a Podlaska
danePracodawcy_kodPowiatu: 0661
Gmina pracodawcy: Bia艂a Podlaska
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Bia艂a Podlaska
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0922018
Ulica pracodawcy: Brzeska
Numer budynku pracodawcy: 101
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Kierowanie w zakresie dzia艂alno艣ci zwi膮zanej z ochron膮 zdrowia, edukacj膮, kultur膮 oraz pozosta艂ymi us艂ugami spo艂ecznymi,
Nazwisko osoby zg艂aszaj膮cej: Marzena J贸wko
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bia艂ej Podlaskiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 03.06.2020
Oferta pracy wa偶na do: 25.06.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.06.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?917a5825a90fd7d665e81493c1c34514
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej
Janusz-Park Sp. z o.o. - 2017-03-06 - 艁臋knica (lubuskie)
Samodzielne przygotowanie posi艂k贸w. Dbanie o czysto艣膰 kuchni. Wydawanie posi艂k贸w.
MOROZ, ARTUR MOROZ - 2017-04-28 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.Praca w godz. 8-16 (pon.-ptk.)
kontakt przez PUP - 2019-06-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej. Tworzenie karty menu.
Go艣ciniec "Molo" Andrzej W膮do艂owski - 2018-05-14 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie z umow膮
AD FINEM SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-05-20 - Zag贸r贸w (wielkopolskie)
Portier
Zak艂ad Budowy Urz膮dze艅 D藕wignicowych "ZBUD" Sp贸艂ka z o. o. - 2020-01-17 - D膮browa Tarnowska (ma艂opolskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Zielona G贸ra (lubuskie)
prace gastronomiczne
HENRYK GMYREK - 2020-09-16 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Gorlice (ma艂opolskie)
Pomoc w kuchni. Praca 5 dni w tygodniu (pon.-niedz.) w godz. 15-23.
VESUVIO ROMAN GURGACZ - 2018-06-29 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowanie oraz gotowanie potraw wg receptur, wydawanie potraw wg standard贸w.
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Gryf贸w 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z jad艂ospisem.
DGP Catering Sp. z o o - 2016-08-12 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw.Praca na recepturach.
"MARCELIN MANAGEMENT" SP. Z O.O. - 2015-11-18 - Wronki (wielkopolskie)
przygotowywanie, gotowanie posi艂k贸w dla wczasowicz贸w o艣rodka.
PAWE艁 WO殴NIAK SUS TRAVEL - 2017-07-21 - Mi臋dzywodzie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w- utrzymywanie porz膮dku w kuchni
Zesp贸艂 Szk贸艂 Og贸lnokszta艂c膮cych w Rzepinie - 2018-07-13 - Rzepin (lubuskie)
osoba do przygotowania pizzydostawa pizzy
ALEKSANDRA JAJCZYK MARCOLA - 2020-05-20 - Barwice (zachodniopomorskie)
pomoc przy obs艂udze gastronomicznej, obs艂uga kasy fiskalnej, przygotowywanie drobnych posi艂k贸w, pomoc przy barze i obs艂uga klient贸w
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Poniatowa (lubelskie)
Gotowanie i wydawanie potraw, sporz膮dzanie da艅 m膮cznych (pierogi, krokiety itp.), sporz膮dzanie sur贸wek oraz wyrob贸w garma偶eryjnych. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe, 3 lata do艣wiadczenia w zawodzie, umiej臋tno艣膰 gotowania.
" SEZAM " - Przedsi臋biorstwo Gastronomiczne - 2017-04-12 - Strzelin (dolno艣l膮skie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Biecz (ma艂opolskie)
przyrz膮dzanie potraw
"AUTO-MARKET" Ryszard Iwaszkiewicz | Hotelik "KARMEL" Iwaszkiewicz Ryszard - 2016-07-07 - Bia艂ystok (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni Bangladeszu
kontakt przez PUP - 2020-10-06 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Pakowanie towaru, za艂adunek i roz艂adunek towaru, uk艂adanie towaru na p贸艂ki, pomoc w przewo偶eniu towaru, wydruk etykiet handlowych z portali sprzeda偶y EBAY I AMAZON na rynek niemiecki, austriacki i brytyjski, allegro na rynek polski, kierowanie pojazdem kategorii B, samodzielna organizacja czasu i miejsca pracy, obs艂uga komputera
kontakt przez PUP - 2020-01-09 - O艂awa (dolno艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Kartuzy (pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Praca w kuchni. Wydawanie obiad.贸w, zup, utrzymanie porz膮dku w zak艂adzie.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
- przygotowywanie ciasta do wypieku tradycyjnego pieczywa ormia艅skiego i gruzi艅skiego- wypiek lawasz, chaczapuri, puri- obs艂uga pieca TONIR
kontakt przez PUP - 2019-10-25 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie stanowiska pracy, przygotowywanie produkt贸w na dany dzie艅, koordynacja wykonywanych prac z poleceniami szefa kuchni, praca w zespole-sprawne wydawanie da艅, bie偶膮ce i ko艅cowe sprz膮tanie stanowiska pracy. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe, kierunek gastronomia - kucharz, sta偶 pracy min 3 lata, praca na karcie - wydawka, ksi膮偶eczka zdrowia. Miejsce pracy Nordowi Mol, Celbowo (Puck).
EWA HEWELT "NAUTILUS" - 2017-07-18 - Puck (pomorskie)
Przyrz膮dzanie i wydawanie potraw podczas imprez, konferencji i 艣niada艅. Utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy.
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe Aga Hotel Czardasz Andrzej Melkowski - 2016-04-13 - P艂ock (mazowieckie)
Przygotowywanie sa艂atek, gyros贸w, spagetti, itp. Praca w godz. 12.00-23.00 (1/2 etatu).
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Zabrze (艣l膮skie)