KUCHARZ Międzywodzie oferta pracy PAWEŁ WOŹNIAK SUS TRAVEL
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie, gotowanie posiłków dla wczasowiczów ośrodka.
Data publikacji: 2017-07-21
Lokalizacja: Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Pracodawca: PAWEŁ WOŹNIAK SUS TRAVEL
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 8, 72-415 Międzywodzie, powiat: kamieński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie, gotowanie posiłków dla wczasowiczów ośrodka.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Międzywodzie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kamieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dziwnów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.07.2017
Nazwa pracodawcy: PAWEŁ WOŹNIAK SUS TRAVEL
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kamieniu Pomorskim
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 8, 72-415 Międzywodzie, powiat: kamieński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kamieński
Gmina pracodawcy: Dziwnów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Międzywodzie
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kamieniu Pomorskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.07.2017
Oferta pracy ważna do: 21.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 21.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 21.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wyrób pizzy i dań.
Da Grasso s.c - 2016-07-19 - Łomża (podlaskie)
sprzątanie pomieszczeń biurowych
AGP Grupa Sp. z o.o. - 2016-09-05 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie dań dla gości
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "BROKER" Sp. z o.o. - 2016-03-23 - Borzechowo (pomorskie)
Sporządzanie potraw dla klientów zgodnie z przyjętymi przepisami kulinarnymi, przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi, prawidłowe przechowywanie artykułów spozywczych i produktów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Rytro (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, dań kuchni polskiej.
Szymańska Justyna WIRTUOTEKA - 2016-10-25 - Wadowice (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
P.H.U. "NIKO" Edyta Rezmer - 2016-03-16 - Lubichowo (pomorskie)
przygotowanie posiłków dla szkoły i osób indywidualnych, inne prace kuchenne
P.P.H.U. "TO i OWO"s.c. WANDA BOŻYK,BOGDAN BOŻYK - 2016-03-14 - Bełchatów (łódzkie)
znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Zakopane (małopolskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
Usługi Gastronomiczne "Ogród Smaków" - 2016-10-11 - Namysłów (opolskie)
Prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Chojnice (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej od podstaw do wydania gotowej potrawy
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków obiadowych
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Lipsko (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Bytom (śląskie)
STAŻ ORGANIZOWANY PRZEZ PUP W GDAŃSKU. KONTAKT OSOBISTY W SIEDZIBIE URZĘDU W POK. 28, 122, 123.
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Gdańsk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek, ciast i deserów.Dbałość o estetykę otoczenia i wysoki standard przyrządzanych potraw.
BIAVITA POLSKA Sp. z o.o./Sanatorium Uzdrowiskowe w Augustowie - 2016-09-13 - Augustów (podlaskie)
DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU, POTWIERDZONE UMIEJĘTNOŚCI
HOTELE GRUPY MARMA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-04 - Rzeszów (podkarpackie)
wyższe wykształcenie, doswiadczenie w pisaniu i realizacji projektów współfinansowanych, prawo jazdy kat. B, język angielski i niemiecki - poziom zaawansowany, znajomośc MS office
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Poznań (wielkopolskie)
Sporządzanie dań dla gości hotelowych.
Sadowa spółka z o.o. - 2018-05-10 - Gdańsk (pomorskie)
wg zawodu
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Wyszosław i Mirosława Teślik - 2017-09-21 - Zielona Góra (lubuskie)
wprowadzanie dokumentów do systemu księgowego OPTIMA
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - Kraków (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
Pełen zakres przygotowania posiłków.
Maria Caban BUFET GASTRONOMICZNY "ZEN" - 2016-09-09 - Gdynia (pomorskie)
1. Przejście instruktażu szkoleniowego z zakresu BHP I P.POŻ.2. Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP I P.POŻ.3. Instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku.4. Mycie oraz czyszczenie środkami myjącymi przy użyciu zmywarki, wyparzarki oraz mycie ręczne talerzy, sztućców, sosjerek, zmywanie narzędzi kuchennych: chochle, noże, deski, pojemniki, itp., zmywanie naczyń: garnki, patelnie, miski.5. Utrzymanie maszyn i mebli kuchennych w należytej czystości. Mycie pomieszczeń kuchennych i zaplecza.6. Mycie, obieranie, krojenie, dzielenie na części artykułów spożywczych: warzywa, mięsa, sery, sosy, smażenie na urządzeniach gazowych i elektrycznych.7. Porcjowanie produktów, pilnowanie procesu pieczenia, gotowania.8. Przygotowywanie sałatek, panierowanie, obsmażanie, gotowanie: warzyw, jarzyn, mięs.9. Przechowywanie surowców i półproduktów: sprawdzanie terminu przydatności do spożycia zabezpieczenie przed zepsuciem, kontrola temperatur urządzeń chłodniczych.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Sulęczyno (pomorskie)
organizowanie pracy kuchni, przygotowywanie potraw zgodnie z menu. Możliwość zatrudnienia w ramach umowy o pracę po okresie pracy w ramach umowy - zlecenie. Istnieje możliwość zakwaterowania.
GOŚCINIEC POD LUBOMIREM - 2016-02-17 - Węglówka (małopolskie)
szlifowanie formatek MDF
PROHERING sp. z o.o. - 2016-10-19 - Michałki (podlaskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
Browary Toruńskie OLMAR - 2016-02-05 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Utrzymanie w czystośi przydzielonego sektora, w tym: zamiatanie i konserwacja podłóg, wycieranie kurzu, mycie mebli i wyposażenia, mycie i czyszczenie okien i drzwi.
Wojewódzka Stacja Sanitarno - Epidemiologiczna w Gdańsku - 2018-03-07 - Gdańsk (pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Wałdowo Szlacheckie (kujawsko-pomorskie)