KUCHARZ/KUCHARKA Zielona Góra oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Wyszosław i Mirosława Teślik
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: wg zawodu
Data publikacji: 2017-09-21
Lokalizacja: Zielona Góra (lubuskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Wyszosław i Mirosława Teślik
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 114 a, 65-001 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg zawodu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zielona Góra
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
dowolne wykształcenie (wskazane gastronomiczne), mile widziane doświadczenie w pracy w kuchni
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Wyszosław i Mirosława Teślik
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 114 a, 65-001 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny od godz. 11.00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 607-389-252
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Zielona Góra
Gmina pracodawcy: Zielona Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zielona Góra
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 114 a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.09.2017
Oferta pracy ważna do: 20.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 21.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 21.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i wydawanie dań kuchni śródziemnomorskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Bielawa (mazowieckie)
praca przy przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Złotoryja (dolnośląskie)
-Profesjonalana obsługa klienta-Dbanie o wizerunek sieci sprzedaży CCC-Praca z produktem na sali sprzedaży
CCC SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-08-03 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Radomsko (łódzkie)
przygotowanie posiłków,
ŁOŻYŃSKA WIOLETTA Firma Handlowo-Usługowa "Karo" - 2016-11-04 - Piekary Śląskie (śląskie)
jw
HGC GRETNA INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA - 2018-07-30 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa frezarek CNC, 3 osie, ze sterowaniem HEIDENHAIN
NOTEĆ FABRYKA MASZYN I URZĄDZEŃ DO PRZEMYSŁU I GÓRNICTWA, ODLEWNIA ŻELIWA - 2018-03-21 - Pakość (kujawsko-pomorskie)
Praca na stanowisku kucharza
GĘSIA SZYJA - Piętak Paweł - 2016-04-07 - Chełm (lubelskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami, realizacja zadań zleconych przez szefa kuchni, racjonalne gospodarowanie towarem
Nowe Miasto Sp. z o. o. - 2017-11-23 - Żory (śląskie)
przygotowywanie posiłków
EUROPA Elżbieta Łabuz - 2016-03-07 - Zduńska Wola (łódzkie)
przygotowywanie potraw
Karczma "Koszarka" Ewa Gawryluk - 2016-05-31 - Ploski (podlaskie)
produkcja garmażerki
SKLEP MIĘSNO-WĘDLINIARSKI, PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH ZDZISŁAW FORDON - 2018-05-10 - Sulechów (lubuskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Korytowo (zachodniopomorskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji. Gotowanie plus robienie pizzy. Bardzo dobra organizacja pracy oraz wysoka kultura osobista. Umiejetnosc pracy w grupie.
Marek Bigaj GOSPODA BIGAJ - 2016-02-12 - Modlnica (małopolskie)
Przygotowanie pólproduktów i dań kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni wschodniej
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
- Przygotowywanie posiłków. Porcjowanie i wydawanie posiłków kientom. Utrzymanie należytej czystości i porządku na stanowisku pracy. Sporządzanie listy brakujących artykułów spożywczych. - Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 10:00-22:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza/kucharki. Mile widziana książeczka zdrowia wydana przez Sanepid (aktualna) ---> w przypadku jej braku istnieje możliwość wyrobienia. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 660-475-367) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pszczyńska 4, 40-479 Katowice).
RYBACZÓWKA KATOWICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-30 - Katowice (śląskie)
Pomocnik wiertacza
Zakład Prac Wiertniczych i Geologicznych "ALGEO" Grabownica - 2015-12-01 - Grabownica Starzeńska (podkarpackie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
wyrabianie pizzy, zapiekanek, hamburgerów, sałatek, krojenie mięsa, warzyw, wyrabianie ciasta, przyjmowanie zamówień, obsługa klienta, sprzątanie stanowiska pracy- OFERTA PRACY DLA BEZROBOTNYCH ZE WSI + ART.49.USTAWY O PROMOCJI....
Barbara Gruchacz - 2018-01-09 - Myślenice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie posiłkówq
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Lublin (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, deserów, napojów, obróbka surowców spożywczych.
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej
Katarzyna Prażuch MASUM KEBAB - 2017-05-11 - Końskie (świętokrzyskie)
pełnienie obowiązków specjalisty ds. rozliczeń, przygotowanie świadectw płatności, tworzenie kosztorysów w oparciu o wytyczne, współpraca z inżynierem kontraktu w przygotowaniu protokołów z negocjacji cen
MGGP S.A. - 2016-09-09 - Dorotowo (warmińsko-mazurskie)
gotowanie posiłków - kuchania śląska, dbanie o czystość, informowanie szefostwa o zakupie potrzebnych produktów do gotowania
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7.30-18.30 - równoważny system pracy; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 11-14
Dom Opieki "Dolina Słupi" Jolanta Szczerbaty - 2017-05-18 - Kobylnica (pomorskie)
Utrzymanie ciągłości procesu produkcyjnego poprzez zapewnienie pełnej sprawności urządzeń, organizacja przeglądów konserwacji maszyn, zamawianie części zamiennych, współpraca z firmami zewnętrznymi w zakresie napraw.
FHMM Sp. z o.o. - 2017-10-19 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Jawor (dolnośląskie)