KUCHARZ Gryfów Śląski oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie oraz gotowanie potraw wg receptur, wydawanie potraw wg standardów.
Data publikacji: 2016-10-05
Lokalizacja: Gryfów Śląski (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gryfów Śląski, powiat: lwówecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie oraz gotowanie potraw wg receptur, wydawanie potraw wg standardów.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gryfów Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lwówecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.10.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim
Adres pracodawcy:
Budowlanych 1, 59-600 Lwówek Śląski, powiat: lwówecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lwówecki
Gmina pracodawcy: Lwówek Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lwówek Śląski
Ulica pracodawcy: Budowlanych
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.10.2016
Oferta pracy ważna do: 31.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca na kuchni, obsługa konsumentów. Zatrudnienie od lipca, praca na dwie zmiany od 7.00 - 15.00 oraz od 14.00 - 22.00, również w dni wolne. Miejsce pracy Jeziorki.
ZAJAZD FLANKA REGINA STEPNOWSKA - 2018-06-27 - Jeziorki (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków według menu restauracji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2016-09-30 - Żary (lubuskie)
prace w kuchniwymagane doświadczenie w zawodzie
BAR&RESTAURANT "OAZA""WERANDA CAFE" Marzena Żelazek - 2017-04-03 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
osoby do 30 roku życia z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Gliwice (śląskie)
współtworzenie strategii marketingowej firmy, koordynacja kreacji i produkcji meteriałów produkcyjnych w językach hindi, urdu oraz angielskim, reprezentowanie firmy na spotkaniach biznesowych z partnerami z krajów obcych, praca od poniedziałku do piątku w godz. 8-16
4X SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-01 - Pruszków (mazowieckie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Rozogi (warmińsko-mazurskie)
Weryfikacja dokumentacji systemowej zgodnie z wymaganiami, weryfikacja poszczególnych procesów produkcyjnych, sporządzanie raportów z wykonywanej pracy.Praca w godzinach: 06.00-14.00, 14.00-22.00, 22.00-06.00. Po okresie próbnym, umowa na czas określony.
CEDROB S.A. w Ciechanowie - 2018-02-13 - Ujazdówek (mazowieckie)
Gotowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Mikołów (śląskie)
Lepienie pierogów, przygotowywanie farszu. Umowa o pracę na czas określony 4 m-ce.
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Piła (wielkopolskie)
• współpraca z Szefem Kuchni i innymi pracownikami kuchni, • przygotowywanie potraw zgodnie ze standardem Hotelu, • dbanie o estetykę potraw, • dbanie o porządek w miejscu pracy, • zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług,
Collis spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-01-11 - Olchowiec (podkarpackie)
przygotowanie potraw kuchni chińskiej, obsługa kuchni
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Stargard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
Dariusz Handiuk - 2016-06-07 - Wielącza (lubelskie)
Obsługa urządzeń biurowych. Wprowadzanie danych. Wykonywanie zarządzeń. Sporządzanie projektów pism. Przygotowywanie korespondencji do wysłania.
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków w przedszkolu.
PUBLICZNE PRZEDSZKOLE NR 5 - STRZELCE OP. - 2017-08-22 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Prace kucharz
CHODYNA ALICJA Cafe Bar FISZERIA - 2016-02-25 - Hel (pomorskie)
Produkcja wyrobów kulinarnych
Społem Powszechna Spółdzielnia Spożywców Kutno - 2017-09-29 - Kutno (łódzkie)
przygotowanie śniadań, przygotowanie dań kuchni polskiej, włoskiej, deserów, przygotowanie dań na przyjecia okolicznościowe, obsługa urządzeń gastronomicznych
B & B Bogdan Roszkowski - 2016-02-15 - Zielona Góra (lubuskie)
Przyjmowanie i realizacja zamówień klientów. Przygotowywanie potraw. Obsługa ekspresu ciśnieniowego. Dbałość o czystość lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 5.00 - 21.00.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla gości ośrodka oraz przygotowywanie dań barowych. Praca w Ośrodku wypoczynkowym z możliwością zamieszkania. Wymagania: osoba wina być zorganizowana, pracowita potrafiąca gotować dania kuchni polskiej. Mile widziana znajomość obsługi urządzeń typu piec konwekcyjny, grill elektryczny, kasa fiskalna.Wynagrodzenie 2500zł.
Nawigator XXI Joanna Krawczyk- Nasiłowska - 2016-03-04 - Jora Wielka (warmińsko-mazurskie)
Manualna praca przy ruchomej linii produkcyjnej
"ADECCO POLAND" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-24 - Radomsko (łódzkie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie potraw wg.karty menu; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, do przyuczenia; Oferta pracy przeznaczona jest dla osób zarejestrowanych w PUP, w wieku do 30 roku życia, posiadających II profil pomocy oraz spełniających wymagania pracodawcy. Zainteresowane osoby mogą zgłaszać się do doradcy klienta po skierowanie na rozmowę z pracodawcą.
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Woźniki (śląskie)
wydawanie i przygotowywanie posiłków , obsługa kasy fiskalnej
"BEMAR" BEATA CHABIBUDIN WAŁCZ - 2016-02-23 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej i arabskiej, nadzór nad innymi kucharzami
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Uniejów (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Warszawa (mazowieckie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2018-02-05 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie pizzy
PW OAZA SIELUK PRZEMYSŁAW - 2018-03-19 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków dla klientów restauracji, nadzór nad innymi pracowikami w kuchni
Firma KOTEX - Jolanta Kotłowska - 2016-07-12 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie, gotowanie, przyprawy kuchni orientalnej, specjalność kucjni wietnamskiej i tajskiej. Jedna zmiana 10:00-18:00, miejsce pracy: Bielany Wrocławskie.
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Sporzadzanie posilków zgodnie z recepturami. Prowadzenie dokumentacji zgodnie z przepisami GHP, GMP i HACCP.Sporządzanie probek żywnościowych zgodnie z obowiązujacymi przepisami. Utrzymanie czystości w kuchni i pomieszczeniach do niej należnych.
CRR KRU SASANKA W ŚWINOUJŚCIU - 2017-11-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z zamówieniem, pomoc w dokonywaniu zakupów żywnościowych, wydawanie dań, układanie menu, utrzymywanie w czystości pomieszczeń kuchennych.
Michał Rejs Firma Handlowo- Usługowa - 2017-11-16 - Rypin (kujawsko-pomorskie)