KUCHARZ/KUCHARKA Zagórów oferta pracy AD FINEM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie z umową
Data publikacji: 2020-05-20
Lokalizacja: Zagórów (wielkopolskie)
Pracodawca: AD FINEM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KONIŃSKA 4, 62-410 Zagórów, powiat: słupecki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: zgodnie z umową
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zagórów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupecki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3023
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zagórów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.05.2020
Nazwa pracodawcy:
AD FINEM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 6192024949
danePracodawcy_regon: 363059450
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupcy
Adres pracodawcy:
KONIŃSKA 4, 62-410 Zagórów, powiat: słupecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: słupecki
danePracodawcy_kodPowiatu: 3023
Gmina pracodawcy: Zagórów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Zagórów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0949431
Ulica pracodawcy: KONIŃSKA
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupcy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|242
Data dodania oferty pracy: 20.05.2020
Oferta pracy ważna do: 22.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 20.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 20.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?943a4b39fae7e7f16449736cb13d9e75
Podobne oferty pracy
-
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posików w restauracji chinskiej
"WOK" Sp. z o.o. - 2016-03-03 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ
OŚRODEK WCZASOWO-SANAT. "STOCZNIOWIEC" SP. Z O. O. - 2017-02-17 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE SKŁADNIKÓW DO PRODUKCJI DAŃ, SAMODZIELNE GOTOWANIE W KUCHNIjedna zmiana, praca w godzinach 11-19
"BAR HONG LOAN" Nguyen Huy Hong - 2020-10-30 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań wg. receptur, komponowanie dań, gotowanie, smażenie pieczenie, wymagane doświadczenie w zawodzie
HOTEL SPA Dr Irena Eris POLANICA ZDRÓJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-16 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Obróbka produków spożywczych
kontakt przez PUP - 2019-11-08 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
doświadczenie zawodowe mile widziane
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Wolsztyn (wielkopolskie)
gotowanie potraw kuchni tureckiej
HASAN KEBAB - HASAN TAŞ - 2017-06-30 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
wykształcenie bez znaczeniawymagane doświadczeniesumienność, solidność
Usługi Hotelarsko-Grastronomiczne Ewa Gruszczyńska - 2017-02-17 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
według zawodu
Firma Produkcyjno-Usługowo-Handlowa Piotr Filipowicz - 2017-03-24 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej i śląskiej
WIEJSKA CHATKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-14 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni włoskiej (Pracodawca przyuczy doświadczonego kucharza do sporządzania potraw kuchni włoskiej)
Mammamia Luigi Iaia - 2017-01-13 - Wielka Nieszawka (kujawsko-pomorskie)
Przewóz osób niepełnosprawnych.
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Jasło (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2019-02-18 - Radomsko (łódzkie)
gotowanie posiłków (kuchnia polska)
CORUM Sp. z o.o. - 2016-11-04 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy. Sporządzanie listy zakupów art. spożywczych.
"Pentur" spółka cywilna - 2017-01-20 - Międzygórze (dolnośląskie)
kontrola jakości przygotowywanych produktów, przygotowanie potraw, wprowadzanie nowych produktów gastronomicznych, dbanie o czystość i porządek w kuchni
Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski - 2016-07-11 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesiące, z możliwością przedłużenia
Hotel Lubicz Sp. z o.o. - 2018-01-17 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie surówek, potraw, obsługa klienta, kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Kęty (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej - praca w karczmie
KARCZMA "MACIEJÓWKA" S.C. BARBARA PIWOWARCZYK,ADAM PIWOWARCZYK - 2016-04-05 - Czajowice (małopolskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI JAPOŃSKIEJ, SUSHI. Miejsce pracy: ul. Sucha 1, 50-086 Wrocław, Forma zawarcia umowy: umowa o pracę na czas określony tj; 3 lata, praca w godzinach od 12-20Oferta w sali: G
IZUMI SP. Z O. O. - 2020-01-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków
Zakład Gastronomiczny "Biały Żagiel" - 2017-07-19 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
zapewnienie funkcjonowania sklepu zgodnie z obowiązującymi standardami firmowymi, organizowanie i nadzorowanie pracy zespołu oraz reprezentowanie firmy wobec klientów i dostawców.
Jeronimo Martins Polska S.A. - 2016-08-02 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni w bufecie pracowniczym.
MK GASTRO S.C. M.SZPURA, K.KAZANOWSKI - 2019-11-26 - Gdańsk (pomorskie)
WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, STAŻ PRACY MIN. 1 ROK NA STAN. KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ, PRZYGOTOWANIE DAŃ TRADYCYJNEJ KUCHNI ORIENTALNEJ: ADANA, KEBAB, DALMA, SARMA, KUZ-KUZ, MANTY,
MAYAH - MN_COM - 2017-01-10 - Radzymin (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej, tureckiej, pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Chełm (lubelskie)
-Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,-Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą.- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
WYPOCZYNEK I REKREACJA "JEZIORNA OSADA" GNOJEWO NAD JEZIOREM SPÓŁKA CYWILNA - 2016-12-30 - Gnojewo (pomorskie)
przygotowanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)