KUCHARZ Ropczyce oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1聽057,6 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: zgodnie z programem sta偶u
Data publikacji: 2020-08-12
Lokalizacja: Ropczyce (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ropczyce, powiat: ropczycko-s臋dziszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w: zgodnie z programem sta偶u
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|19
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽057,6 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ropczyce
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ropczycko-s臋dziszowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1815
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽057,6 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 5
Data rozpocz臋cia pracy: 14.09.2020
Data zako艅czenia pracy: 13.02.2021
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 8180002216
danePracodawcy_regon: 000381634
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ropczycach
Adres pracodawcy:
3-Maja 25/27, 39-120 S臋dzisz贸w Ma艂opolski, powiat: ropczycko-s臋dziszowski, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
skierowanie na sta偶 - osoby bezrobotne do 30 roku 偶ycia kwalifikuj膮ce si臋 do udzia艂u w projekcie pt: Aktywizacja os贸b m艂odych pozostaj膮cych bez pracy w powiecie ropczycko- s臋dziszowskim (IV), wsp贸艂finansowanego z Europejskiego Funduszu Spo艂ecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozw贸j
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: ropczycko-s臋dziszowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1815
Gmina pracodawcy: S臋dzisz贸w Ma艂opolski
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: S臋dzisz贸w Ma艂opolski
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0974937
Ulica pracodawcy: 3-Maja
Numer budynku pracodawcy: 25
danePracodawcy_nrLokalu: 27
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ropczycach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|434
Data dodania oferty pracy: 14.08.2020
Oferta pracy wa偶na do: 13.09.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.08.2020
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?644b23e5a31e078a318aaec325718699
Podobne oferty pracy
obs艂uga maszyny do bitej 艣mietany, zmywarki drobne prace pomocnicze przy produkcji
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Nowy Staw (pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-11-15 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
BAR "POD KASZTANAMI" MAREK SK艁ADANOWSKI - 2018-05-16 - Mielno (zachodniopomorskie)
Monta偶 konstrukcji stalowych; obs艂uga elektronarz臋dzi; czytanie rysunku technicznego i obs艂uga programu AutoCAD- wymagane przy rozbudowanych monta偶ach np. typu silos.
kontakt przez PUP - 2018-09-11 - B艂onie (mazowieckie)
1. Post臋powanie zgodnie z instrukcjami, zgodnymi z wprowadzonym systemem HACCP. 2. W艂a艣ciwe wykorzystanie pobranych surowc贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w konsumentom. 3. Przestrzeganie higieny osobistej, higieny produkcji oraz zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy. 4. W艂a艣ciwe obs艂ugiwanie sprz臋tu i urz膮dze艅 technicznych znajduj膮cych si臋 w kuchni. 5. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i re偶imami technologicznymi produkcji posi艂k贸w. 6. Znajomo艣膰 stosowanych w DEW diet, liczby 偶ywionych w danym dniu oraz przepis贸w dotycz膮cych gospodarki kuchennej. 7. Pobieranie pr贸bek 偶ywno艣ciowych oraz prawid艂owe ich przechowywanie. Praca w systemie 2/2 ( 2 dni pracy, 2 dni wolne)
Dom Emeryta Wojskowego - 2019-10-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dan wg receptur
kontakt przez OHP - 2019-05-16 - Ko艂baskowo (zachodniopomorskie)
- Zarz膮dzanie relacjami z klientem zewn臋trznym, bezpo艣redni kontakt z rekruterami, managerami -Praca na wewn臋trznych systemach rekrutacyjnych- Przygotowywanie raport贸w -Aktualizacja system贸w wenw臋trznych i baz danych - Przygotowywanie i aktualizacja procedur operacyjnych -Wsparcie proces贸w rekrutacyjnych ze strony administracyjnej m.in. poprzez umieszczanie og艂osze艅 o prac臋 i umawianie rozm贸w kwalifikacyjnych - Okre艣lenie potrzeb rekrutacyjnych w bliskiej wsp贸艂pracy z rekruterami
kontakt przez PUP - 2019-07-02 - Krak贸w (ma艂opolskie)
-
P.P.-H.-U. "ANDROPOL" ZOFIA ANDRZEJCZAK - 2016-12-05 - Borys艂awice Ko艣cielne (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TURECKIEJ.PRACA W GODZINACH OD PONIEDZIA艁KU DO CZWARTKU 10.00 -24.00PI膭TEK- SOBOTA 10.00 DO 02.00NIEDZIELA 11.00 DO 22.00, OFERTA ZG艁OSZONA POD INFORMACJ臉 STAROSTY
CITY KEBAB Tas HASAN - 2018-06-20 - D臋bica (podkarpackie)
Oferta 150f uzup. dla os贸b do 30 r.偶Zgodnie ze stanowiskiem I zmiana: 11.00 - 19.00/ 10.00 - 18.00 pn-nd Restauracja PAUZA
kontakt przez PUP - 2019-07-09 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
wg.zawodu
Szary s.c. El偶bieta Szary, Miros艂aw Szary - 2016-08-30 - Micha艂owice (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Warszawa (mazowieckie)
-obs艂uga maszyn przemys艂owych oraz maszyn do szycia,-szycie pokrowc贸w w sk贸rze i z tkanin,-szycie pokrowc贸w zgodnie z opracowanymi projektami i wydanymi do niego instrukcjami
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wsp贸艂praca z szefem kuchni, tworzenie menu.
LIBERO SP. Z O.O. - 2018-04-18 - Milicz (dolno艣l膮skie)
Praca na stanowisku kucharz w pizzerii, dwuzmianowa wykonywana w godzinach 10.30 - 16.00 i 16.00 - 21.00 lub 16.00 - 23.00. Pierwsza umowa na okres pr贸bny, kolejna na czas okre艣lony.
PHU Ania Sp. z o.o. Sp. k. - 2019-08-26 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Zgodnie z do艂膮czonym do wniosku programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2020-02-12 - Jele艣nia (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie i przygotowywanie posi艂k贸w oraz wypiek pizzy.
NASZA CHATA Maksymilian Plata - 2018-08-16 - Stary S膮cz (ma艂opolskie)
Krojczy
"ARLEN" S.A. - 2019-07-15 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
praca w kuchni restauracji "Zajazd pod Zamkiem"
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesi膮ce, z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia; godziny pracy: 10.00- 22.00
Piast Sp. z o.o. - 2017-09-08 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (dzienne menu i 谩 la carte).
HOTEL 沤ALEC D.O.O. - 2018-08-23 - S艂owenia (S艂owenia)
przygotowywanie posi艂k贸w i cateringu dla przedszkola
GRAN-JAN Kopyrto艂ka Agata Kr臋偶elok - 2016-08-24 - Jaworzynka (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w kuchni hotelowej - lepienie pierog贸w, przygotowanie bigosu, pieczenie ciast. Kuchnia zdrowa, domowa. Praca na gotowych recepturach.
Firma PROTEA Niechajczyk Sp. Jawna - 2016-06-07 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Uk艂adanie,naprawianie,rozbieranie i wyka艅czanie nawierzchni z kostki brukowej
EL-MONT SP.Z O.O.SP.K. - 2020-06-18 - Bielawa (dolno艣l膮skie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych da艅, zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy, wsp贸艂praca z pozosta艂ymi dzia艂ami hotelowymi
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2018-08-21 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2017-05-22 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Kucharz
"Kuchnia Pozna艅ska" Janusz Pozna艅ski - 2016-05-18 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
Szycie, prace krawieckie
Pracownia Krawiecka "STYL" Bo偶ena Nowacka - 2018-01-04 - Szepietowo (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni mi臋dzynarodowej.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Warka (mazowieckie)
przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Opole (opolskie)