KUCHARZ Radziej贸w oferta pracy QUCHNIA CATERING Krzysztof Kapeli艅ski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2聽600 - 2聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: obieranie warzyw owoc贸w obr贸bka cieplna porcjowanie przygotowanie mi臋sa obr贸bka cieplna przygotowanie potraw w/g jad艂ospisu zachowanie gramatur
Data publikacji: 2020-03-04
Lokalizacja: Radziej贸w (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: QUCHNIA CATERING Krzysztof Kapeli艅ski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:OBJEZDNA 72, 88-200 Radziej贸w, powiat: radziejowski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
obieranie warzyw owoc贸w obr贸bka cieplna porcjowanie przygotowanie mi臋sa obr贸bka cieplna przygotowanie potraw w/g jad艂ospisu zachowanie gramatur
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽600 - 2聽800 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Radziej贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: radziejowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Radziej贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽600 - 2聽800 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: QUCHNIA CATERING Krzysztof Kapeli艅ski
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Radziejowie
Adres pracodawcy:
OBJEZDNA 72, 88-200 Radziej贸w, powiat: radziejowski, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: radziejowski
Gmina pracodawcy: Radziej贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Radziej贸w
Ulica pracodawcy: OBJEZDNA
Numer budynku pracodawcy: 72
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Radziejowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.03.2020
Oferta pracy wa偶na do: 03.04.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.03.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?bc647148ca348f48a57a409b286fa629
Podobne oferty pracy
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem sta偶u oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppo偶.,- zapoznanie z przepisami HACCP,- zapoznanie z organizacj膮 pracy na kuchni,- przygotowywanie sur贸wek,- sma偶enie, pieczenie i gotowanie mi臋s,- gotowanie zup,- obs艂uga pieca konwekcyjnego - parowego.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowanie potraw a la carte
Die Wagenburg Frank Schulz - 2016-09-23 - Niemcy (Niemcy)
Prowadzenie kuchni w restauracji
WOJCIECH KORZENIOWSKI PUH KORZON WOJCIECH KORZENIOWSKI - 2015-12-02 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obr贸bki wst臋pnej do obr贸bki termicznej, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych. Wymagane: wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe (kucharz), ksi膮偶eczka Sanepid-u, do艣wiadczenie zawodowe zwi膮zane ze zbiorowym 偶ywieniem. Tel.: 261 676 251 Ma艂gorzata Kaczmarek. Praca - Grupa Zabezpieczenia Skwierzyna.
45 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w W臋drzynie - 2016-11-16 - W臋drzyn (lubuskie)
ZGODNIE Z PROGRAMEM
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Bia艂obrzegi (mazowieckie)
Samodzielnie robienie pizzy i pieczenie jej w piecu opalanym drewnem. Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca jednozmianowa: 12:00-20:00. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Chojnice (pomorskie)
przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej ( arabskiej, indyjskiej, bengalskiej), obr贸bka mi臋sa, warzyw i owoc贸w, opracowanie karty menu, tworzenie list zaopatrzeniowych, tradycyjne dekorowanie i serwowanie da艅, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy,
DHAKA KEBAB Sp. z o.o. - 2018-08-30 - Zambr贸w (podlaskie)
przygotowywanie da艅 typu fast food, pizza
Bonum Trade Sp. z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2018-03-07 - Bezwola (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w plac贸wce 偶ywienia zbiorowego dla 100 os贸b.
Miejskie Przedszkole Integracyjne nr 14 Gorz贸w Wlkp - 2019-12-10 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
gotowanie, dekorowanie i wydawanie potraw,
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Planowanie i wykonanie posi艂k贸w Przestrzeganie zasad HACCP
Przedszkole Nr 1 - 2016-07-12 - Ole艣nica (dolno艣l膮skie)
prace zwi膮zane z przygotowaniem posi艂k贸w
PPHU MARKUS - 2016-08-11 - Przesieka (dolno艣l膮skie)
Praca w "Restauracji Pod Or艂em",Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69.
RESTAURACJA POD OR艁EM S.C. - 2018-11-13 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, nadz贸r nad prac膮 restauracji i podczas zmiany
3 B Bogdan Buczek, Barbara Buczek, Bartosz Buczek s.c. - 2016-07-13 - Rytro (ma艂opolskie)
Kucharz lub pomoc kuchenna
Maciej Jewu艂a "MISTERIUM" - 2018-04-27 - 呕abno (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Szpitalne Centrum Medyczne w Goleniowie Sp贸艂ka z o. o. - 2018-02-14 - Goleni贸w (zachodniopomorskie)
zwi膮zany ze stanowiskiem
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe "B.J.B." Sp. z o.o. - 2017-04-11 - M艣cice (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZAGRANIC臉, UK艁ADANIE MENU.
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - P艂ock (mazowieckie)
-
"HORT - CAFE" Teresa i Stanis艂aw Komar Sp贸艂ka Jawna - 2018-04-27 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Opat贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw. Praca sta艂a w Ko艂obrzegu w godz. 9-21, r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
SOLNY INVESTMENT Sp. z o.o. - 2019-06-19 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez OHP - 2017-01-10 - Police (zachodniopomorskie)
sporz膮dzanie r贸znego rodzaju potraw, napoi, deser贸w itp.
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO US艁UGOWE "ROLMIX" ANNA LE艢NIEWSKA - 2017-07-24 - Lubst贸wek (kujawsko-pomorskie)
kuchnia tradycyjna
RESTAURACJA BELWEDER PRZY UL.GEN.KLEEBERGA W BIA艁YMSTOKU STANIS艁AW STRZA艁KOWSKI - 2017-11-28 - Poros艂y-Kolonia (podlaskie)
Zgodny z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Pu艂awy (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
BURSZTYN MEDICAL SPA SC - 2018-07-16 - Bobolin (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Zesp贸艂 Plac贸wek Szkolno-Wychowawczo-Rewalidacyjnych Specjalny O艣rodek Szkolno-Wychowawczy im. Marii Konopnickiej - 2019-02-27 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
Zapoznanie si臋 z przepisami i regulaminami:1.Przej艣cie instrukta偶u szkoleniowego z zakresu BHP i p.po偶,2.Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶.,3.Instrukta偶 stanowiskowy,4.Zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowiskuPrzechowywanie surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w:1.Sprawdzenie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w,2.Zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem przy wykorzystaniu aparatury ch艂odniczej. Kontrola temperatur urz膮dze艅 ch艂odniczychUtrzymanie czysto艣ci naczy艅, narz臋dzi oraz sprz臋tu u偶ywanego w kuchni. Utrzymanie czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza:1.Mycie oraz czyszczenie 艣rodkami myj膮cymi przy u偶yciu zmywarki, wyparzarki oraz mycie r臋czne.2.Zmywanie talerzy, sztu膰c贸w, sosjerek, zmywanie narz臋dzi kuchennych: chochle, no偶e, deski, pojemniki itp., zmywanie naczy艅: garnki , patelnie, miski.3.Utrzymanie maszyn i mebli kuchennych w nale偶ytej czysto艣ci.4.Mycie pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza.Przygotowywanie p贸艂produkt贸w. Obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczych:1.Wykonywanie obr贸bki r臋cznej, mechanicznej oraz termicznej surowc贸w i p贸艂produkt贸w2.Mycie, obieranie, krojenie, dzielenie na cz臋艣ci artyku艂贸w spo偶ywczych: warzywa, mi臋sa, sery, sosy, sma偶enie na urz膮dzeniach gazowych i elektronicznych.3.Przygotowywanie artyku艂贸w przy pomocy krajalnicy, mikseraPomoc przy przygotowywaniu da艅:1.Przygotowywanie sa艂atek, sos贸w2.Panierowanie, obsma偶anie, gotowanie: warzyw, jarzyn, mi臋s.
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Borkowo (pomorskie)