KUCHARZ R89/1231-622/20 Włocławek oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI
Stanowisko: KUCHARZ R89/1231-622/20
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
Data publikacji: 2020-06-23
Lokalizacja: Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Stefana Okrzei 77, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
- czasowe ze stawką godzinową- w zależności od kwalifikacji i umiejętności
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ R89/1231-622/20
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włocławek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 04
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Włocławek
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0464
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Włocławek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.06.2020
Data zakończenia pracy: 23.09.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie zawodowe; umiejętność pracy w zespole, umiejętność pracy pod presją czasu, pasja i zaangażowanie, dyspozycyjność, umowa zlecenie (rówież w dni wolne) w godz. 12.00-22.00
Wymagania odnośnie stażu pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI
danePracodawcy_nip: 8880010459
danePracodawcy_regon: 910000079
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
Stefana Okrzei 77, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV z klauzulą o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych na adres: dyrektor (at) hotelewloclawek.pl w temacie wpisując nazwę stanowiskastanowiska
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: przed spotkaniem kontakt telefoniczny, Godziny : od 11:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 04
Powiat pracodawcy: m. Włocławek
danePracodawcy_kodPowiatu: 0464
Gmina pracodawcy: Włocławek
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Włocławek
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0984752
Ulica pracodawcy: Stefana Okrzei
Numer budynku pracodawcy: 77
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512090
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 23.06.2020
Oferta pracy ważna do: 31.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 23.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 23.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fc4d16046fa78a560d8daf3903602b1b
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI ORIENTALNEJ, TAKICH JAK KEBABY, LAHMACUNY, SHISH-TAOUK ITP. OPRAWIANIE, PRZYPRAWIANIE, MARYNOWANIE I OBRÓBKA TERMICZNA MIĘS, KROJENIE WARZYW. PRACA GŁÓWNIE STOJĄCA, NA ZAPLECZU RUCHLIWEGO PUNKTU GASTRONOMICZNEGO. MILE WIDZIANA PODSTAWOWA ZNAJOMOŚĆ J. ROSYJSKIEGO - ZESPÓŁ WIELOKULTUROWY.
kontakt przez PUP - 2020-06-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej, obsluga klienta, praca nocna
Mannan Abdul KEBAB SUPER QUEEN 24 H - 2017-08-18 - Białystok (podlaskie)
Pomocniczy robotnik budowlany
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Lewin Brzeski (opolskie)
obróbka wstępna i termiczna potraw od surowca do wybobu gotowego
DISCO-BAR MICHAŁ DOMBRZALSKI - 2019-02-25 - Przysiersk (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej, znajomość kuchni tureckiej,kebab.
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
THB SP. Z O. O. - 2017-04-27 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni japońskiej
kontakt przez PUP - 2019-08-27 - Puławy (lubelskie)
- przygotowywanie potraw kuchni ormiańskiej, kaukaskiej i gruzińskiej wg. oryginalnych receptur- sprawdzanie jakości produktów- proponowanie nowych dań do menu- zarządzanie zespołem osób pomagających w kuchni- praca w przedziale godz. 11:00 -23:00
kontakt przez PUP - 2019-12-13 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań i napojów w restauracji a-la-carte
Landhotel & Steakhouse Mareens Mareen Mrula - 2017-08-18 - Niemcy (Niemcy)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na okres próbny z możliwością przedłużenia; wysokość wynagrodzenia 3000- 4000 zł brutto; miejsce pracy: Słupsk, Ustka i okolice; godziny pracy: 7.00- 15.00
Przedsiębiorstwo Usługowo-Budowlane "ALMAR" Krzysztof Woźniak - 2017-09-20 - Ustka (pomorskie)
praca w cateringu - kuchnia tzw. domowa;
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Chorzów (śląskie)
Gotowanie posiłków, obróbka produktów, robienie surówek i sałatek, dbanie o czystość w kuchni.
GOŚCINIEC "PODKOWA" NOCLEGI - BAR - RESTAURACJA LESZEK CZERNIAK - 2020-03-04 - Włodawa (lubelskie)
wg stanowiska- przygoptowywanie potraw, organizacja pracy, prowadzenie karty menu.
Restauracja "Przy Młynie" Szymon Nowak - 2018-10-15 - Żmiąca (małopolskie)
przygotowywanie posiłków od surowca do gotowego dania
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie dań wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Łazy (mazowieckie)
sporządzanie posiłków
Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Tyrawa Wołoska - 2019-03-15 - Tyrawa Wołoska (podkarpackie)
Produkcja gastronomiczna. Produkcja wyrobów regionalnych.
KAMINSKI, KROTOFIL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-03-17 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu - 2017-12-01 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni polskiej. Praca w zespole, w systemie 2/2, w godz. 12-22, umowa na okres próbny przez 1 miesiąc, docelowo umowa na czas nieokreślony.Wykształcenie: zawodowe kierunkowe, staż pracy min. 1 rok.
EVENTO'S Łukasz Miotk - 2016-12-29 - Luzino (pomorskie)
Praca także w weekendy
"KIM AUTO CENTRUM" JANINA BLASZCZOK-KIMAK - 2019-09-20 - Bytom (śląskie)
Umowa zlecenie, 160-170 godzin w miesiącu, istnieje możliwość umowy o pracę w późniewjszym okresie.
Moa Sp. z o.o. - 2016-11-30 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie potraw kuchni regionalnej, bengalskiej w/g oryginalnych przepisów, obróbka surowców do produkcji kulinarnej,właściwy dobór przypraw i składników.
kontakt przez PUP - 2019-08-06 - Kutno (łódzkie)
Praca w kuchni.Prawo jazdy kat. BMożliwość pracy w pełnym etacie.
Kuchnia Caritas Diecezji Opolskiej w Raciborzu - 2019-02-27 - Racibórz (śląskie)
Zatrudnię kucharza/kucharkę do pracy w restauracji i przy przyjęciach bankietowych. Wymagana jest kreatywność w tworzeniu nowych potraw i używaniu orientalnych przypraw oraz dobra znajomość tradycyjnej kuchni polskiej.
Hotel*** Solar Palace SPA & Wellness Lila Najmoła - 2016-11-29 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Utrzymywanie czystościi i porządku,naczyń,sprzętu i pomieszczeńkuchennych.Przygotowanie posiłków,porcjowaniei wydawanie.Przestrzeganie przepisów BHP,przestrzeganie terminów badań okresowych,dobra organizacja pracy.
Hotel Biathlon Sport & Spa Sp. z o.o. Sp. k. - 2018-08-24 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW W RESTAURACJI
Zdzisława Baksalary Restauracja Gospoda - 2019-01-22 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
pomoc kucharza
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Bolków (dolnośląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej; praxca w godz.9-13/13-17/17-21
CAN KERPIÇ KERPIÇ INVESTMENT - 2018-02-02 - Opole (opolskie)