KUCHARZ Oborniki Śląskie oferta pracy Zdzisława Baksalary Restauracja Gospoda
Zapoznaj się z ofertą sklepu internetowego na pisuary.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 3 000 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW W RESTAURACJI
Data publikacji: 2019-01-22
Lokalizacja: Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
Pracodawca: Zdzisława Baksalary Restauracja Gospoda
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zielona 6, 55-120 Oborniki Śląskie, powiat: trzebnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW W RESTAURACJI
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Oborniki Śląskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: trzebnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Oborniki Śląskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziany staż pracy.Istnieje możliwość przyuczenia
Nazwa pracodawcy: Zdzisława Baksalary Restauracja Gospoda
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Trzebnicy
Adres pracodawcy:
Zielona 6, 55-120 Oborniki Śląskie, powiat: trzebnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: trzebnicki
Gmina pracodawcy: Oborniki Śląskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Oborniki Śląskie
Ulica pracodawcy: Zielona
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Trzebnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.01.2019
Oferta pracy ważna do: 21.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 22.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 22.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Pobieranie surowców,półproduktów, wyrobów gotowych do produkcji.Sporządzanie posiłków zgodnie z jadłospisem.Porcjowanie i wydawanie posiłków.
Dom Pomocy Społecznej Kutno - 2018-10-02 - Kutno (łódzkie)
przygotowywanie dań
"MDM" Sp. z o.o. ul. Wojska Polskiego 24, 82- 440 Dzierzgoń - 2016-11-15 - Dzierzgoń (pomorskie)
Praca przy budowie i wykańczaniu domów z drewna (szkieletowych)
AG-BUD DOMY Z DREWNA Sp. z o.o. - 2016-10-13 - Garwolin (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla pacjentów
Z.P.U. "GALEX" Ośrodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy "LEDAN" - 2016-06-07 - Chłopy (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
"MAMBO" S.C. Barbara Obłamska,Alicja Janczi - 2016-04-04 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ (DANIA MĄCZNE), PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI FUSION FRANCUSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚĆ REGIONALNEJ KUCHNI UIKRAIŃSKIEJ ORAZ KUCHNI FUSION, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, organizacja pracy w kuchni, utrzymywanie czystości, przestrzeganie HACCP
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Przyłęków (śląskie)
zaopatrywanie sklepu detalicznego w towary pochodzące z chińskiego centrum handlowego GD, ustalanie cen, tworzenie raportów dotyczących stanów magazynowych
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie dań na miejscu i na wynos, obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej; praca od czwartku do niedzieli, godz. 10.00-18.00
"2 BROTHERS SOBCZAK I SOBCZAK" SPÓŁKA JAWNA - 2017-04-10 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, dań, napojów. Ekspedycja potraw, dań i napojów.
DEPORIUM INC Sp. z o.o. - 2018-01-12 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
praca w ośrodku wczasowym
PPHU"Maja"s.c. Tuszyn O.W "Star" w Łebie - 2016-03-03 - Łeba (pomorskie)
gotowanie,przygotowywanie posiłków,dbanie o czystość
Punkt Gastronomiczny "POLSKIE SMAKI" Lucyna Leśniak - 2018-04-24 - Mogilany (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych i zimnych
PRO-EST s.j. - 2018-02-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie i obsługa klienta. Dbanie o wizerunek.
kontakt przez PUP - 2018-11-05 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
Restauracja "WYSOKI ZAMEK" Oksana Ustinova - 2017-08-28 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłów w żywieniu zbiorowym
43 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Świętoszowie - 2016-12-13 - Świętoszów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji "Paola"
Firma Produkcyjno-Handlowa "Paola" Eksp.-Imp. w Kraczkowej - 2016-08-17 - Kraczkowa (podkarpackie)
Wg. harmonogramu
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
Terminowe i higieniczne przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, staranna obróbka warzyw i innych surowców żywnościowych, stosowanie zasad GMP, GHP, HACCP.Umowa o pracę na czas usprawiedliwionej nieobecności pracownika.
MIEJSKI ZESPÓŁ ŻŁOBKÓW W LUBLINIE - 2018-02-20 - Lublin (lubelskie)
praca w restauracji pod nadzorem szefa kuchni
"Delta - Beton" Sp. z o.o. - 2017-12-14 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Fundusz Wczasów Pracowniczych sp. z o.o. Odział-Zespół Domów Wczasowych Krynica Zdrój - 2017-11-20 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
- przygotowywanie dań typu FastFood: kebab, tortilla, frytki, hamburger, zapiekanka, kiełbasa, nugetssy itp.,- miła obsługa klienta,- dbanie o porządek na stanowisku pracy,- praca z kasą fiskalną,- posiadanie ważnej książeczki sanitarno-epidemiologiczna z aktualnymi badaniami,- odpowiedzialność, sumienność, otwartość, uczciwość,dyspozycyjność,- wysoka kultura osobista.
ALGARI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-01 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 8.00-16.00WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, 1 rok doświadczenia zawodowegoKONTAKT Z PRACODAWCĄ TEL. 795 425 285
WEST-EAST TRADING Sp. z o.o. - 2017-01-04 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, napojów, deserów, dekorowanie i wydawanie potraw, posługiwanie się narzędziami kuchennymi, sporządzanie potraw kuchni azjatyckiej.
Hai Ninh Mai - 2018-09-10 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
IRENA SZCZYPA - 2017-09-01 - Puławy (lubelskie)
sporządzanie posiłków dla mieszkanek DPS
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Tolkmicko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie kebabu w oparciu o recepturę indyjską.Rozkład czasu pracy: 10-18 do uzgodnienia.
BD POLSKA Sp. z o.o. - 2016-12-07 - Gdynia (pomorskie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2018-07-16 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Prace porządkowe w hotelu
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Łaszków (wielkopolskie)