KUCHARZ R71/1940-945/20 Włocławek oferta pracy "DA & PAF" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ I WSPÓLNICY SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ R71/1940-945/20
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Data publikacji: 2020-08-24
Lokalizacja: Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: "DA & PAF" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ I WSPÓLNICY SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szpitalna 21-23-25, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ R71/1940-945/20
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włocławek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 04
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Włocławek
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0464
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Włocławek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.08.2020
Data zakończenia pracy: 25.08.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie kierunkowe, mile widziane doświadczenie, znajomość przechowywania i obróbki termicznej art. spożywczych, godziny pracy do uzgodnienia
Nazwa pracodawcy:
"DA & PAF" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ I WSPÓLNICY SPÓŁKA KOMANDYTOWA
danePracodawcy_nip: 8883032390
danePracodawcy_regon: 340565888
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV ze wskazaniem stanowiska na adres e-mail
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 04
Powiat pracodawcy: m. Włocławek
danePracodawcy_kodPowiatu: 0464
Gmina pracodawcy: Włocławek
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Włocławek
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0984752
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 24.08.2020
Oferta pracy ważna do: 30.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 24.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 24.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b37beb34c00d3e4edcea2dc5c819f394
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie posiłków gotowych do spożycia.
kontakt przez PUP - 2019-07-09 - Miękinia (dolnośląskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Wynagrodzenie 12 zł / 1 h netto + premia,-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-06-07 - Tczew (pomorskie)
Samodzielna realizacja lub/i asystowanie przy sporządzaniu dań. Umiejętność pracy w systemie "a la carte". Dbałość o przestrzeganie norm BHP. Umiejętność pracy w zespole i pod presją czasu.
kontakt przez OHP - 2018-01-15 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie surowców i składników do produkcji dań oferowanych przez kuchnię. Przygotowywanie dań zgodnie z menu restauracji.
LABDAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-06-12 - Miszewko (pomorskie)
Przygotowywanie 5 posiłków dziennie, gotowanie, przestrzeganie norm sanepidowskich.
"SENIOR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-19 - Rumia (pomorskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej - kulfi, samosy, kofte, dolma sarma, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Żyrardów (mazowieckie)
obróbka artykółów spożywczych, gotowanie potraw, przechowywanie surowców, utrzymanie czystośći w kuchni
kontakt przez PUP - 2020-08-04 - Rąbień AB (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, nepalskiej, tajskiej, z pieca tandoori, pierogów nepalskich.Praca w godz.: 12-20. Przewidywany okres zatrudnienia: 2 lata.
kontakt przez PUP - 2019-08-21 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
praca przy przygotowaniu potraw mięsnych,mącznych i zup
Firma Cateringowa "GUSTO" Ewa Morenc-Czyżewska - 2016-06-20 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
zgodny, praca na II zmiany, możliwe nocki
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe FIRMA SADOWSKI - 2019-03-01 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Wstępna obróbka owoców i warzyw oraz innych surowców. Rozdrabnianie produktów i zimna obróbka. Gotowanie zup, kompotów i ziemniaków. Przyrządzanie potraw mięsnych, półmięsnych, bezmięsnych, rybnych i jaj. Porcjowanie i wydawanie gotowych posiłków zgodnie z planowanym jadłospisem.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Zamość (lubelskie)
Czynności związane z procesami technologicznymi żywności.
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2017-10-12 - Legnica (dolnośląskie)
uzgodnienia kont bilansowych jednostki odpowiedzialnej oraz wewnątrz grupowe potwierdzenia sald, przygotowanie rezerw do zaksięgowania, przedpłat, księgowanie transakcji bankowych, zaawansowane sprawdzanie bilansu oraz rachunku zysków i strat pod kątem błędów, pominięć i niezgodności, kontrola zgodności dokumentacji Sarbanes - Oxly z definicją kontroli dostarczoną przez klienta, przygotowanie i realizacja audytów procesów biznesowych i narzędzi kontroli dla podległych jednostek audytu sprawozdań finansowych na życzenie klienta
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Kraków (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
praca na kuchni, pomoc kucharzowi, przygotowywanie produktów i półproduktów do dalszej produkcji
kontakt przez PUP - 2019-07-15 - Połęcze (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2017-08-18 - Rzeszów (podkarpackie)
prowadzenie kuchni przedszkolnej , współpraca z pozostałymi pracownikami kuchni , przygotowywanie posiłków dla dzieci - śniadania , obiady , podwieczorki
Przedszkole Miejskie nr 50 w Sosnowcu - 2020-07-13 - Sosnowiec (śląskie)
Wg. stanowiska. Miejsce pracy Pizzeria Jaami. Więcej informacji pod numerem 881 781 231.
Przemysław Kuchta ALL GOOD - 2017-11-20 - Wołów (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Hotel "IRENA" Dobrowolska Irena - 2016-04-26 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw
Wael Qaraqish PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNE - 2020-01-22 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
GAMI Michał Marek Gajda - 2017-05-26 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji w Iwkowej. Praca w godz. od 10.00-21.00.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2017-03-09 - Iwkowa (małopolskie)
przygotowywanie surowców do produkcji, sporządzanie dań, serwowanie dań.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Osoba zatrudniona na danym stanowisku będzie odpowiedzialna zaprzygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług orazprzestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnościąKucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowemagazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania zżywnością
PUB MASKA - 2017-05-12 - Opole (opolskie)
Prcaa w kuchni
kontakt przez PUP - 2019-11-22 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PETRO GUM SERWIS Sp. z o.o. - 2017-08-21 - Otorowo (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa kelnerskaGodziny pracy: od 6.00 do 14.00; od 14.00 do 22.00
Polski Związek Niewidomych Zakład Aktywności Zawodowej - 2018-09-11 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie do uzgodnienia; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00 w celu ustalenia terminu spotkania
Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2016-08-05 - Słupsk (pomorskie)
Umiejętność pracy w Małej Gastronomii- Pizzeria.
NIGRO P.P.H.U. - 2017-09-20 - Celestynów (mazowieckie)