KUCHARZ Słupsk oferta pracy Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie do uzgodnienia; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00 w celu ustalenia terminu spotkania
Data publikacji: 2016-08-05
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kaszubska 22, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie do uzgodnienia; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00 w celu ustalenia terminu spotkania
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.08.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie na w/w stanowisku
Nazwa pracodawcy:
Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Kaszubska 22, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : wstępnie telefon po godz. 10.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Ulica pracodawcy: Kaszubska
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.08.2016
Oferta pracy ważna do: 04.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporządzanie posiłków, wydawanie posiłków, mycie, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Koszalin (zachodniopomorskie)
zgidnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Krosno (podkarpackie)
mile widziane doświadczenie, checi do pracy, praca w kuchni, obsługa baru
P.P.H.U. "WIP" Witold Płoński - 2017-09-13 - Wleń (dolnośląskie)
Pakowanie kosmetyków przy linii produkcyjnej.
SPÓŁDZIELNIA ŚWIT - 2017-10-27 - Hipolitów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla ok. 50 osób
Przedsiębiorstwo STIGMA Sp. z o.o. - 2016-03-03 - Krynica Morska (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Kraśnik (lubelskie)
przygotowywanie posiłków (śniadanie, obiad, podwieczorek) dla ok. 100 dzieci zgodnie z wytycznymi
PRZEDSZKOLE SAMORZĄDOWE NR 20 - 2016-08-23 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Zgodny
KRYSTIAN GRUSZCZYŃSKI KMJ SIMPLE - 2017-06-21 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
umiejętność przygotowywania potraw kuchni ukraińskiej, znajomość oryginalnych i regionalnych potaw i surowców
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Ozorków (łódzkie)
przygotowtywanie dań - kuchnia tradycyjna+ włoska, sporządzanie listy zakupów
Pizzeria Restauracja Pod Strachem Halina Król - 2017-10-30 - Bytom (śląskie)
Przygotowanie potraw w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
zarządzanie częścią personelu pochodzącą z Ukrainy i Rosji
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Zakopane (małopolskie)
praca w zawodzie
Pistacja s.c. - 2016-06-15 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie dań kuchni polskiej
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "MIX" Rafał Pilipow - 2017-10-20 - Tworóg (śląskie)
przygotowywanie posiłków, organizacja pracy w kuchni
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA SID WOJCIECH SKRZYPEK - 2017-06-02 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Łochów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wg receptury hinduskiej, arabskiej, orientalnej, catering, imprezy okolicznościowe, praca na 1/2 etatu 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Michałowice (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Przedsiębiorstwo MORZE - 2016-10-10 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie zestawów obiadowych, wyrób pizzy i fast-food.
Pizzeria CAPRI Mariusz Szczęszek - 2018-09-06 - Nisko (podkarpackie)
Samodzielna praca na podstawie dokumentacji technicznej; montaż, instalacja, naprawa i konserwacja maszyn i urządzeń oraz elementów konstrukcyjnych
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Gliwice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ W RESTAURACJI
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Srebrna Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, ustalanie karty dań, dbanie o jakośc i estetykę przygotowywanych posiłków
kontakt przez PUP - 2018-11-26 - Syców (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości według określonych standardów, dbanie o porządek w miejscu pracy, pieczenie ciast oraz przygotowywanie tortów, deserów, cateringu.
AKUKU CAFE ILONA KARÓLEWSKA - 2016-04-11 - Olesno (opolskie)
przygotowywanie posiłków według zasad i kultury kuchni orientalnej, sporządzanie w języku np. nepalskim list potrzebnych zakupów orientalnych składników i przypraw sprowadzanych bezpośrednio z zagranicy, stały kontakt z obcojęzycznym zarządem
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Józefosław (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
GALOMAR-AUTOMATION MARIUSZ GALOWICZ - 2017-12-27 - Siedlce (mazowieckie)
wg stanowiska, przepisy w j. wietnamskimumiejętność pracy w zespoe, komunikatywność
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Ząbki (mazowieckie)
przygotowanie śniadań, przygotowanie dań kuchni polskiej, włoskiej, deserów, przygotowanie dań na przyjecia okolicznościowe, obsługa urządzeń gastronomicznych
B & B Bogdan Roszkowski - 2016-02-15 - Zielona Góra (lubuskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-07-04 - Gliwice (śląskie)
- obróbka surowców- gastronomiczny rozbiór mięsa- wykonywanie potraw z warzyw, owoców, grzybów, mleka, mięsa, jaj itp.- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych- utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy- porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy- obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych- przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładzie żywienia
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Smętowo Chmieleńskie (pomorskie)
w/g stanowiska
GRADER Grażyna Dereń - 2018-07-30 - Kielce (świętokrzyskie)