KUCHARZ Zakopane oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: zarządzanie częścią personelu pochodzącą z Ukrainy i Rosji
Data publikacji: 2017-10-17
Lokalizacja: Zakopane (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Zakopane, powiat: tatrzański, woj: małopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zarządzanie częścią personelu pochodzącą z Ukrainy i Rosji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zakopane
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tatrzański
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2017
Data zakończenia pracy: 31.10.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: znajomość kuchni ukraińskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zakopanem
Adres pracodawcy:
Ks. Stolarczyka 14, 34-500 Zakopane, powiat: tatrzański, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: nie wymaga
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: tatrzański
Gmina pracodawcy: Zakopane
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zakopane
Ulica pracodawcy: Ks. Stolarczyka
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zakopanem
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.10.2017
Oferta pracy ważna do: 18.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 18.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 17.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporzadzanie posiłkow zgodnie z jadłospisem oraz ich serwowanie, dbanie o czystość i higienę w pomieszczeniach kuchni na bieżąco.
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2018-09-14 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni ukraińskiej i rosyjskiej (bliny, kartacze, pielmieni, wareniki, okroszka) wg tradycyjnych receptur, przygotowywanie dań z dziczyzny.
kontakt przez PUP - 2019-01-31 - Płock (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań i deserów w restauracji
DELIKATESY MIĘSNE " PROSIACZEK" HALINA OLSZEWSKA - 2016-01-19 - Poznań (wielkopolskie)
1. Montaż instalacji elektrycznych, 2. Przygotowanie tras kablowych.
Zakład Wielobranżowy Piotr Wieczorek - 2019-03-19 - Krężelewice (łódzkie)
Kucharzwymagane doświadczenie w zawodzie kucharz, praca dla osób bezrobotnych zarejestrowanych i posiadających II profil pomocy
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Kolbuszowa Dolna (podkarpackie)
Przygotowywanie mięsa do kebaba, krojenie surówki, obsługa klienta, sprzątanie.
FIRMA "PALMYRA" MOHAMMAD AL ALI - 2018-09-03 - Skarszewy (pomorskie)
prace pomocnicze i porządkowe
Thermal Pro Sp. z o.o. - 2018-06-20 - Parznice (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla gości Pensjonatu Amber- Jantar
Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego LINGUA EJP Pastewska Ewa - 2018-05-15 - Jantar (pomorskie)
Wymagana bardzo dobra znajomość kuchni tureckiej, przygotowywanie tradycyjncyh tureckihc potraw.
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Łódź (łódzkie)
zgodny,
DELIKATESY FAKTORIA ILONA IWAŃSKA - 2017-11-21 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
praca w zespole ok. 10 osób w kuchni; przygotowywanie posiłków (miejsce wykonywania pracy Zakątek Mazurski GIM, Nowa Kaletka)
AKORA Sp. z o.o. - 2016-03-30 - Nowa Kaletka (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-04-15 - Okuninka (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej i orientalnej według orginalnych receptur
FW "GANGES" Sp.Jawna Mohammed Omar Faruque, Katarzyna Pietras Faruque - 2015-12-08 - Sosnowiec (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Warszawa (mazowieckie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gotowanie, pieczenie, wyrobóe garmażeryjnych, mięsnych, przygotowanie surowców, przekąsek, utrzymanie porządku
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Łódź (łódzkie)
sporządzanie posiłków kuchni arabskiej, sprzedaż i obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Radom (mazowieckie)
- samodzielne przyrządzanie i serwowanie poraw kuchni kresowej - ukraińskiej
KLT S.C. ZYGFRYD SZYGULA, KORNELIA SZYGULA - 2017-08-17 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
Pensjonat - Restauracja "Kogucik" Hanna Siejek - 2017-02-17 - Czempiń (wielkopolskie)
jw.
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY NR 7 W WARSZAWIE - 2019-01-02 - Warszawa (mazowieckie)
•przygotowywać posiłki w oparciu o ustalone receptury,•ustalać menu i proponować nowe pozycje w jadłospisie,•dbaanie o wysoką jakość przygotowanych potraw – porcjowanie, dekorowanie, estetyczny sposób serwowania,•dbanie o terminowe i szybkie wydawanie posiłków,•utrzymywanie czystości w miejscu pracy wraz z właściwym eksploatowaniem urządzeń technicznych,•przydzielanie i nadzorowanie zadań wykonywanych przez personel pomocniczy,•współpraca z pozostałymi działami szpitala w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi pacjentów.Sala G
HASTON CITY HOTEL - 2017-09-15 - Wrocław (dolnośląskie)
5praca w godzinach od 07:00 do 15:00, przygotowywanie posiłków dla wychowanków placówek opiekuńczo-wychowawczych; dbałość o jakość i świeżość żywności
Centrum Obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych w Stargardzie - 2019-04-18 - Stargard (zachodniopomorskie)
- pakowanie materiału wg zamówień- przygotowywanie produktów do wysyłki- monitorowanie stanów magazynowych- kontrola wizualna- wykonywanie bieżących poleceń przełożonych
Pierwsza Apteka Zdrowit Sp. z o.o., Sp.j - 2019-02-19 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw.
EFEZ POLSKA Sp. z o.o. - 2017-03-10 - Legnica (dolnośląskie)
Utrzymywanie czystości, przygotowywanie posiłków, sprawne posługiwanie się nożem, sprzątanie, zmywanie.
KARMBED KRZYSZTOF TYBUŚ - 2018-12-19 - Bednary (łódzkie)
1) Przygotowanie dań z menu restauracji, 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Równoważny czas pracy - miesięcznie 160 godzin. Umowa zlecenie + ZUS
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Monika Rumbuć Firma Handlowo-Usługowa - 2017-08-04 - Recz (zachodniopomorskie)
pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego do kuchni na podstawie asynganty, przygotowywanie posiłków oraz wydawanie, sprawowanie stałego nadzoru nad sprzętem kuchennym, stołowym i gastronomicznym, przestrzeganie zasad BHP, dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej (GMP/GHP), a także zasad analizy zagrożeń i krytycznego punktu kontrli (HACCP)
12 Wojskowy Oddzial Gospodarczy WOJSKOWA KOMENDA UZUPEŁNIEŃ - 2018-08-13 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z poleceniami ustalonymi w punkcie gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2018-07-07 - Władysławowo (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w celu ustalenia terminu spotkania
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy "Ewa" - 2017-04-24 - Ustka (pomorskie)