KUCHARZ Pyrzyce oferta pracy SPÓŁKA JAWNA DALL K.K. RUDYŃSCY
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 25 PLN
Zakres obowiązków: Nadzór nad kuchnią hotelową, restauracją oraz przyrządzanie posiłków, potraw.Praca w systemie dwuzmianowym w godzinach 07:00-15:00 / 15:00-24.00, zatrudnienie od zaraz - umowa zlecenie 3 m-ce poźniej umowa o pracę, wysokość proponowanego wynagrodzenia to 25 zł brutto/ godzina.
Data publikacji: 2020-06-01
Lokalizacja: Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Pracodawca: SPÓŁKA JAWNA DALL K.K. RUDYŃSCY
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lipiańska 30, 74-200 Pyrzyce, powiat: pyrzycki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Nadzór nad kuchnią hotelową, restauracją oraz przyrządzanie posiłków, potraw.Praca w systemie dwuzmianowym w godzinach 07:00-15:00 / 15:00-24.00, zatrudnienie od zaraz - umowa zlecenie 3 m-ce poźniej umowa o pracę, wysokość proponowanego wynagrodzenia to 25 zł brutto/ godzina.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 25 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Umowa zlecenie 25 zł brutto / godz.
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pyrzyce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pyrzycki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3212
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pyrzyce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 25 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: SPÓŁKA JAWNA DALL K.K. RUDYŃSCY
danePracodawcy_nip: 8531000439
danePracodawcy_regon: 810634210
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pyrzycach
Adres pracodawcy:
Lipiańska 30, 74-200 Pyrzyce, powiat: pyrzycki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: pyrzycki
danePracodawcy_kodPowiatu: 3212
Gmina pracodawcy: Pyrzyce
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Pyrzyce
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0979515
Ulica pracodawcy: Lipiańska
Numer budynku pracodawcy: 30
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pyrzycach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 01.06.2020
Oferta pracy ważna do: 30.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 01.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 01.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?102865d562499dd52b7c665039f048fb
Podobne oferty pracy
wyksz. zawodowe- gastronomiczne,może być osoba do przyuczenia,książeczka sanepidowska,
MARIA DUCZMAL USŁUGI KUCHARSKIE U KLIENTA - 2016-06-22 - Wierzbno (wielkopolskie)
Dobra organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie posiłków oraz obsługa klienta również przez telefon. Utrzymywanie czystości w miejscu pracy.
NIGRO P.P.H.U. - 2016-12-07 - Celestynów (mazowieckie)
Przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2020-07-08 - Zduńska Wola (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, nadzór nad pracą w kuchni i organizacja pracy, zarządzanie produktami i stanami magazynowymi
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Tarnów (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Warszawa (mazowieckie)
Administrowanie systemami komputerowymi poprzez dokonywanie analizy wydarzeń, alarmów, zarządzanie poprawkami systemów i aplikacji oraz wykonywanie kopii zapasowcyh; przydzielanie dostępów do systemów, oprogramowania id.; przygotowywanie procedur dotyczących obsługi systemów komputerowych oraz dokumentacji dla użytkowników.
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamawianej żywności, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dbanie o czystość w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2018-12-03 - Szczawnica (małopolskie)
Remont palet drewnianych
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Babsk (łódzkie)
umiejętność gotowania
PPHU HANDEL HURTOWY I DETLICZNY JAN PĘCAK - 2016-08-11 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
gotowanie posiłków
AMB Gastro Sp.zo.o - 2016-09-23 - Teresin-Gaj (mazowieckie)
KUCHARZ
PHU Martom Traveland Sp. z o.o Hotel Anders - 2016-10-14 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywania stolików zgodnych z kartą menu jak i pod indywidualne zamówienia klienta, obsługi gości,
KRZYMIŃSKI BOGDAN PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-GASTRONOMICZNE "BETA" EXPORT-IMPORT - 2019-02-05 - Chorzów (śląskie)
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarnyh
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W POZNANIU - 2020-05-14 - Poznań (wielkopolskie)
zgodnieze stanowiskiem; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00 w celu ustalenia terminu spotkania
Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2016-06-03 - Słupsk (pomorskie)
samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza, przygotowywanie dań tradycyjnych, zupy, dania pieczone, smażone, grlliowanie, sous-vide. wypiek pizzy w sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrób własnoręcznych makaronów, deserów i przystawekpraca na umowe zlecenie 150 godzin w miesiącu, proponowany okres zatrudnienia 3 lataoferta dostepna w sali G
KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j. - 2018-02-05 - Wrocław (dolnośląskie)
- przygotowywanie i wydawanie śniadań w pensjonacie, - sprzątanie kuchni,- mycie naczyń, - pomoc w obsłudze imprez
KAERTUR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-30 - Bolesławów (dolnośląskie)
Przygotowanie zamówień, prace porządkowe
kontakt przez OHP - 2016-04-06 - Kielce (świętokrzyskie)
zapoznanie z przepisami, szkolenie BHP, p.poż., zapoznanie ze sprzętem oraz narzędziami, przechowywanie surowców, sprawdzanie terminów, zabezpieczanie surowców przed zepsuciem, kontrola temperatur urządzeń chłodniczych, utrzymanie czystości naczyń, narzędzi oraz sprzętu używanego w kuchni, utrzymanie czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza, mycie oraz czyszczenie środkami myjącymi przy użyciu zmywarek oraz mycie ręczne, przygotowywanie półproduktów, obróbka artykułów spożywczych : warzyw, mięsa, ryb, wykonywanie obróbki ręcznej i mechanicznej oraz termicznej surowców i półproduktów, mycie, obieranie, krojenie: warzyw, mięsa, smażenie w urządzeniach gazowych i elektrycznych
kontakt przez PUP - 2019-07-23 - Głogów (dolnośląskie)
Praca na stanowisku kucharza w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Kraków (małopolskie)
- gotowanie całodziennych posiłków dla gosci
kontakt przez OHP - 2016-04-01 - Jurata (pomorskie)
Przygotowywanie dań dla gości restauracyjnych i hotelowych. Gotowanie na imprezach okolicznościowych.
P.P.H.U. OKMAR s.c. - 2017-09-13 - Słupia (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
FHU "TORFEX" Janusz Wołoszyński - 2020-09-01 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
zgodny z wykonywanym zawodem
SAMPROL Sp. z o.o. - 2016-05-24 - Psary (śląskie)
- Przygotowywanie posiłków. Praca w Katowicach, Będzinie.- Wynagrodzenie: od 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony (minimum 2 lata). Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 5:00-13:00 lub 6:00-14:00 + soboty, niedziele według grafika. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe. Doświadczenie w zawodzie kucharza. Książeczka sanepidowska (może być nieaktualna). Kontakt e-mail: malgorzata.trzaska (at) jolmark.com
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "POSTĘP"SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-24 - Katowice (śląskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
Kawiarnia Muzealna Gołuchów - 2018-01-18 - Gołuchów (wielkopolskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2017-03-13 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie dań z kuchni polskiej, dbanie o ład i porządek nastanowisku pracy
"SOLEY-ARECA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-01-04 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze w kuchni
Karczma Łabędź Wojenkowski Łukasz - 2016-03-08 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
pomoc w kuchni
Żar-Med Sp. z o.o. - 2020-04-09 - Żarów (dolnośląskie)
kucharz Praca na 2 zmiany 6-18, 11-23
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Baranów Sandomierski (podkarpackie)