KUCHARZ - 277 Żarów oferta pracy Żar-Med Sp. z o.o.
Zapoznaj się z ofertą sklepu internetowego na baterie prysznicowe.
Stanowisko: KUCHARZ - 277
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: pomoc w kuchni
Data publikacji: 2020-04-09
Lokalizacja: Żarów (dolnośląskie)
Pracodawca: Żar-Med Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Juliusza Słowackiego 6, 58-130 Żarów, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: pomoc w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: możliwość uzgodnienia godzin pracy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - 277
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żarów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdnicki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0219
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żarów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.04.2020
Nazwa pracodawcy: Żar-Med Sp. z o.o.
danePracodawcy_nip: 8842568194
danePracodawcy_regon: 020201131
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Adres pracodawcy:
Juliusza Słowackiego 6, 58-130 Żarów, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: świdnicki
danePracodawcy_kodPowiatu: 0219
Gmina pracodawcy: Żarów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Żarów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0984746
Ulica pracodawcy: Juliusza Słowackiego
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 09.04.2020
Oferta pracy ważna do: 08.05.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 09.04.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 09.04.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
tekstNieDotyczy: nie dotyczy
tekstNie: NIE
tekstTak: TAK
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f8a08908fed0a96ecb3ebb3377e15e9c
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Zakopane (małopolskie)
prace pomocnicze w kuchni
AMW Hotele Sp.z o.o. - 2018-04-24 - Sucha (dolnośląskie)
Planowanie jadłospisów, przygotowanie posiłków
Przedszkole Samorządowe Nr 4 im. Jana Brzechwy w Zelowie - 2016-11-24 - Zelów (łódzkie)
przygotowanie posiłków serwowanych w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Złotoryja (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni japońskiej
kontakt przez PUP - 2019-07-16 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Zboiska (podkarpackie)
Praca w kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Spawanie konstrukcji stalowych oraz zaczepów do rusztowań.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo- Usługowe ZELMET Zemło Stanisław - 2016-07-05 - Czerniejew (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze sztuką kulinarną, praca w zespole, przygotowywanie imprez (wesela, urodziny), składanie zamówień.
Wowra Adrian - 2016-02-12 - Chałupki (śląskie)
Przygotowywanie i sprzedaż produktów małej gastronomii
TRAFART OKTAWIAN KIESZKOWSKI - 2017-05-16 - Turek (podlaskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w systemie równoważnym w godz. 6-18 w Grzybowie, również w weekendy.
Hotele i Domy Wczasowe DIAMENT Sp z o.o. - 2018-02-13 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, gotowanie, smażenie, wydawanie posiłków, utrzymanie porządku w miejscu pracy, prace porządkowe
DOM HANDLOWY EDEN II KACZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-06-29 - Zambrów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków z karty menu
Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra - 2017-02-21 - Zamość (lubelskie)
kucharz
American Dream Dawid Drogoś - 2019-07-25 - Tarnów (małopolskie)
obsługa klienta w barze, przyjmowanie i realizacja zamówień, dbanie o estetykę miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Łosice (mazowieckie)
-
Zielona Kraina - Przedszkole Niepubliczne- s.c. Anna Zwiewka, Alina Suchocka - 2016-11-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Kontrola jakości w toku produkcji NDT wykonania robót spawalniczych; dokumentowanie przeprowadzonych kontroli i badań; ocena wyrobu gotowego, kontrola i kompletacja dokumentów jakościowych; opracowywanie dokumentacji jakościowej dla klienta, nadzorowanie reklamacji; przygotowanie dokumentacji powykonawczej do odbiorów klienta oraz UDT; uczestniczenie w odbiorach częściowych robót pod dany projekt. Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w firmie wytwarzającej konstrukcje stalowe/ urządzenia ciśnieniowe. Wymagane: wiedza z zakresu obowiązujących przepisów m.in. ustawy o dozorze technicznym, dyrektywy ciśnieniowej PED 2014/68/UE; znajomość procesów spawalniczych oraz systemu zarządzania jakością w spawalnictwie wg normy PN-EN- ISO 9712; bardzo dobra znajomość rysunku technicznego; bardzo dobra obsługa komputera a w szczególności programów takich jak MS Word MS Exel AutoCAD; znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym i dyspozycyjność do wyjazdów zagranicznych będzie dodatkowym atutem.
INTOP Sp. z o.o. - 2018-12-27 - Rychtal (wielkopolskie)
Wykształcenie: zawodowe lub średnie kierunkowe; staż pracy: min. 2 lata na stanowisku kucharza; znajomość systemu HACCP, ISO, umiejętność organizacji pracy, pracy w zespole, odpowiedzialność, systematyczność, dyspozycyjność, kreatywność; sporządzanie potraw zgodnie z recepturami, dystrybucja posiłków, przygotowywanie imprez okolicznościowych, prowadzenie zapisów w dokumentacji HACCP oraz ISO; miejsce pracy: Gliwice;
Centrum Onkologii- Instytut im. M.Skłodowskiej- Curie Oddział - 2016-08-09 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków i wydawanie; praca w godz. 8-16, 16-22; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą
Przedsiębiorstwo Usługowo- Handlowe "ADI" Grażyna Baranowska - 2018-02-21 - Słupsk (pomorskie)
- PRZYGOTOWYWANIE DAŃ Z KARTY, MENU- PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADAŃ
HOTEL RESTAURACJA "FALEZA" Tawerna "Strand" - 2016-09-16 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
- Przygotowanie posiłków w kuchni restauracji, z uwzględnieniem przygotowania produktów z mięsa wołowego (steki, hamburgery).- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 11:00-1:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe (lub odpowiednie) w zakresie gastronomii lub technologii żywienia. Wymagane minimum dwa lata doświadczenia na stanowisku kucharza (przerwa w zawodzie nie może być dłuższa niż 6 miesięcy). Wymagana aktualna książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Katowice (śląskie)
PRZESTRZEGANIE HACCP, GOTOWANIE POSIŁKÓW, PRZYGOTOWANIE CATERINGÓWWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚC KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, ZNAJOMOŚĆ HACCP, MINIMUM 2 LAT DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca w charakterze kucharza. Wykonywanie powierzonych zadań.
,,GALICJA" Paweł Borowiec - 2015-11-27 - Babica (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
przyrządzanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla gości
AmRest Sp. z o.o. - 2018-07-10 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, podawanie posiłków i napojów dla klienta
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Podedwórze (lubelskie)
Czynności związane z procesami technologicznymi żywności. Praca II zmianowa 6:00-22:00
PHU Lubinpex Sp. z o.o. - 2017-11-28 - Nowa Sól (lubuskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw.
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "RADOŚĆ" - 2020-01-15 - Jasło (podkarpackie)
Obsługa frezarki manualnej i numerycznej CNC. Wykształcenie średnie zawodowe, wymagane doświadczenie oraz znajomość rysunku technicznego. Praca od 6-14
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Mysłowice (śląskie)