KUCHARZ Poznań oferta pracy 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy/ Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca na kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem oraz estetyczne ich wydawanie, dbanie o jakość i ilość przygotowanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
Data publikacji: 2017-06-19
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy/ Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BUKOWSKA 34, 60-811 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca na kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem oraz estetyczne ich wydawanie, dbanie o jakość i ilość przygotowanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie - 2 lata
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Umiejętność pracy w grupie
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
możliwe wykształcenie podstawowe + przyuczenie do zawodu, wymagana książeczka Sanepid (badania lekarskie w zakresie żywności), umiejętność zarządzania czasem własnym, umiejętność rozwiązywania bieżących problemów, dodatkowo- odpowiedzialność, odporność na stres, dyspozycyjność, samodyscyplina, po okresie próbnym umowa na czas okreslony, 1 osoba - praca w Biedrusku, 2 osoby - praca w Poznaniu
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
14 Wojskowy Oddział Gospodarczy/ Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
BUKOWSKA 34, 60-811 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, świadectwa pracy, inne poświadczenia uprawnień
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: kontakt telefoniczny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: BUKOWSKA
Numer budynku pracodawcy: 34
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.06.2017
Oferta pracy ważna do: 18.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 19.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 19.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej, tj. kulfi, samosy, dolma, sarma itp. Przygotowywanie sosów.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Samodzielność; ważna książeczka sanepidowska; umiejętność gotowania bez nadzoru; umiejętność organizacji pracy i współpracy w zespole; umowa zlecenie; trzy zmiany; miejsce pracy Gliwice;
EUREST POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-23 - Gliwice (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie prostych posiłków typu fast food
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw.
Leśne Skrzaty PBP Paweł Bednarski - 2018-01-03 - Sochaczew (mazowieckie)
dbałość o wysoką jakość produkcji, odpowiedzialność za cały etap produkcji, kontrola realizacji założonego planu produkcyjnego, bieżące zarządzanie zasobami produkcyjnymi, odpowiedzialność za stan BHP w zakładzie
WOODCRAFT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-20 - Krzywaniec (lubuskie)
Praca w w restauracji hotelowej
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "JEZ" ZYGMUNT JERZY, ZYGMUNT JANUSZ - 2017-05-24 - Leżajsk (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej i wietnamskiej, organizacja pracy w kuchni i restauracji, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni tureckiej, tj. kofte, iskender, kebab, moussaka, zup, sosów i sałatek
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Duchnice (mazowieckie)
Planowanie, organizacja i przygotowywanie posiłków, kontrola jakości żywności, obsługa sprzętów kuchennych, koordynacja zespołu zadaniowego
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Tuszyn (łódzkie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Sanok (podkarpackie)
praca w kuchni
FIRMA TURYSTYCZNA JAROSŁAW WYROWINSKI - 2017-01-13 - Rytel (pomorskie)
kucharz
"MDM" Sp. z o.o. - 2017-05-04 - Dzierzgoń (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Wojewódzki Szpital Neuropsychiatryczny im O.Bielawskiego - 2017-07-17 - Kościan (wielkopolskie)
-produkcja i wypiek pizzy - przygotowywanie składników -produkcja swieżego ciasta do pizzy
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Składanie zamówień.
APEXLAND MAREK ADAMCZYK - 2016-07-29 - Kromerowo (warmińsko-mazurskie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla gości hotelowych.
ANMAR Spółka z o.o. Wrocław - 2018-03-22 - Gudowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw i deserów. Dbałość o przestrzeganie czystości oraz zasad BHP w miejscu pracy. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Miejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. Grabiszyńska 238-240 oraz poztsałe placówki gastronomiczne pracodawcy zlokalizowane na terytorium Wrocławia - przy ul. Granicznej 2, ul. Mińskiej 38 oraz ul. Kiełczowskiej 60. Praca w godz.: 10:00-18:00, 13:00-21:00.
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, w tym Doner Kebab, Adama Kebab, tureckie kotlety mielone, przystawki (Meze).
NAZAR - 2017-04-21 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków według jadłospisu, prowadzenie dokumentacji HACCP
BAJKA Alicja Śliwińska Danuta Krzyżanowska Spółka Jawna - 2016-08-08 - Sława (lubuskie)
Praca przy uboju i rozbieraniu mięsa. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Kamiński Tadeusz - 2016-11-02 - Gronowo Elbląskie (warmińsko-mazurskie)
przyrządzanie i wydawanie posiłków
Gubałówka Jasińska Zofia - 2017-09-12 - Pabianice (łódzkie)
Przygotowanie potraw, rozdzielanie pracy pomocnikom
SORENO Alina Maciejewska - 2017-11-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
wyksztalcenie zawodowe lub średnie, czynności związane ze stanowiskiem kasjer-sprzedawca
Sklep Wielobranzowy "MARCINEK" Dariusz Mościcki - 2016-06-22 - Kobyłka (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie dwóch posiłków dziennie (kuchnia tradycyjna).
Agroturystyka U Grzegorza Grzegorz Królikowski - 2015-09-30 - Tylicz (małopolskie)
Przygotowanie dań kuchni wschodniej (ukraińskie, tradycyjne potrawy). "LIVE COOKING" - przygotowanie pokazów gotowania oraz szkoleń z kuchni wschodniej dla obcokrajowców.
Sopot Zdrój Sp. z o.o. - 2017-07-27 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących zalezności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii, jakości, ilości oraz smaku, możliwość wykonywania pracy w innych miejscach zleconych przez pracowdawcę (zgodnie z potrzebą). Możliwość zatrudnienia zaraz po wykonaniu badań. Wynagrodzenie 1824 zł/brutto + 47% premii
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-08-18 - Pruszków (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
Bar "Piwniczka 2" Sylwia Kasak - 2017-12-14 - Stalowa Wola (podkarpackie)
zbiór informacji handlowej, analiza rynku, kontakty z kontrahentami wietnamskimi, sprzedaż, zaopatrzenie, doradztwo
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)