KUCHARZ Poznań oferta pracy "Społem" Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
Data publikacji: 2020-08-07
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: "Społem" Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:61-623 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3064
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy w zespole
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: doświadczenie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: KSIĄŻECZKA SANEPID
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: praca na II zmiany, praca na terenie Poznania
Nazwa pracodawcy:
"Społem" Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
danePracodawcy_nip: 7770000494
danePracodawcy_regon: 000785277
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
WILCZAK 3, 61-623 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: zgłoszenia osobiste, telefoniczne, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: m. Poznań
danePracodawcy_kodPowiatu: 3064
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Poznań
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0969400
Ulica pracodawcy: WILCZAK
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|111
Data dodania oferty pracy: 07.08.2020
Oferta pracy ważna do: 07.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 07.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 07.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?16edf0f9baabb75e477dfe28f36814e2
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie posiłków- zamawianie towaru- dbanie o czystość w kuchni
SIMPLY LIFE Wioletta Krajewska Radgoszcz - 2020-07-30 - Międzychód (wielkopolskie)
Pomoc na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Sieradz (łódzkie)
spawanie elementów ze stali, żeliwa, metali nieżelaznych i ich stopów używając elektrycznego żródła ciepła. Przygotowanie powierzchni do spawania, spawanie metalowych konstrukcji i plastykowych komponentów
kontakt przez PUP - 2019-02-21 - Mława (mazowieckie)
pomoc inspektora ds. zamówień publicznych i archiwum zakładowego
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Eugeniusz Kuczyński Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "GENIUSZ" Restauracja "FINEZJA" - 2017-04-28 - Kościan (wielkopolskie)
praca na kuchni w DPS w Inowrocławiu
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2016-05-24 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tajskiej.
MY POL GROUP - 2016-06-22 - Gdańsk (pomorskie)
SPRZĄTANIE SAL, SANITARIATÓW, CIĄGÓW KOMUNIKACYJNYCH ITP.MILE WIDZIANE OSOBY Z ORZECZONYM STOPNIEM NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Lublin (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
- znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.- przygotowanie potraw
PAŁAC POLEDNO - 2015-11-02 - Bukowiec (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków od surowego produktu do gotowego posiłku, zarządzanie produkcją, zatowarowanie, gotowanie posiłków dla 100 os. dziennie na śniadania, obiady oraz kolacje.
Eden Catering Kamila Żywiecka - 2016-02-10 - Gdańsk (pomorskie)
Obróbka mięsa, przygotowywanie dań mięsnych, bezmięsnych, pierogów, surówek. Praca w godz.: 8-24.
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
Zespół Szkolno Przedszkolny im. Rodziny Sierakowskich w Waplewie Wielkim - 2020-03-03 - Waplewo Wielkie (pomorskie)
Przygotowywanie produktów i dań polskich ,dbałość o czystość stanowisk pracy,współpraca z Szefem Kuchni oraz współpracownikami
Kamiński Bernard - 2016-08-23 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw regionalnych ze znajomością receptur potraw. Czytanie receptur w języku hinduskim. Wykształcenie średnie, doświadczenie zawodowe 1 rok. Dobra znajomość jęz. nepalskiego i hinduskiego.
Shrijana Bhwetwal (Thapa) - Sahara Groups - 2016-04-25 - Ząbki (mazowieckie)
Praca w Kamieniu Śląskim.
INSTYTUT NAUKOWO-BADAWCZY KSIĘDZA SEBASTIANA KNEIPPA ZESPÓŁ REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY - 2016-09-15 - Kamień Śląski (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
"Czarny Staw-Panda Bis" BEATA ANTCZAK, PANDA B .C. BEATA ANTCZAK - wspólnik spółki cywilnej - 2018-03-22 - Nowy Adamów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy, organizacja pracy zespołu.
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami; racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat; dbanie o odpowiednią estetykę potraw; utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy; danie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków (śniadania) oraz dozór i wydawanie posiłków podczas przerw między lekcjami.
Szkoła Podstawowa Nr 50 - 2019-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
Produkcja gastronomiczna. Produkcja wyrobów regionalnych.
KAMINSKI, KROTOFIL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-03-17 - Sopot (pomorskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2017-09-27 - Rzeszów (podkarpackie)
CHARAKTERYSTYKA STANOWISKA PRACY:• POZYSKIWANIE NOWYCH KLIENTÓW W KRAJU I ZA GRANICĄ,• NEGOCJOWANIE CEN I WARUNKÓW PRZEWOZOWYCH,• UTRZYMYWANIE RELACJI Z KLIENTAMI I PRZEWOŹNIKAMI,• PLANOWANIE I KOORDYNACJA TRANSPORTU NA WSZYSTKICH ETAPACH,• WSPÓŁPRACA Z KIEROWCAMI I ROZWIĄZYWANIE BIEŻĄCYCH PROBLEMÓW,• REALIZACJA WYZNACZONYCH CELÓW.WYMAGANIA:• MINIMUM ROCZNE DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU,• ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO W STOPNIU KOMUNIKATYWNYM LUB MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA NIEMIECKIEGO, FRANCUSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGO.• WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ŚREDNIE,• ZNAJOMOŚĆ PRZEPISÓW PRAWA REGULUJĄCYCH PROCESY TRANSPORTOWE,• DOBRZE ROZWINIĘTE UMIEJĘTNOŚCI HANDLOWE,• ZAANGAŻOWANIE W POWIERZONE OBOWIĄZKI,• SAMODZIELNOŚĆ,• DOBRA ORGANIZACJA PRACY,• DOKŁADNOŚĆ ORAZ SUMIENNOŚĆ.
GLOBALE RESSOURCE HUMAINE SP. ZO.O. - 2016-10-21 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, praca w grupie wymagająca zamiłowania do ładu i porządku, charakter pracywymaga odporności na wysokie temperatury, praca w pozycji stojącejpraca w godz. 10-22praca na czas określony 3 lata
SZEIKS DAVID SZEIK - 2019-08-13 - Wrocław (dolnośląskie)
OBSŁUGA BARMAŃSKO-KELNERSKA, OBŁUGA IMPREZ CATERINGOWYCH
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE 'LUBINPEX' SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-08 - Polkowice (dolnośląskie)
Kucharz
Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna - 2017-03-24 - Łąka (dolnośląskie)
- Przyrządzanie posiłków. Dbałość o czystość i estetykę na stanowisku pracy. Stosowanie się do zasad HACCP. Wykonywanie zadań zleconych przez zleceniodawcę.- Wynagrodzenie: 12 zł/bruttu/godzina. Praca na umowę zlecenie na 1 miesiąc, z możliwością podpisania kolejnej umowy.- Praca w godzinach: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, mile widziane wykształcenie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu. Wymagana umiejętność przyrządzanie potraw kuchni polskiej. Kontakt telefoniczny (10:00-18:00) (Tel. 32-203-47-77) lub e-mail: biuro (at) zlotyrogkatowice.pl
Justyna Koszelska ZŁOTY RÓG - 2016-03-02 - Katowice (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - przygotowywanie posiłków.Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą - uzależnione od doświadczenia i umiejętności.Praca w Domu Weselnym " KAZIMIERZÓWKA"
"Kazimierzówka" Iwona Demby - 2017-12-07 - Kazimierzowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
USŁUGI REKLAMOWE Maria Kołata - 2016-03-23 - Karwia (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2019-05-29 - Białystok (podlaskie)