KUCHARZ (0,5 ETATU) K/M Warszawa oferta pracy Szko艂a Podstawowa Nr 50
Stanowisko: KUCHARZ (0,5 ETATU) K/M
Wynagrodzenie: od 1聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w (艣niadania) oraz doz贸r i wydawanie posi艂k贸w podczas przerw mi臋dzy lekcjami.
Data publikacji: 2019-03-15
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Szko艂a Podstawowa Nr 50
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Jagiello艅ska 7, 03-721 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w (艣niadania) oraz doz贸r i wydawanie posi艂k贸w podczas przerw mi臋dzy lekcjami.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽200 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (0,5 ETATU) K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.03.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykzta艂cenie zawodowe (gastronimiczne), samodzielno艣膰, co najmniej 3 lata do艣wiadczenia zawodowego. Obowi膮zki: samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w (艣niadania) oraz doz贸r i wydawanie posi艂k贸w podczas przerw mi臋dzy lekcjami.[Zg艂oszenia: administracja (at) zs45.edu.pl, 22 619 14 68 lub osobi艣cie]
Nazwa pracodawcy: Szko艂a Podstawowa Nr 50
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Jagiello艅ska 7, 03-721 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po uzgodnieniu z pracodawc膮
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Jagiello艅ska
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.03.2019
Oferta pracy wa偶na do: 15.04.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 18.03.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni arabskiej i indyjskiej
AL-SAHARA MD.SIDDIQUR Rahman - 2016-01-11 - Zambr贸w (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z menu. Wydawanie posi艂k贸w. Sprawdzanie dat przydatno艣ci 偶ywno艣ci. Utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy. Praca od godziny 7 lub 14.
MM MAX SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-08 - Gorzewo (mazowieckie)
- planowanie jad艂ospis贸w i przygotowywanie posi艂k贸w, - pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazynu w odpowiednich ilo艣ciach, - dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w. Godziny pracy: 7:00-15:00. Oferta dost臋pna w sali G.Kontakt z pracodawc膮: 71 798 67 87.
Przedszkole nr 36 im. Wandy Chmielowskiej - 2017-08-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie oraz wydawanie wyrob贸w kulinarnych w plac贸wce gastronomicznej. Zatrudnienie od 02.05.2018r. Praca na dwie zmiany w zakresie godzin 12.00-24.00
PRESTIGE-ART MARIUSZ SZULC - 2018-04-19 - Pi艂a (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla 150 dzieci.
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Zabrze (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci o艣rodka. Praca w godz. 7-19.
Centrum Zdrowia, Urody i Rekreacji GEOVITA S.A. - 2016-05-24 - D藕wirzyno (zachodniopomorskie)
przygotowanie i gotowanie posi艂k贸w
Firma Cateringowa LEWAN Andrzej Lewicki - 2017-06-06 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Gastronomia/ Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej.Dba艂o艣膰 o porz膮dek i czysto艣膰 w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Prowadzenie spraw ksi臋gowo-podatkowych dotycz膮cych wsp贸lnot mieszkaniowych.Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie oraz min. 5 lat sta偶u pracy.Wynagrodzenie - do 4 000z艂.
ZARZ膭DZANIE NIERUCHOMO艢CIAMI "呕UBARD殴" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-07-03 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
PRZYGOTIOWANIE POTRAW KUCHNI JAPO艃SKIEJ, SUSHIMiejsce pracy: Wroc艂aw ul. Sucha Godziny pracy od 12.00 do 20.00Zatrudnienie: od 02-2019 do 02.2020-Kontakt kandydat贸w z pracodawc膮 telefoniczny: 530333575Sala G
IZUMI SP. ZO.O. - 2019-02-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Samodzielna produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych.Praca w godz. 8-16 w Ko艂obrzegu.
SPO艁EM KO艁OBRZEG S p. z o.o. - 2016-01-14 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Tapicerowanie desek rozdzielczych samochod贸w marki Volvo. Praca w nowoczesnym zak艂adzie pracy.Praca w godzinach I 6-14 II 14-22 III 22-6.
ADECCO POLAND Sp. z o.o. - 2017-12-14 - Opole (opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracji, catering, przygotowanie wyrob贸w garma偶eryjnych
kontakt przez PUP - 2018-05-19 - Gorlice (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w zimnych i gor膮cych, kreatywno艣膰 na stanowisku pracy, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej
Centrum Us艂ug Gastronomicznych "MARIO" s.c. M. Firek, A. Firek - 2018-09-19 - Brzeg (opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - P艂oty (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek i higiene pracy.
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Wadowice (ma艂opolskie)
Dbanie o prawid艂owe funkcjonowanie magazynu
SMS FOOD Industries Poland Sp. z o.o. - 2017-09-27 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w wykszta艂cenie zawodowe-kucharz, do艣wiadczenie w zawodzie konieczne
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowanie p贸艂produkt贸w, obs艂uga klient贸w, wydawanie zam贸wie艅, obs艂uga kasy, przygotowywanie posi艂k贸w, sprz膮tanie baru. Praca na pe艂ny etat, od poniedzia艂ku do pi膮tku w godzianch 10-18.
Maksym Belchyk - 2016-12-06 - Pruszk贸w (mazowieckie)
Firma POLSHIP oferuje swoim klientom serwis urz膮dze艅 elektrycznych oraz mechanicznych na statkach oraz w stoczniach.W zwi膮zku z rozwojem firmy poszukujemy do pracy m艂odych, ambitnych os贸b chc膮cych rozwija膰 si臋 zawodowo, pozyskiwa膰 nowe do艣wiadczenie w ciekawej bran偶y.Opis stanowiska:Wsparcie w przygotowywaniu ofert handlowych w j臋zyku angielskim,Obs艂uga klienta,Koordynacja oraz wsparcie techniczne podczas prowadzonych serwis贸w,
POLSHIP KAROL FALBA - 2018-11-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z zaplanowanymi przed dietetyka jad艂ospisami dla poszczeg贸lnych grup ludno艣ci, utrzymanie czysto艣ci stanowiska swojego miejsca pracy.
Food Investment S.A - 2016-05-16 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Legionowo (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w dla dzieci w przedszkolu
呕aneta Malesi艅ska - 2019-03-22 - Wolne (podlaskie)
przygotowywanie potraw wg. receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Jab艂onowo (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
''FACH - Instytut'' - 2018-02-01 - Bolk贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
SKLEP OG脫LNOSPO呕YWCZY "U KRZYCHA I KACHY" KRZYSZTOF SURGA - 2018-09-18 - Lubin (dolno艣l膮skie)
wymagane do艣wiadczenie w pracy w gastronomii - kucharz, 2 zmiany: w godzinach pracy od 8 do 20
Krystyna Marynowska - 2017-02-27 - Raczyce (wielkopolskie)
obs艂uga go艣ci zgodnie z przyj臋tym standardem, organizacja czasu pracy podleg艂ego zespo艂u, zapewnienie najwy偶szej jako艣ci przygotowanych potrawwymagane wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe, do艣wiadczenie min. 1 rok na podobnym stanowisku, znajomo艣c procedur i instrukcji obowi膮zujacych na stanowisku pracy, znajomo艣膰 systemu gastronomicznego S4H, znajomo艣膰 dokumentacji kuchennej wymaganej przez Sanepid, znajomo艣膰 produkt贸w i sprz臋tu gastronomicznego
Hotel Miko艂ajki sp. z o.o. - 2016-04-04 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni hinduskiej. kebaba.
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - P艂o艅sk (mazowieckie)