KUCHARZ KUCHNI JAPONSKIEJ Wrocław oferta pracy IZUMI SP. ZO.O.
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI JAPONSKIEJ
Wynagrodzenie: do 2 600 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTIOWANIE POTRAW KUCHNI JAPOŃSKIEJ, SUSHIMiejsce pracy: Wrocław ul. Sucha Godziny pracy od 12.00 do 20.00Zatrudnienie: od 02-2019 do 02.2020-Kontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny: 530333575Sala G
Data publikacji: 2019-02-07
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: IZUMI SP. ZO.O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sucha 1, 50-086 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTIOWANIE POTRAW KUCHNI JAPOŃSKIEJ, SUSHIMiejsce pracy: Wrocław ul. Sucha Godziny pracy od 12.00 do 20.00Zatrudnienie: od 02-2019 do 02.2020-Kontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny: 530333575Sala G
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
[Praca na czas określony] : 15.02.2019 do 14.02.2020[Godzina zakończenia pracy] : 20:00zatrudnienie 3 lata
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI JAPONSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie bez znaczenie, staż pracy 1 rok , znajomość kuchni chińskiej nie wymagana, umiejętności w przygotowaniu potraw kuchni japońskiej , przyrzadzanie suschi, wymagana ksiażeczka sanitarna .
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: IZUMI SP. ZO.O.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
BIAŁY KAMIEŃ 4, 02-593 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: BIAŁY KAMIEŃ
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.02.2019
Oferta pracy ważna do: 01.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 11.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 07.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, realizacja menu, imprezy okolicznościowe
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2015-12-14 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywaie posiłków (stółowka szkolna).
PAPOLI Tomasz Oliwiecki - 2017-09-21 - Opatówek (wielkopolskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI INDYJSKIEJ, PRACA STOJĄCA, CZĘSTO W NOCY
kontakt przez PUP - 2018-11-30 - Skierniewice (łódzkie)
Mile widziana aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna oraz doświadczenie w gastronomii. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub osobisty po umówieniu od godz.12:00.
TARASOWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-01 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych, zimnych, sporządzanie surówek. Sporządzanie-przygotowywanie deserów, napojów, posiłków. Obróbka wstępna produktów (np. mięs)
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Kęty (małopolskie)
jw
Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów - 2019-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagany rok doświadczenia na podobnym stanowisku, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny.
FHU DANTE DANUTA WOWRA - 2018-10-19 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
przygotowanie potraw kuchni orientalnej, wybór sprzętów do przygotowania dań, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, pomoc w zarządzaniu budżetem na wydatki spożywcze,nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych.
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw fast - food, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, dbanie o porządek w miejscu pracy.Praca od poniedziałku do piątku w godzinach od 10:00 do 18:00 i od 12:00 do 20:00.
Bieniek Arkadiusz Firma Handlowo-Usługowo-Transportowa - 2019-03-21 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla uczniów szkoły
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 10 IM.MIKOŁAJA REJA W PIOTRKOWIE TRYB. - 2019-02-12 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków wg przyjętych receptur w firmie. Praca w godzinach: 06.00-14.00; 08.00-16.00.
REFLEKS Firma Produkcyjno Handlowa Grzegorz Nawara - 2016-01-12 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług orazprzestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnościąKucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowemagazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania zżywnością
PUB MASKA - 2017-05-19 - Opole (opolskie)
Sporządzanie potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym, przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych. Umowa na czas określony. Praca na pełen etat,dwuzmianowa, w godz. między 10.00 a 20.00. Kontakt z pracodawcą: tel. 512-085-999
BOTERM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-21 - Smętowo Chmieleńskie (pomorskie)
j.w
MIGRANT.HOW Sp. z o.o. - 2017-11-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchnii bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potrawGodziny otwarcia: 08.00 - 22.00
Restauracja Bocianówka s.c. Agnieszka Klatka, Marek Michal - 2018-01-04 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Prowadzenie kuchni, przygotowywanie posiłków zgodnych z jadłospisem, nadzorowanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Bobolice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 10-20 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca równiez w weekendy.
ROBERT CHEŁSTOWSKI "PANERO" - 2016-04-12 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 7.19- 19.07
HOTEL USTKA ABM TOURISTIC Sp. zo.o. - 2018-03-08 - Ustka (pomorskie)
samodzielne sporządzanie posiłków zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej - 2016-11-03 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej z oryginalnych przepisów arabskich.
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Ostrołęka (mazowieckie)
Przyrządzanie posiłków dla całego szpitala na potrzeby zewnetrzne.
SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHICZNIE CHORYCH IM. ST. KRYZANA - 2017-12-22 - Starogard Gdański (pomorskie)
• PRZYJMOWANIE, WYDAWANIE ORAZ SKŁADOWANIE TOWARÓW• PRZESTRZEGANIE USTALONYCH ZASAD GOSPODARKI MAGAZYNOWEJ• PRACE PORZĄDKOWE NA MAGAZYNIE
TS Logistics Sp. z o.o. - 2017-04-24 - Rudna Mała (podkarpackie)
PRZYGOTOWANIE RÓŻNORODNYCH DAŃ KUCHNI SYRYJSKIEJ, ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, ORIENTALNEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI SYRYJSKIEJ, ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 1 ROK
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań w przydzielonej sekcji, dbałość o gospodarkę magazynową, wykonywanie zadań zleconych przez szefa kuchni
Golden Tulip - 2018-02-22 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przeprowadzenie kursu dla osadzonych z zajęć teoretycznych i praktycznych
POMORSKA INSTYTUCJA GOSPODARKI BUDŻETOWEJ "POMERANIA" - 2016-09-14 - Gębarzewo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.Miejsce pracy: Wrocław ul. KrakowskaKontakt kandydatów z pracodawca telefoniczny lub mailowyOferta znajduje się w sali: G
P.H.U."ANI" Gagik Grigoryan - 2016-10-19 - Wrocław (dolnośląskie)