KUCHARZ Rybnik oferta pracy TARASOWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Mile widziana aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna oraz doświadczenie w gastronomii. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub osobisty po umówieniu od godz.12:00.
Data publikacji: 2018-06-01
Lokalizacja: Rybnik (śląskie)
Pracodawca: TARASOWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Dworska 30, 44-292 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Mile widziana aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna oraz doświadczenie w gastronomii. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub osobisty po umówieniu od godz.12:00.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w kuchni.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rybnik
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rybnik
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rybnik
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy:
TARASOWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku
Adres pracodawcy:
Dworska 30, 44-292 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: -, Godziny : -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Rybnik
Gmina pracodawcy: Rybnik
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rybnik
Ulica pracodawcy: Dworska
Numer budynku pracodawcy: 30
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.06.2018
Oferta pracy ważna do: 29.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 01.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 01.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw wg jadłospisu
Dom Pomocy Społecznej w Matczynie - 2016-01-04 - Matczyn (lubelskie)
przyjmowanie zamówień, przygotowywanie pizzy i fastfoodów, dbanie o porządek w miejscu pracy
PIZZERIA "PALERMO" SEWERYN KŁOŚ W POGWIZDOWIE - 2016-04-01 - Pogwizdów (podkarpackie)
Do zakresu obowiązków należny przygotowywanie potraw z menu restauracji i reprezentacji szefa kuchni, przestrzeganie zasad higieny na miejscu pracy oraz staranne i przemyślane użytkowanie produktów.
kontakt przez OHP - 2017-07-19 - Niemcy (Niemcy)
przewóz towarów, załadunek i rozładunek, wypełnianie CMR, Kontrolbuch
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Świebodzin (lubuskie)
do uzgodnienia
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK"; HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT - 2016-08-23 - Zaczernie (podkarpackie)
Kucharz - kuchnia polska
Obsesja Smaku Jacek, Piotr Sulowscy S.C. - 2017-03-22 - Tarnów (małopolskie)
gotowanie
FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWO-USŁUGOWA "BISTRO" Maria Kozłowska - 2017-09-06 - Starogard Gdański (pomorskie)
Przygotowanie potraw i dań zgodnie ze standardami i wymogami żywienia zbiorowego
FUNDUSZ WCZASÓW PRACOWNICZYCH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ODDZIAŁ- ZESPÓŁ DOMÓW WCZASOWYCH MIELNO - 2018-01-03 - Mielno (zachodniopomorskie)
kuchnia polska, praca w godzinach 6-22 (2 zmiany do ustalenia)
ANATOL TIMOSZUK Hotel Leśny - 2018-07-13 - Białystok (podlaskie)
Dzienna produkcja potraw.Wymagane średnie wykształcenie, 8 lat pracy, chęci do pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Łódź (łódzkie)
sporządzanie posiłków
"PROFES" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-07 - Kwidzyn (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci (śniadanie, obiad, kolacja); zmywanie naczyń, utrzymywanie czystości kuchni, właściwe przechowywanie żywności;
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY NIEPEŁNOSPRAWNYCH - 2018-06-27 - Lublin (lubelskie)
prace na gastronomii
ANTRANS USŁUGI TRANSPORTOWE ANNA KRAWCZUK - 2016-04-08 - Chorzów (śląskie)
ROBOTY OGÓLNOBUDOWLANE
KLEMPNER INSTALACJE SANITARNE MAREK GRUŚ - 2018-03-01 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i serwowanie posiłków w Restauracjizapewnianie jakości, świeżości, efektywności oraz atrakcyjnej prezentacji asortymentu,podchodzenie z pasją do serwowanych produktów i ciągłe uczenie się o ich zawartości, pochodzeniu i innych zaletach, a także dzieleniu się swoją wiedzą z klientami i pracownikami,wychodzenie naprzeciw i obsługiwanie klientów z troską i uwagą,patrzenie na swój obszar oczami klientów i inicjowanie codziennych rozmów z nimi tak, by uzyskiwać stałe informacje zwrotne o ich doświadczeniach, a także poznawać ich potrzeby i życzenia.
Bartłomiej Strzesak "STREET FOOD" - 2018-07-09 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
laminowanie łodzi motorowych
Mazurskie Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Budowlane J. W. "Ślepsk" Józef Wiszniewski - 2016-09-14 - Augustów (podlaskie)
KROJENIE MIĘSA, ROBIENIE SURÓWEK, PRZYGOTOWANIE SOSÓW, OPIEKANIE PIECZYWA, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW TYPU KEBAB
EFE ŞABAN ÜNAL - 2018-03-22 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
jw.
Fundacja ALA MA KOTA - 2017-09-01 - Warszawa (mazowieckie)
weryfikacja dokumentów księgowych, wprowadzanie dokumentów do programu komputerowego, sporządzanie lis płac, list wypłat integracyjnych, prowadzenie dokumentacji personalnej pracowników - miejsce pracy CIS Łazy
Chrześcijańskie Stowarzyszenie Dobroczynne - 2016-02-02 - Łazy (śląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze-kuchnia wietnamska, przyrządzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-07-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przyrządzanie posiłków - żywienie zbiorowe
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE SPÓŁKA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA - 2018-08-20 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Brzozów (podkarpackie)
w/g stanowiska
Przemysław Kuchta ALL GOOD - 2016-10-19 - Wołów (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, praca w godz.12.00-20.00
BAKS Alina Borucka Restauracje McDonalds - 2017-05-05 - Słupsk (pomorskie)
Pakowanie, klejenie, prace ręczne.
REGIS Kubica Stanisław - 2017-03-29 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków kuchnii indyjskiej i bengalskiej
Ekushe Mahiuddin Ahmed Masum - 2017-01-11 - Świnoujście (zachodniopomorskie)