KUCHARZ- POMOC W DZIALE KUCHNI Sopot oferta pracy Sopot Zdrój sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ- POMOC W DZIALE KUCHNI
Wynagrodzenie: od 20 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie dań restauracyjnych i bankietowych, dbanie o jakość produktu i prezentację dań
Data publikacji: 2019-04-23
Lokalizacja: Sopot (pomorskie)
Pracodawca: Sopot Zdrój sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Powstańców Warszawy 10, 81-718 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie dań restauracyjnych i bankietowych, dbanie o jakość produktu i prezentację dań
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 20 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: zł brutto/godz.
Nazwa stanowiska: KUCHARZ- POMOC W DZIALE KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sopot
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Sopot
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sopot
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 20 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.05.2019
Data zakończenia pracy: 31.12.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: znajomość kuchni azjatyckiej
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Umiejętność 1] : minimum 1 rok doświadczenia w pracy w hotelu min. 4* na podobnym stanowisku (kucharz)
Nazwa pracodawcy: Sopot Zdrój sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Adres pracodawcy:
Powstańców Warszawy 19, 81-718 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Sopot
Gmina pracodawcy: Sopot
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sopot
Ulica pracodawcy: Powstańców Warszawy
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.04.2019
Oferta pracy ważna do: 14.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 23.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 23.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f50ca47d3e3f2e012210ca7331bc1c98
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Wieliczka (małopolskie)
j.w
MERCATO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-30 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie posiłków
INFOPOL - 2018-02-28 - Bytom (śląskie)
jw.
Agencja Słuzby Społecznej Kościelak Spółka Jawna - 2017-09-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie kebaba i podawanie Klientowi.
Euro Doner Poland Sp. z o.o. - 2017-03-14 - Legnica (dolnośląskie)
-
NORDPOL TREES SP. Z O.O. - 2017-11-09 - Czaplin Mały (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS - 2017-02-20 - Namysłów (opolskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, deserów, ciast
Dom Architekta SARP Aneta Marciniak, Restauracja KWADRANS - 2017-09-08 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia oraz istniejącym jadłospisem, porcjowanie posiłków do konsumpcji, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowanych posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, codzienne pobieranie prób żywnościowych i właściwe ich przechowywanie zgodnie z zaleceniami stacji sanitarno-epidemiologicznej, stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP Domu Pomocy Społecznej w Rokocinie, dbanie o utrzymanie porządku i czystości w pomieszczeniach kuchennych oraz utrzymywanie w stanie używalności powierzonego sprzętu kuchennego, wykonywanie obróbki wstępnej warzyw i jarzyn przeznaczonych do przyrządzania posiłków, pobieranie produktów z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych w zapotrzebowaniu żywnościowym i właściwe ich zabezpieczenie do czasu przygotowania i podania posiłków, zmywanie naczyń kuchennych, garnków, sztućców, po przygotowywanych i spożytych posiłkach, przestzreganie przepisów BHP i p.poż.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W ROKOCINIE - 2018-10-29 - Rokocin (pomorskie)
W ZAWODZIE
DARIUSZ STUGLIK HR DOLNOŚLĄSKA - 2016-08-01 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw z menu, pomoc przy ich przygotowaniu
MEGA-POL-TRANS PIOTR CZARNOTA - 2018-04-13 - Złotów (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Polanów (zachodniopomorskie)
Według stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Kluczbork (opolskie)
przygotowywanie posiłków
PPHU "POSTĘP" Sp. z o.o. - 2017-03-29 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w Przedszkolu.
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY W BULOWICACH - 2018-04-04 - Bulowice (małopolskie)
wg programu stazu. Staż unijny PO WER
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Łask (łódzkie)
Kierowanie zespołem 3 osób, gotowanie obiadów dla uczniów i pracowników, wydawanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni
Zespół Szkół nr 2 w Pruszczu Gdańskim - 2017-09-22 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Realizacja zamówień, przygotowywanie imprez, przygotowywanie potraw dostępnych w menu lokalu
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "POL-KONSULTING" Ewa Szczęsna - 2017-03-24 - Wyrzysk (wielkopolskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków restauracji. Praca na umowę zlecenie. Dyspozycyjność w godz. 10:00-16:00.Praca od poniedzialu do piątku i wg grafiku w wwekendy. Oferta dostepna w sali G
KEMPA GOURMET JACEK KEMPA - 2017-04-21 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w transporcie międzynarodowym - chłodniczym
MARKPOL Markus Piotr Handel - Transport - 2017-04-19 - Badów Górny (mazowieckie)
wykształcenie zawodowe gastronomiczne, doświadczenie na stanowisku
RESTAURACJA NA PARCELACH Sebastian Szwałek - 2017-09-14 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym menu
APT TIME SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-17 - Zielona Góra (lubuskie)
praca przy produkcji okien, sprawdzanie wymiarów, pakowanie, prace pomocnicze
„Ukraina Promotion Center” Sp. z o. o. - 2018-05-19 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
zadania zgodnie z załącznikiemOferta stażowa skierowana dla osób bezrobotnych zarejestrowanych w PUP Ruda Śląska
kontakt przez PUP - 2019-05-09 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni żywienia zbiorowego.
1. INVESTO KAMIL STOPIKOWSKI 2. IGUANA Catering s.c. Kamil Stopikowski - 2018-08-30 - Serock (mazowieckie)
staż - zapoznanie się zregulaminem pracy, przepisami bhp, p.poż, zapoznanie się z organizacją pracy, wyposażeniem technicznym zakładu i asortymentemoferowanych produktów i usług kulinarnych, zapoznanie się z obowiązującą dokumentacją rozliczeniami z pobranego towaru i wyrobów gotowych, zapoznanie właściwej organizacji zaopatrzenia towarowego oraz sposobów przechowywania magazynowania, zamrażania i rozmrażania towarów i produktów, produkcja dań gorących, zup, wywarów, sosów, zapoznanie się z właściwą obróbką mięs w tym: wieprzowiny, wołowiny drobiu, dziczyzny oraz sposobami obróbki termicznej warzyw i owoców, produkcja dań garmażeryjnych i różnych potraw dietetycznych i jarskich, produkcja wyrobów cukierniczych, ciast i deserów, samodzielna praca na stanowisku kucharz azmianowego: sporządzanie karty menu, opracowywanie jadłospisu imprezy okolicznościowej według zamówienia, zaplanowanie towarowe, asortymentowe, ilościowe imprezy okolicznościowej zgodnie z jadłospisem, nadzór nad jakością i ilością produkcji, opracowywanie własnego przepisu kulinarnego, właściwa organizacja pracy na zmywalni naczyń kuchennych i stołowych, utrzymanie właściwegostanu sanitarnego pomieszczeń kuchennych i zaplecza magazynowego, stały nadzór nad higieną osobistą i odzieżą roboczą, Praca zmianowa: nocna,Na w/w stanowisku wymagane jest badanie do celów sanitarno epidemiologicznych
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Przygodzice (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
INTEGRACYJNY DOM DZIECKA IM. PAULINKA - 2018-10-02 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, dań, deserówdbanie o czystość i higienę w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Cieszyn (śląskie)
Pomoc Szefowi Kuchni w przygotowywaniu potraw zgodnie ze standardami hotelu, utrzymanie i dbanie o urządzenia i środki używane przed, w trakcie i po wykonaniu zadania.
Hotel G. E. Lublin Sp. z o.o. (Hotel Campanile w Lublinie) - 2016-07-22 - Lublin (lubelskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA MIEJSCU I NA WYNOS
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Wołów (dolnośląskie)