KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Zabrze oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych. Praca na 2 zmiany (10.00-22.00).
Data publikacji: 2020-08-13
Lokalizacja: Zabrze (śląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: śląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych. Praca na 2 zmiany (10.00-22.00).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zabrze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zabrze
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2478
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze branżowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: kucharz-kuchnia regionalna
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 6482561667
danePracodawcy_regon: 240631520
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu
Adres pracodawcy:
Pl. Krakowski 9, 41-800 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CVKontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach 10.00-18.00 tel. 660 446 233.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: m. Zabrze
danePracodawcy_kodPowiatu: 2478
Gmina pracodawcy: Zabrze
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Zabrze
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0945380
Ulica pracodawcy: Pl. Krakowski
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 14.08.2020
Oferta pracy ważna do: 30.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 14.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 13.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?23f6687b20b04d9ecd7556a24fd60d0c
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w ośrodku wczasowym;[Umowa zlecenie] : 07.06-14.09.2020
Centrum Usług Logistycznych - 2020-05-19 - Ustka (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki Adam Borzęcki - 2017-06-02 - Bełchatów (łódzkie)
Obsługa klienta, przyrządzanie potraw
Monika Wieczorek - 2020-03-10 - Ciechanów (mazowieckie)
Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, kontrola jakościowa wydawanych potraw, dbanie o właściwą ekspozycję potraw, dbanie o czystość w miejscu pracy, odpowiednie zabezpieczenie towaru.
LAGDIW LTD. OUTSOURCING SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-03-18 - Kłodzko (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe "MILENIUM" Celina Wiszowata - 2017-02-01 - Grajewo (podlaskie)
wymagania: wyksztalcenie zawodowe -kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejętność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa - 2018-11-05 - Perzyce (wielkopolskie)
rejestratorka w laboratorium
kontakt przez PUP - 2020-05-11 - Barlinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
EUROWIOSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-24 - Ruda Śląska (śląskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie posiłków; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, minimalne doświadczenie
P.H.U. "Dedal" Zygmut Bryłka - 2015-10-19 - Lubliniec (śląskie)
Praca na stanowisku kucharz. Praca w godzinach 7.00-15.00 (pon.-ndz.). Okres próbny trwa 1 miesiąc. Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia
Spółka Cywilna Gastronomiczno-Handlowa Zygmunt Bianek, Mariusz Bianek, Damian Bianek - 2016-04-18 - Śrem (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2020-07-14 - Lubin (dolnośląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2019-08-12 - Suwałki (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADAŃ (BUFET), DAŃ DO KARTYWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, STAŻ PRACY 2 LAT, PRACA W ZEPSOLE, DYSPOZYCYJNOŚĆ
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-03-01 - Tuszyn (łódzkie)
Praca w całodobowym sklepie spożywczym: obsługa klienta, wykladanie towarów, obsługa kasy fiskalnej i terminala kart płatniczych, utrzymywanie czystości. Praca trzyzmianowa od poniedziałku do niedzieli w Kozach.
Chrobak Zbigniew SKLEP OGÓLNOSPOŻYWCZY - 2017-02-22 - Kozy (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
NABIAŁCZYK JERZY 1."Ars-Medica" Zakład Optyczny 2. "Sweet Garden" Kawiarenka - 2016-04-07 - Kęty (małopolskie)
-Przygotowywanie i wydawanie dań zgodnych z wymogami restauracji-Dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-01-07 - Łódź (łódzkie)
praca w kuchni
"LAGUNA" Anetta Lewczuk & Andrzej Lewczuk w Hajnówce - 2017-04-18 - Hajnówka (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Przasnysz (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw wg. obowiązującego menu i przepisów, sporządzanie zamówień, nadzór nad jakością zamawianej żywności i racjonalne gospodarowanie surowcem, nadzór nad przestrzeganiem procedur, rzetelne i prawidłowe sporządzanie inwentaryzacji miesięcznej oraz delegowanie zadań pomocnikom pracujących w kuchni, ścisła współpraca z koordynatorem, szkolenie nowo zatrudnionych pracowników, dbanie o powierzony sprzęt.
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Piaseczno (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ. CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2020-02-10 - Płock (mazowieckie)
Gotowanie, smażenie ziemniaków, mięs, frytek, przechowywanie w odpowiedniej temperaturze z przyjętymi normami,mięs,ryb,owoców morza w odpowiedniej marynacie , wykonywanie dekoracji z lodu
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Łódź (łódzkie)
obsługa maszyny do produkcji sztucznej skóry
PPHU "ECO-SKÓR" Bińkowski, Kozłowski Spółka jawna - 2018-03-09 - Łuków (lubelskie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością żywności, zarządzanie składnikami spożywczymi, nazdorowanie świeżości używanych składników, utrzymywanie wzorowej czystości stanowiska pracy, przestrzeganie wymogów sanitarnych
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Piła (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WEDŁUG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ
BINGO JAROSŁAW FIGIEL I WSPÓLNICY SP. J. - 2017-02-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie pizzy i dań głównych w lokalu gastronomicznym, dbałość o czystość miejsca pracy, przygotowywanie receptur nowych dań. Godz. pracy 13-21.
kontakt przez PUP - 2020-05-26 - Słupsk (pomorskie)
manicure, pedicure, zdobienie paznokci, wykonywanie paznokci hybrydowych, żelowych, umiejętność wykonywania podstawowych zabiegów z zakresu kosmetyki. Praca na umowę zlecenie na 2 zmiany (9.00-17.00, 12.00-20.00).
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Zabrze (śląskie)