KUCHARZ Śrem oferta pracy Spółka Cywilna Gastronomiczno-Handlowa Zygmunt Bianek, Mariusz Bianek, Damian Bianek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Praca na stanowisku kucharz. Praca w godzinach 7.00-15.00 (pon.-ndz.). Okres próbny trwa 1 miesiąc. Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia
Data publikacji: 2016-04-18
Lokalizacja: Śrem (wielkopolskie)
Pracodawca: Spółka Cywilna Gastronomiczno-Handlowa Zygmunt Bianek, Mariusz Bianek, Damian Bianek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jana Kochanowskiego 2, 63-100 Śrem, powiat: śremski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca na stanowisku kucharz. Praca w godzinach 7.00-15.00 (pon.-ndz.). Okres próbny trwa 1 miesiąc. Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Śrem
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: śremski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Śrem
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.04.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: min. 3 lata doświadczenia w zawodzie kucharz
Nazwa pracodawcy:
Spółka Cywilna Gastronomiczno-Handlowa Zygmunt Bianek, Mariusz Bianek, Damian Bianek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Śremie
Adres pracodawcy:
Jana Kochanowskiego 2, 63-100 Śrem, powiat: śremski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: śremski
Gmina pracodawcy: Śrem
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Śrem
Ulica pracodawcy: Jana Kochanowskiego
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Śremie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.04.2016
Oferta pracy ważna do: 17.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 18.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie posiłkówdbanie o czystość i porządek w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2016-03-04 - Bałtów (świętokrzyskie)
głównym zakresem obowiązków jest wypiek pizzy; mile widziane doświadczenie w wypieku pizzy
F.H.U.MARCIN SKOWRONEK WYSOKA - 2016-01-27 - Góra Świętej Anny (opolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i kalkulacją żywnościową przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych, dbanie o należytą jakość i smak przygotowanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości naczyń, urządzeń i sprzętu pomieszczeń kuchennych, zakup artykułówżywnościowych dla wychowanków Placówki Opiekuńczo Wychowawczej, rozliczanie ilościowe zakupionego towaru, czuwanie nad jakością produktów żywnościowych oraz wdrożenie i przestrzeganie systemu HACCAP w placówkach,przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa higieny pracy praz przepisów p poż. i bhp. Praca w godzianch 06:00-14:00
CENTRUM OBSŁUGI ADMINISTRACYJNEJ PLACÓWEK OPIEKUŃCZO WYCHOWAWCZYCH W OPOLU - 2016-07-25 - Opole (opolskie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, estetyka dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowane potrawy, przestrzeganie przepisów BHP.
Firma Handlowo-Usługowa Anna Lewicka - 2016-11-22 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
Stawianie konstrukcji szkieletowych, prace ogólnobudowlane.
kontakt przez PUP - 2018-07-05 - Pułtusk (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z zzawodem
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
kuchnia śląska
MIKULSKI ZBIGNIEW RESTAURACJA "CARMEN" - 2017-09-01 - Chorzów (śląskie)
UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA PROSTYCH DAŃ (KUCHNIA POLSKA),BARDZO DOBRA ORGANIZACJA CZASUPRACY,ZAANGAŻOWANIE, SUMIENNOŚĆ I UCZCIWOŚĆ.
FIRMA WIN WINIARSKA GRAŻYNA BAR CZERWONE JABŁUSZKO - 2016-08-08 - Rzeszów (podkarpackie)
Oferta dla osób do 30 roku życia. Przygotowywanie dań w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie kebaba oraz innych posiłków kuchni orientalnej. Wymiar czasu pracy - praca na 1/2 etatu, liczba godzin 20.
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Linia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków i dań gorących, wydawanie posiłków
Tadeusz Broś HOTEL - RESTAURACJA "U DINA" - 2017-03-03 - Lubaczów (podkarpackie)
utrzymanie w czystości stanowiska pracy, sprawdzanie i pakowanie towaru
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przewóz towarów po kraju.
Piotr Gawliczek Piotrans Usługi Transportowe - 2017-03-31 - Łapiguz (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości w kuchni, wydawanie posiłków, przygotowywanie karty dań, wybór naczyń i sprzętu do podawania posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Suchowola-Kolonia (lubelskie)
Przygotowywanie posiłkówZmianowość do uzgodnienia przeważnie 2 dni pracy na 2 dni wolnego lub II zmiany 7-15/15-22Pożądane posiadanie własnego środka transportu ze względu na utrudniony powrót po godz. 22Możliwość noclegu.Wynagrodzenie od 2000 zł brutto
Zajazd & SPA REMI s.c. Regina, Mirosław Wójcik - 2017-05-19 - Bogaczewo (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie zup, sosów do makaronów, gotowanie makaronu
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków /kuchnia polska), wynagrodzenie od 17zł/godz/cv na adres e-mail:recepcja (at) paszkowka.pl
Pałac w Paszkówce Sp. z o.o. - 2016-10-10 - Paszkówka (małopolskie)
- typowe obowiązki sprzedawca,GODZINY PRACY: 17,00 DO 7,00
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Zalesie (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw a-la-carte.
ZAV IPS RPS - 2016-02-10 - Niemcy (Niemcy)
przygotowanie potraw, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Rawicz (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Kraśnik (lubelskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, tworzenie menu, dbałość o porządek w miejscu pracy
Mega-Lux S.C. - 2016-06-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-03-29 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
montaż inaprawa urządzeń technicznych oraz obróbki metali, cięcia i kształtowanie prętów, płaskowników i kształtowników stalowych,
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Opole (opolskie)
Pobór krwi, asystowanie przy lekarzu. Praca w Brzesku NZOZ BLUEMED REMEDIUM, godziny pracy 8:00-20:00
Bożena Kępa - 2017-04-21 - Brzesko (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19
Restauracja Drugie Piętro Ewa Polanowska - 2016-04-15 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Kierownik Salonu odpowiedzialny jest za:
- zarządzanie salonem RTV, AGD, IT/MM
- zarządzanie zespołem pracowników
- realizacje planów sprzedażowych
- utrzymanie wysokiego standardu obsługi klienta
- motywowanie i ocena pracowników
- organizacja i planowanie czasu pracy podległego zespołu
- coaching pracowników
Media Expert - 2016-10-12 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla uczestników OSiW OHP w Rowie - Trzcińsku Zdroju oraz w trakcie organizacji imprez komercyjnych
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy w Szczecinie Ośrodek Szkolenia i Wychowania w Rowie T-Z - 2016-11-30 - Rów (zachodniopomorskie)
przyrządzanie potraw kuchni polskiej
Agnieszka Harmaj - 2017-06-23 - Słomniki (małopolskie)