KUCHARZ S艂omniki oferta pracy Agnieszka Harmaj
![Najwi臋kszy wyb贸r odzie偶y](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przyrz膮dzanie potraw kuchni polskiej
Data publikacji: 2017-06-23
Lokalizacja: S艂omniki (ma艂opolskie)
Pracodawca: Agnieszka Harmaj
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Jana Kasprowicza 3, 32-090 S艂omniki, powiat: krakowski, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przyrz膮dzanie potraw kuchni polskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
wynagrodzenie do uzgodnieniagodz. pracy 8-18 lub 10-21 2/2miejsce pracy Zajazd Le艣nicz贸wka- parking Domiarki
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: S艂omniki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: krakowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: S艂omniki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2017
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: do艣wiadczenie zawodowe - tak, ch臋ci do pracy
Nazwa pracodawcy: Agnieszka Harmaj
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Powiatu Krakowskiego
Adres pracodawcy:
Jana Kasprowicza 3, 32-090 S艂omniki, powiat: krakowski, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: krakowski
Gmina pracodawcy: S艂omniki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: S艂omniki
Ulica pracodawcy: Jana Kasprowicza
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Restauracje
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Powiatu Krakowskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.06.2017
Oferta pracy wa偶na do: 21.07.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.06.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Bie偶膮ca obs艂uga klient贸w firmy, komunikacja z klientami, rozwi膮zywanie problem贸w poprzez dost臋pne kana艂y: e-mail, chat, tickets, raportowanie o swoich wynikach pracy, wyjazdy s艂u偶bowe, branie udzia艂u w szkoleniach, utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy. Praca w godz.: 9:00-17:00.
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
JACEK URBA艃CZYK FIRMA CONSULTINGOWA "PROMOTOR - 2017-02-22 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w
Tomasz Popielec Bartnicza 6 m 3, Euro Culinary Express Tomasz Popielec - 2017-05-10 - P艂ock (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 ala carte, przygotowywanie potraw na przyj臋cia okoliczno艣ciowe, bankiety dla grup zorganizowanych, bufet贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
obs艂uga imprez zorganizowanych
MARILYN PUB AGNIESZKA WI艢NIEWSKA - 2016-06-30 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i da艅 typowych dla kuchni ukrai艅skiej wg oryginalnych receptur. Zg艂oszenia telefoniczne do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Belsk Du偶y (mazowieckie)
Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw; Kucharz zajmuje si臋 planowaniem , opracowywaniem receptur i przygotowywaniem potraw, deser贸w, ciast.Kucharz dobiera surowce i p贸艂produkty, ktore przygotowywuje do przygotowywania potraw, dokonuje ich jako艣ciowej oceny i wykonuje obr贸bk臋 r臋czn膮, mechaniczn膮 i termiczn膮 surowc贸w.do jego obowi膮zk贸w nale偶y obs艂uga urzadze艅 wykorzystywanych w kuchni. Miejsce pracy: Wroc艂aw ul. Krzycka 14 Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
-
Hanna Zarakowska MAZAR - 2016-04-19 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw indyjskich, dbanie o regionalne receptury kuchni bengalskiej, sporz膮dzanie potraw wed艂ug receptury
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Piaseczno (mazowieckie)
Ptzygotowywanie da艅 (mi臋so, ryby).
FIRMA HANDLOWO - US艁UGOWA JADWIGA DOMANOWSKA - BAR - 2017-05-18 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie ca艂odziennych posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w DPS
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Bochni - 2017-10-13 - Bochnia (ma艂opolskie)
GOTOWANIE DA艃 TURECKICH, PRZYGOTOWYWANIE, PIECZENIE I KROJENIE KEBABA TURECKIEGO
MUSHAR MUSTAFA YILDIRIM - 2016-10-10 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w w sto艂贸wce szkolnej.
Fundacja Pomocy Osobom Niepe艂nosprawnym "Z艂ote Serce" - 2018-09-14 - Umianowice (艣wi臋tokrzyskie)
utrzymanie nale偶ytej czysto艣cii porz膮dku w pomiszczeniach kuchennych, przgotowywanie, procjowanie i wydawanie posu艂k贸, przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higenie pracy, ustalanie karty da艅
OHP Mazowiecka Wojew贸dzka Komenda w Warszawie - 2017-11-22 - Ciechan贸w (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w tradycyjnej kuchni tureckiej
MAROK-POL Raouf Slaimi - 2017-03-31 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
Samodzielne gotowanie da艅 kuchni ukrai艅skiej. Praca na umow臋 zlecenie, 200 godzin pracy w miesi膮cu; dyspozycyjno艣膰 do pracy ca艂y tydzie艅, w godzinanch: 10:00-22:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESP脫艁 ZAK艁AD脫W OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2017-03-17 - Gryfice (zachodniopomorskie)
sporz膮dzanie potraw, da艅 obiadowych, gor膮cych kanapek; bezposrednia obs艂uga klienta - techniki obs艂ugi klienta, zastosowanie dzia艂a艅 marketingowycjh marketingowych
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Otwock (mazowieckie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w
Aspen Sp. z o.o. - 2016-04-21 - Gda艅sk (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klienta indywidualnego, czynno艣ci porz膮dkowe, stosowanie wytycznych HACCP
Mr Hamburger Sp贸艂ka Akcyjna - 2016-02-12 - Mszana (艣l膮skie)
Gotowanie, przygotowywanie posi艂k贸w i inne prace w kuchni.
RAFA艁 ABRAMCI脫W - 2018-03-23 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Sk艂adanie zam贸wie艅 na towar. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punkt贸w gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Krak贸w.- Wynagrodzenie: 950 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Katowice (艣l膮skie)
przyjmowanie i realizacja zam贸wie艅, wysy艂ka, obs艂uga reklamacji
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
samodzielne przyrz膮dzanie potraw, obs艂uga imprez
P.P.H.U. GAST-TRANS", HOTEL BOGDANKA DANUTA L臉CZNAR W 艁A艃CUCIE - 2016-04-07 - 艁a艅cut (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Wojew贸dzki Szpital Neuropsychiatryczny im Oskara Bielawskiego w Ko艣cianie - 2017-11-27 - Ko艣cian (wielkopolskie)