KUCHARZ Ruda Śląska oferta pracy EUROWIOSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
Data publikacji: 2016-05-24
Lokalizacja: Ruda Śląska (śląskie)
Pracodawca: EUROWIOSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:1 Go Maja 370, 41-710 Ruda Śląska, powiat: m. Ruda Śląska, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ruda Śląska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Ruda Śląska
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ruda Śląska
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.06.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
wietnamski, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagany 1 rok doświadczenia jako kucharz kuchni wietnamskiej, język wietnamski w stopniu biegłym,
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
EUROWIOSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rudzie Śląskiej
Adres pracodawcy:
Al.Jerozolimskie, 02-486 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, dokumenty potwierdzające kwalifikacje
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Al.Jerozolimskie
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rudzie Śląskiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.05.2016
Oferta pracy ważna do: 23.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie potraw, przygotowywanie posiłków
A&P s.c. Paweł Tęcza - Artur Zbyszewski - 2015-11-25 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i sprzedaż posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Przasnysz (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE I SERWOWANIE POTRAW, PRZYGOTOWYWANIE MIEJSCA PRACY PRZED ROZPOCZĘCIEM WYDAWANIA POTRAWCu, Sala G
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Warszawa (mazowieckie)
montaż instalacji elektrycznych i teletechnicznych w budynkach mieszkalnych i użyteczności publicznej, programowanie systemów BMS, wykonywanie bieżących korekt na potrzeby dokumentacji powykonawczej
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Chełm (lubelskie)
Przygotowywanie potrawpraca od 07:00 do 19:00 co drugi dzień
ZAKŁAD USŁUG LECZNICZO-WYPOCZYNKOWYCH "PZL-MIELEC" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-27 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy w Przasnyszu - 2017-07-28 - Przasnysz (mazowieckie)
Obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw i deserów, wydawanie potraw i deserów
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Nawojowa (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
zgodnie z umową
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Łapy (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ ZE SZCZEGÓLNYM UWZGLĘDNIENIEM KUCHNI CHIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE BRANŻOWE/ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ I CHIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAKRESIE KUCHNI CHIŃSKIEJ, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGOMIEJSCE PRACY: ul. WYZWOLENIA 18, 70-554 SzczecinPRACA W GODZINACH: 09:00-23:00
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej, europejskiej
Perfect Magiczna Spiżarnia - 2017-03-24 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań obiadowych
Zespół Rekreacyjno-Restauracyjny "Berpol" - 2016-03-15 - Brynica (opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Tychowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
I.T.M. Marczewski Radosław - 2016-01-11 - Witnica (lubuskie)
Wyrób pizzy od podstaw, makaronów i sałatek.Wymagane doświadczenie w zawodzie. Tel. 725 192 361 Żaneta Matkowska
Matkowska Żaneta BISTRO GOOD TIME - 2017-02-09 - Krzeszyce (lubuskie)
Obróbka wstępna, gotowanie, pieczenie potraw i ciast oraz pizzy, mycie naczyń i sprzętu, obsługa urządzeń elektronicznych i gazowych.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
wg stanowiska
Zbigniew Cioś"Antałek" Biuro Turystyki - 2016-04-12 - Kryspinów (małopolskie)
Kucharzpraca na zmiany w godz. 10-22
Maciej Witek BOCIANÓWKA - 2016-04-05 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Wprowadzanie karty menu dań kuchni mołdawskiej.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Częstochowa (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym,przyrzadzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, obsługa gości przy barze i na sali
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Biała Podlaska (lubelskie)
Gotowanie obiadów
Zakład Gastronomiczny Mała Gastronomia Agnieszka Jaskólska - 2017-01-13 - Dziwnów (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla ok. 100 osób
Dom Zakonny Księży Werbistów - 2015-11-30 - Krynica Morska (pomorskie)
wg/zawodu
"AS" S.C. SIEMIENIAKO & SOBIECKI - 2017-06-01 - Nowogard (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni domowej, prace porządkowe
"WALESTA" SP. Z O. O. - 2017-12-11 - Świebodzice (dolnośląskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-03-01 - Świdnica (dolnośląskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe/średnie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Na początek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu się umowa o pracę. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIOŁ - 2016-08-16 - Rybnik (śląskie)
Obsługa punktu gastronomicznego oferującego specjały kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, miłe i bezpośrednie obycie, łatwość w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych. Godziny pracy 12-22.
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Według zawodu
Stary Folwark Jacek Jurkowski-Maślak - 2018-08-01 - Pietrzyków (lubuskie)