KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Ustka oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Obieranie, krojenie produktów, gotowanie, smażenie, utrzymanie porządku na stanowisku pracy; godziny pracy: 8.00- 22.00
Data publikacji: 2020-06-09
Lokalizacja: Ustka (pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Obieranie, krojenie produktów, gotowanie, smażenie, utrzymanie porządku na stanowisku pracy; godziny pracy: 8.00- 22.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ustka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2212
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
umiejętności kulinarne - gotowania (kucharz - garmażer)
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 8390018726
danePracodawcy_regon: 770515713
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Leszczyńskiego 8, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
danePracodawcy_kodPowiatu: 2263
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977278
Ulica pracodawcy: Leszczyńskiego
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 12.06.2020
Oferta pracy ważna do: 12.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 12.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 09.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?99499a7ef8d112434e6876256d59c968
Podobne oferty pracy
Kierowanie zespołem,organizacja imprez okolicznościowych oraz organizacja pracy w kuchni dziennej
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNO-KULTURALNA "RELAX" Bożena Sitko - 2020-05-05 - Pawłowiczki (opolskie)
Wykształcenie kierunkowe lub doświadczenie zawodowe; ks. sanepidowska; predyspozycje do kierowania młodym zespołem; zakres obowiązków: kuchnia domowa oraz dania fast food, wydawanie potraw; praca sezonowa od czerwca; zmianowość do uzgodnienia; miejsce pracy: Niewiesze;
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY ŚWIERK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-29 - Niewiesze (śląskie)
a.Pobieranie produktów z magazynu żywnościowegob.Przygotowywanie posiłków wg jadłospisuc.Dbałość o stanowisko pracy d.Przestrzeganie procedur HACCAP
44 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2018-08-08 - Czerwieńsk (lubuskie)
zarządzanie personelem; przygotowanie dań kuchni polskiej zgodnie z obowiązującymi standardami; dbanie o estetykę potraw; utrzymanie porządku i higieny pracy
Bar" FRYTKA" ROSA JACEK - 2019-06-04 - Łuków (lubelskie)
Przygotowanie posiłków tj. śniadania, obiady, dania z karty menu.Pieczenie ciast.
"GRUPA INCO" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-04-04 - Wikno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej, arabskiej i kebab
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Chełmża (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
GEOVITA SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-09-06 - Kraków (małopolskie)
SZPACHLARZ BĘDZIE ODPOWIEDZIALNY ZA SZPACHLOWANIE ORAZ PRZETARCIE ŚCIAN I SUFITÓW
PNBUD PIOTR NOWAK - 2017-03-14 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla uczniów i pracowników; oddział przedszkolny- drugie śniadanie i obiad, dla pozostałych osób obiad. Praca na pełny etat, od poniedziałku do piątku w godzinach 8-16. Wynagrodzenie 2300 zł + dod. za staż + premia do 20%.
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 1 IM. TADEUSZA KOŚCIUSZKI - 2017-09-27 - Brwinów (mazowieckie)
* Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami i recepturami* Dbanie o wysoki standard przygotowywanych dań* Dbałość o procedury ustawowe oraz obowiązujący system HACCP* Zachowanie estetyki wydawanych potraw* Przyjmowanie i realizacja zamówień dla gości indywidualnych oraz grup* współpraca z innymi działami hoteluPraca na czas określony: 2 LATAGodziny pracy 5:30 - 22:30kontakt z pracodawcą e-mail: GM.wroclaw.centrum (at) campanile.com
LWIH PROPERTY HOLDING (POLAND) SP. ZO.O. - 2020-09-09 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie i pieczenie potraw, przygotowywanie posiłków, przygotowywanie listy zakupów, wprowadzanie nowych pozycji menu
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Bełchatów (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków i wydawanie; praca w godz. 8-16, 16-22
Przedsiębiorstwo Usługowo- Handlowe "ADI" Grażyna Baranowska - 2016-11-09 - Słupsk (pomorskie)
osoba odpowiedzialna za wykonywanie zleceń na magazynie w zespołach ukraińsko języcznych
kontakt przez PUP - 2019-11-21 - Macierzysz (mazowieckie)
Obsługa klienta, przygotowywanie imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw regionalnych, dbanie o higienę pracy
Źródło Raduni - 2020-07-29 - Chmielno (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zawodowe, umiejętność: wykonywania potraw kuchni tajskiej, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie oraz wydawanie dań z zakresu kuchni tajskiej.
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie potraw,
kontakt przez OHP - 2019-07-02 - Namysłów (opolskie)
wg zakresu
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Lewin Brzeski (opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni śródziemnomorskiej, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw, napojów i deserów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2020-02-11 - Warszawa (mazowieckie)
Kierowanie pojazdami - ciągnikiem siodłowym z naczepa (plandeka) na terenie Litwy, Łotwy, Estonii, Czech i Polski.Wymagane min. 3 lata doświadczenia w zawodzie, aktualne uprawnienia (prawo jazdy kat. CE, przewóz rzeczy).
TRANSPORT I SPEDYCJA Sławomir Szczepański - 2017-05-18 - Pustelnik (mazowieckie)
1) Przygotowanie dań z menu restauracji, 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Równoważny czas pracy - miesięcznie 160 godzin (praca od godziny 12-24). Umowa zlecenie, w późniejszym okresie istnieje możliwość zatrudnienia na podstawie umowy o pracę. sala G
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Wrocław (dolnośląskie)
wyrabianie i przygotowywanie pizzi do pozostałych dań z karty menu
CALIFORNIA KATARZYNA SKŁADANOWSKA - 2017-09-06 - Rewal (zachodniopomorskie)
osoba odpowiedzialna za przygotowanie dań typu pizza zgodnie z menu
kontakt przez PUP - 2019-07-18 - Chorzów (śląskie)
Praca fizyczna, obsługa maszyn do produkcji kartonów i tektury
OPAK Spółka z o. o. Spółka Komandytowa - 2020-12-03 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw
PHU Szwalnia s.c. - 2018-11-16 - Sztum (pomorskie)
montaż pokryć dachowych, praca na wysokości
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE DAWBUD ADAM IWAŃSKI - 2016-07-12 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Możliwość przyuczenia na stanowisku kucharza
DAM-KO Damian Koblański - 2018-03-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Warszawa (mazowieckie)