KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Racibórz oferta pracy JAROSŁAW DROŻDŻ
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków
Data publikacji: 2020-03-02
Lokalizacja: Racibórz (śląskie)
Pracodawca: JAROSŁAW DROŻDŻ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pl. Wolności 5, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Racibórz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: raciborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Racibórz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.03.2020
Nazwa pracodawcy: JAROSŁAW DROŻDŻ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Adres pracodawcy:
Pl. Wolności 5, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: raciborski
Gmina pracodawcy: Racibórz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Racibórz
Ulica pracodawcy: Pl. Wolności
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil działalności pracodawcy: Produkcja narzędzi
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.03.2020
Oferta pracy ważna do: 31.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 02.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 02.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?eb37319f1a6e6dff341d256429dc3440
Podobne oferty pracy
SAMODZIELNE PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI INDYJSKIEJ, PRACA STOJĄCA, CZĘSTO W NOCY
kontakt przez PUP - 2018-11-30 - Skierniewice (łódzkie)
Gotowanie potraw kuchni indyjskiej; turecki kebab; zamawianie towarów. Godz. pracy: 9.00-24.00 Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 12-15.Praca na czas nieokreślony.
JOYSTAN FERNANDES "BEST FOOD" - 2019-01-22 - Słupsk (pomorskie)
Obsługa maszyn i urządzeń na wszystkich etapach produkcji wyrobów spożywczych. Obsługa maszyn i urządzeń do przygotowania surowców. Praca w systemie 4-brygadowym w godz. 6-14, 14-22, 22-6Możliwość zapewnienia dojazdów
kontakt przez PUP - 2020-02-24 - Stanowice (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE KIERUNKOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMILOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłów.
LINOSZCZEL Sp. zo.o. - 2019-07-23 - Wolbrom (małopolskie)
kucharz w restauracji hotelowej
HEKON-HOTELE EKONOMICZNE SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-02-25 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, dbanie o odpowiednią estetykę potraw, utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy, dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych, prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Forma zawarcia umowy: Umowa o pracę na czas okreslony tj: 3 lata, praca na dwie zmiany w godzinach od 11-22.30Mieksce pracy: ul. Kuźnicza 43/45, 50-138 Wrocław,Oferta w sali: G
MARU SP.Z O.O. - 2020-01-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej -zgodnie ze sztuką, znajomość kuchni wschodniej
PERSONA Sp. z o.o - 2016-10-19 - Gdynia (pomorskie)
według wniosku
kontakt przez PUP - 2018-10-03 - Złotów (wielkopolskie)
Obsługa komputera, przygotowywanie materiałów do wyceny nieruchomości, w tym dokumentacji fotograficznej dla rzeczoznawcy, przeprowadzanie wizji w terenie.
kontakt przez PUP - 2019-06-26 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu w godz. 7-19, również w soboty i niedziele (w-g grafiku).Dźwiganie do 10 kg.
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu - 2020-03-06 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Obsługa klienta, towarowanie sklepu, ekspozycja towaru
Firma Produkcyjno - Handlowo - Usługowa Gnyp Arkadiusz - 2017-09-11 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, 1/2 etatu
DOLCE VITA JOANNA RYCHLEWICZ - 2018-11-13 - Lubin (dolnośląskie)
Utrzymywanie należytej czystości i porządku naczyń,sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Przygotowywanie posiłków. Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków. Porcjowanie i wydawanie posiłków. Przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy.Przygotowywanie sałatek i zimnych przystawek. Odpowiednie zabezpieczanie przygotowanych potraw. POWER staż w godzinach: 10-18 8-16
kontakt przez PUP - 2019-04-08 - Płock (mazowieckie)
Obsługa pras wulkanizacyjnych
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Kraków (małopolskie)
- PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA GOŚCI HOTELOWYCH ORAZGOŚCI RESTAURACJI. PRACA W GODZINACH 11-21
MOSZNA ZAMEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-23 - Moszna (opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz,przygotowywanie żywności dla klientów i odbiorców zewnętrznych,umiejętności i specjalności:bumiejętność pracy w zespole,predyspozycje do zawodu.
kontakt przez PUP - 2019-06-11 - Brzeg (opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Prace ślusarskie przy obróbce metali.
LAUDA METALPLAST J.Pijocha, W.Ptak Sp. j - 2016-12-27 - Facimiech (małopolskie)
nakładanie powłoki na metale oraz ich wygrzewanie w piecu.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Antoniów (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-10-02 - Wardzyn (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Warszawa (mazowieckie)
znajomość zasad zdrowego przyrządzania posiłków, polepszania ich wartości oraz estetyki z zachowaniem pełnych norm żywieniowych, przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Gdański Zespół Żłobków - 2018-11-30 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, praca przy frytownicy, grillu
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie ciepłych śniadań, obiadów, kolacji.
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
- samodzielne przygotowywanie potraw
kontakt przez OHP - 2017-08-18 - Starachowice (świętokrzyskie)
pomoc w pizzerii przy przygotowaniu, sprzedaży pizzy oraz przyjmowaniu zamówień, praca na jedną zmianę w godz. 10.00-22.00 co drugi dzień
Maria Kozłowska Firma Handlowo-Usługowa "Koziołek" - 2018-08-02 - Żarnowiec (śląskie)
gotowanie posiłków, nadzór nad kuchnią
RESTAURACJA "CASABLANCA" KINGA STACHOWIAK - 2016-08-02 - Oborniki (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, przygotowywanie menu, przygotowywanie listy zakupów potrzebnych do restauracji, zarządzanie pracownikami kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-09-10 - Białystok (podlaskie)