KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.Praca w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu w godz. 7-19, również w soboty i niedziele (w-g grafiku).Dźwiganie do 10 kg.
Data publikacji: 2020-03-06
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:J.C Korzeniowskiego 1, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków.Praca w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu w godz. 7-19, również w soboty i niedziele (w-g grafiku).Dźwiganie do 10 kg.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.03.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
J.C Korzeniowskiego 1, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i LM
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 7-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: J.C Korzeniowskiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: ośrodek sanatoryjno-wczasowy
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.03.2020
Oferta pracy ważna do: 06.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 06.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 06.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6f11cf81bbbd905eeeef43db50e98dff
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; okres próbny 3 m-ce, następnie umowa na czas określony; godz. pracy 7-15 lub 9-17; kontakt osobisty z pracodawcą pn. - pt. 7-17
PIEROGARNIA U MAŁGOSI Małgorzata Tokarczyk - 2018-09-13 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowanie dań z obowiążującymi recepturam, zachowanie estetyki wydawanych potraw, zapewnienie najwyzszej jakości produktów, praca w zespole.
RETRO Ewa Paprocka - 2017-05-16 - Świdwin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przygowywanie i wydawanie posiłkówWysokość wynagrodzenia wzrośnie po okresie próbnym. Kontakt osobisty w godz. 10.00-22.00 lub telefoniczny w godz. 10.00-20.00
BAR RESTAURACYJNY KOLIBER MARIA KMITA - 2016-05-18 - Załuski (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, gospodarka magazynowo-zaopatrzeniowa
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE MACIEJ KUCAL - 2017-08-01 - Turek (wielkopolskie)
PRACA PRZY BUDOWIE DROGI S3
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Limanowa (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w jadłodajni Caritas
Centrum Socjalne Caritas w Stargardzie - 2016-05-17 - Stargard (zachodniopomorskie)
Obowiązki: Wykonywanie dań według poleceń szefa kuchni Praca wcharakterze Entremetier (osoba odpowiadająca za procesprzygotowania dodatków do dań, zup, a także makaronów, przystawek)Oferujemy: Darmowe zakwaterowanie + wyżywienie (oszczędzasz350 euro miesięcznie) Pracę w 4**** hotelu (zdobycie cennegodoświadczenia) Atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione odkompetencji językowych oraz doświadczenia Pracę sezonową dokońca 2017 roku Zatrudnienie w oparciu o niemiecką umowę o pracę
"DERKSEN POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-06 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków, praca na kuchni otwartej.
Morgan Kebab Wojciech Wojtkiewicz - 2018-02-26 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań i posiłków przeznaczonych do sprzedaży ciągłej, ustalanie menu, komponowanie nowych dań
kontakt przez PUP - 2019-04-15 - Gliwice (śląskie)
Sporządzanie posiłków do 15 osób.
Pensjonat Uzdrowiskowy "SOLANNA" Andrzej Glejzer Solec Zdrój - 2018-08-20 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań kuchni świata, w szczególności bengalskiej i tajskiej; wybór i zamawianie produktów praz przypraw;
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Opole (opolskie)
Współprowadzenie grupy specjalnej w przedszkolu. Prowadzenie zajęć indywidualnych z dziećmi niepełnosprawnymi. Konstruowanie Indywidualnych Programów Terapeutycznych. Prowadzenie dokumentacji pracy zgodnie z obowiązującymi przepisami.
Niepubliczne Przedszkole Terapeutyczne "Rozwijanka" - 2018-08-22 - Wieliczka (małopolskie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2019-03-14 - Olkusz (małopolskie)
produkcja posiłków cateringowych zgodnie z obowiązującymi recepturami, normami i zaleceniami dietetyka, przechowywanie żywności, wyliczanie składników i kalorii, dostawa potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przyrządzanie posiłków, zestawów obiadowych, pizzy
"MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ - 2017-03-02 - Łańcut (podkarpackie)
- przygotowywanie posiłków kuchni bengalskiej,- wydawanie posiłków,- utrzymanie pomieszczeń w czystości.
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Łódź (łódzkie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Gronowo Górne (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw; przyjmowanie produktów spożywczych i żywnościowych; nadzór nad przestrzeganiem przepisów BHP, PPOŻ. I HCCP w kuchni; rozdzielanie prac pomocom kuchennym; przestrzeganie warunków i przepisów sanitarno-higienicznych podczas przygotowywania i wydawania posiłków. Praca jednozmianowa: 7:00-15:00. Wynagrodzenie miesięczne: stawka zasadnicza: 2220 zł brutto + 5% premii + dodatek stażowy (wysługa). Kontakt kandydatów z pracodawcą: CV przesyłać pocztą lub złożyć osobiście w kancelarii jawnej lub fax: 261 656 228. Oferta dostępna w sali G
2 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2019-01-14 - Wrocław (dolnośląskie)
wygniatanie ciasta na pizze i przygotowywanie produktów do pizzy; utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; przygotowywanie innych produktów i dań np. kebaba, inne bieżące prace na zjmowanym stanowisku.
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Gostynin (mazowieckie)
OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW, PRODUKCJA CIASTA NA PIZZĘ, STROJENIE I DEKORACJA WYDAWANYCH POTRAW
kontakt przez PUP - 2020-03-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
•sprzątanie hali produkcyjnej, magazynowej oraz pakowni •sprzątanie terenu zewnętrznego•obsługa odkurzacza przemysłowego
"MALTEX" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- obróbka wstępna surowców,- przygotowywanie potraw i napojów,- utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Węgierska Górka (śląskie)
przygotowanie pizzy, innych dań, sałatek
AMICIS S.C. Dariusz Bajorek, Łukasz Targiel - 2019-02-27 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Jasło (podkarpackie)
obróbka wstępna surowców, wykończeni i porcjowanie dań, utrzymanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
w/g stanowiska
Marcin Madetko - 2020-03-02 - Kielce (świętokrzyskie)
wg stanowiska
Wyroby Garmażeryjne Aleksandra Gostkowska - 2017-04-25 - Darłowo (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Białobrzegi (mazowieckie)