KUCHARZ P艂ock oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1聽017,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Utrzymywanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅,sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. Przygotowywanie posi艂k贸w. Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w. Porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w. Przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higienie pracy.Przygotowywanie sa艂atek i zimnych przystawek. Odpowiednie zabezpieczanie przygotowanych potraw. POWER sta偶 w godzinach: 10-18 8-16
Data publikacji: 2019-04-08
Lokalizacja: P艂ock (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: P艂ock, powiat: m. P艂ock, woj: mazowieckieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
Utrzymywanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅,sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. Przygotowywanie posi艂k贸w. Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w. Porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w. Przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higienie pracy.Przygotowywanie sa艂atek i zimnych przystawek. Odpowiednie zabezpieczanie przygotowanych potraw. POWER sta偶 w godzinach: 10-18 8-16
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽017,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: P艂ock
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. P艂ock
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽017,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 7
Data rozpocz臋cia pracy: 08.04.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: prawo jazdy kat. B
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w P艂ocku
Adres pracodawcy:
Kostrogaj 1, 09-400 P艂ock, powiat: m. P艂ock, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. P艂ock
Gmina pracodawcy: P艂ock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: P艂ock
Ulica pracodawcy: Kostrogaj
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w P艂ocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.04.2019
Data dodania oferty pracy: 05.04.2019
Oferta pracy wa偶na do: 07.05.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.03.2019
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej i bengalskiej, przygotowywanie kebab贸w, dozowanie sk艂adnik贸w (oryginalnych art. spo偶ywczych, przypraw indysjkich), obs艂ugiwanie maszyny do przyrz膮dzania kebabu, opracowywanie karty menu, przygotowywanie list zaopatrzeniowych.
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
kucharz
OSTERIA Gra偶yna i Karol Korzenieccy sp贸艂ka jawna - 2017-12-28 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
kucharz kuchni indyjskiej
SING SP Z O.O - 2016-03-03 - Pozna艅 (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W / PIZZY
Sogno Italiano Ewa Pawe艂ek - 2019-01-03 - D臋bica (podkarpackie)
Kucharz samodzielny
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
W艂a艣ciwe przygotowywanie posi艂k贸w i ich sprawne wydawanie wg przygotowanego jad艂ospisu, dochowanie wymog贸w receptury, kaloryczno艣ci przygotowywanych posi艂k贸w.
Dom Seniora DWOREK Sp贸艂ka z o.o. - 2018-06-14 - D膮bie (pomorskie)
do uzgodnienia
HOTEL I RESTAURACJA "U KROCZKA" MONIKA, MARIUSZ MAZUR - 2019-01-28 - Rzesz贸w (podkarpackie)
PROJEKTOWANIE I TWORZENIE Z艁O呕ONEGO OPROGRAMOWANIA NA POTRZEBY BIZNESU (SCADA/DMS/EMS), STOSOWANIE NAJLEPSZYCH MEDOT ROZOWJU OPROGRAMOWANIA W CELU ZAPEWNIENIA NAJWY呕SZEJ JAKO艢CI PRODUKTU.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Zabierz贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣c w miejscu pracy.
Grochowski Micha艂 Restauracja Strefa Smaku - 2017-11-18 - Syrynia (艣l膮skie)
Praca na kuchni, przygotowywanie ptraw. Obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych.
Restauracja "DWOREK" (8) - 2017-10-25 - Jaworzno (艣l膮skie)
praca na kuchni
F.H.U.G. OLIVIA Jeanette Olak - 2018-09-25 - Ko艅skie (艣wi臋tokrzyskie)
Obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w go艣ciom zajazdu. Kontakt osobisty w godz. 10.00-22.00.
Wanda Waku艂a Zajazd CHODOWIAK - 2016-09-19 - Chod贸w (mazowieckie)
przytowanie posi艂k贸w na stacji paliw
F.P.H. MICHA艁 GRZYBOWSKI - 2015-11-16 - Po艂upin (lubuskie)
przygotowywanie potraw, przystawek
HOTEL WASIK - FIRMA PRODUKCYJNO-US艁UGOWO-HANDLOWA SZYMON WASIK - 2017-07-13 - Krogulcza Sucha (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2018-06-11 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅 z grilla, sa艂atek i kanapek. Tempo pracy jest bardzo szybkie.
Skansholmens Bistro - 2017-03-01 - Szwecja (Szwecja)
szycie cholewek lub praca na stole lub szarfowanie
Urba艅czyk Renata Cholewkarstwo - 2016-09-05 - Kalwaria Zebrzydowska (ma艂opolskie)
wed艂ug zawodu
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Kargowa (lubuskie)
Praca w zawodzie kucharz
MACIEJ W艁ODARCZAK FIRMA HANDLOWO US艁UGOWA WIATRAK - 2018-04-14 - Rudawa (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅, menu, negocjacje z wietnamskimi kontrahentami
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Jab艂onowo (mazowieckie)
Organizowanie i planowanie pracy na swoim stanowisku. Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami.Dbanie o estetyk臋 i walory smakowe przygotowywanych potraw.Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produkt贸w.Dbanie o odpowiednie i terminowe przygotowanie potraw na bankiety i grupy.Dbanie o porz膮dek i higien臋 na stanowiskach pracy.Kontrolowanie jako艣ci u偶ywanych produkt贸w, ich 艣wie偶o艣ci oraz dat przydatno艣ci do spo偶ycia.Tw贸rczy udzia艂 w planowaniu pracy podczas wykonywania czynno艣ci.Segregacja odpad贸w.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2018-09-28 - Serock (mazowieckie)
obs艂uga maszyn zwi膮zanych z sortowaniem i pakowaniem jaj
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Wroniawy (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla os贸 chorych na podstawie receptur i jad艂ospisu u艂o偶onego przez dietetyka. Miejsce pracy: Wroc艂aw ul. MickiewiczaKontakt kandydat贸w z pracodawc膮: telefoniczny: 071 348-20-33 do godz. 15.00Oferta pracy znajduje si臋 w sali: G
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-03-02 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymywanie miejsca pracy w czysto艣ci
QUCHNIA CATERING Krzysztof Kapeli艅ski - 2018-12-07 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Zgodny z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Mo艅ki (podlaskie)
ub贸j, rozbi贸r drobiu i inne prace porz膮dkowe
Indyk Mazowsze Sp. z o.o. - 2018-04-23 - Tch贸rzowa (mazowieckie)
wg/zawodu
"AS" S.C. SIEMIENIAKO & SOBIECKI - 2017-06-01 - Nowogard (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-16 - Golczewo (zachodniopomorskie)
wg.stanowiska
Polska Wytw贸rnia Papier贸w Warto艣ciowych SA - 2016-04-29 - Wierzbowo (warmi艅sko-mazurskie)
Wykszta艂ceni zawodowe lub 艣rednie; dwa lata do艣wiadczenia; zakres obowi膮zk贸w: znajomo艣膰 zasad zdrowego przyrz膮dzania posi艂k贸w i norm 偶ywieniowych; przyjmowanie produkt贸w z magazynu; przygotowywanie potraw; utrzymanie czysto艣ci i nadzorowanie porz膮dku w kuchni; przestrzeganie przepis贸w sanitarno-epidemiologicznych i bhp; jedna zmiana miejsce pracy Gliwice
ZESP脫艁 SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY NR 9 W GLIWICACH - 2017-12-27 - Gliwice (艣l膮skie)