KUCHARZ Gdańsk oferta pracy Gdański Zespół Żłobków
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: znajomość zasad zdrowego przyrządzania posiłków, polepszania ich wartości oraz estetyki z zachowaniem pełnych norm żywieniowych, przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Data publikacji: 2018-11-30
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: Gdański Zespół Żłobków
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:80-406 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
znajomość zasad zdrowego przyrządzania posiłków, polepszania ich wartości oraz estetyki z zachowaniem pełnych norm żywieniowych, przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Zatrudnienie marzec/kwiecień 2018r Praca jednozmianowa w godz. 6:00 - 14:00 od pon. - pt.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 31.12.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie średnie zawodowe lub zasadnicze zawodowe gastronomiczne, doświadczenie na stanowisku KUCHARZ, umiejętność organizacji pracy pod presją czasu, zaangażowanie w realizację powierzonych zadań, znajomość zasad HACCP, znajomość zasad zdrowego przyrządzania posiłków, polepszania ich wartości oraz estetyki z zachowaniem pełnych norm żywieniowych. Miejsce pracy: Gdańsk Wrzeszcz. Kontakt telefoniczny: 58 341 47 36 wew. 12.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 1
Nazwa pracodawcy: Gdański Zespół Żłobków
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Gdański Urząd Pracy
Adres pracodawcy:
80-406 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Oferta zgłoszona przez: Gdański Urząd Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.11.2018
Oferta pracy ważna do: 31.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 30.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 30.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłkówpraca w godz. 8-16, 15-23
Kapała Grażyna - 2015-12-21 - Chmielów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, planowanie menu i zakupie produktów, wydawanie posiłków, zapewnienie czystości urządzeń i maszyn, współpraca z klientami, dbanie o najwyższe standardy obsługi
Royal Greenland Seafood Sp. z o.o. - 2016-09-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Bełchatów (łódzkie)
Prace tapicera z możliwością przyuczenia
F.U.H. MACH ARKADIUSZ CHMIELEWSKI - 2017-03-21 - Chorzów (śląskie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Bytom (śląskie)
Kucharz
Dorota Lipa"Przystań u Lipy" Restauracja Manhattan - 2018-03-14 - Jordanów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla gości restauracyjnych i podczas imprez
ZAMEK MIĘDZYLESIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-05-09 - Międzylesie (dolnośląskie)
gotowanie dla uczniów szkoły, praca na stołówce szkolnej
Szkoła Podstawowa Nr 18 im. Ignacego Krasickiego - 2017-08-04 - Sosnowiec (śląskie)
- przygotowywanie posiłków- praca na kuchni
"Mielnik Nad Bugiem" Beata Suprunowicz - 2018-03-05 - Mielnik (podlaskie)
gotowanie dla dzieci w szkole
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Będzinie - 2018-06-28 - Będzin (śląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
PW KAŚKA DOMAGAŁA DANUTA - 2017-10-25 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw kuhcni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Obróbka mięs, warzyw, owoców, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porządek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie pracą na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemysław Biały - 2017-10-23 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Oświęcim (małopolskie)
sprzątanie hal, zbieranie kartonów, mycie pojemnikówKONTAKT:e-mail:d.hortecki (at) clarsystem.pltel. 660 567 125
CLAR SYSTEM S.A. - 2015-12-02 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Codzienne zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościowe, odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni indyjskiej pod nadzorem hinduskiego szefa kuchni, składanie zamówień na mateiały u hinduskich dostawców
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wg stanowiska
PHU Jarosław Piórkowski Restauracja AUSTERIA - 2016-03-03 - Rychnowo (warmińsko-mazurskie)
diagnozowanie, wyszukiwanie i usuwanie usterek różnego typu maszyn elektrycznych na podstawie oględzin i pomiarów elektrycznych
KRISMAR Sp. z o.o. Sp.K. - 2016-07-08 - Poznań (wielkopolskie)
Projektowanie i tworzenie stron internetowych, umieszczanie stron www na serwerze, kontakt z grafikami komputerowymi
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Olesno (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klientów, dbanie o ład i porządek w miejscu pracy. Praca wBrzesku w godzinach 9:30-22:00
Kamil KlaczaKamciorek - 2018-04-01 - Brzesko (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
Kontakt e-mail: praca (at) buksatravel.pl.Szef kuchni. Serwowanie dań kuchni polskiej, sporadycznie regionalnej. Praca w polskich hotelach w Albanii,Bułgarii lub we Włoszech w okresie od 20.04.2016-10.10.2016r.Praca na umowę zlecenie.Wynagrodzenie od 3000,00netto-uzależnione od wielkości hotelu do obsługi. Zakwaterowanie,wyżywienie i dojazd zapewnia pracodawca.
Dryjak Jacek Firma Turystyczna - 2016-02-01 - Włochy (Włochy)
Praca na stanowisku kucharz. Praca w godzinach 7.00-15.00 (pon.-ndz.). Okres próbny trwa 1 miesiąc.
Spółka Cywilna Gastronomiczno-Handlowa Zygmunt Bianek, Mariusz Bianek, Damian Bianek - 2016-09-28 - Śrem (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej, przygotowywanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Praca zgodna ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie półproduktów do obróbki, samodzielna obróbka w tym termiczna, przygotowywanie ciast ciężkich, zabezpieczenie produktów gotowych.
kontakt przez PUP - 2018-07-30 - Mysłowice (śląskie)
przygotowywanie różnych grup i asortymentów potraw, ciast, deserów z zastosowaniem powierzonych narzędzi, maszyn i urządzeń; realizowanie usług gastronomicznych na anjwyższym poziomie poprzez zapewnienie klientom pożądanej jakości podawanych potrawGodziny pracy: od 11.00 do 23.00
MAZUR - TOURIST Sp. z o.o. - 2018-08-31 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Do obowiązków osoby zatrudnionej należeć będzie przygotowanie zgodnie z wewnętrznymi procedurami oraz standardami bufetu śniadaniowego dla gości hotelowych oraz całokształt czynności przed i po rozpoczęciu śniadania, a także pomoc w pracy na kuchni zgodnie z wytycznymi Szefa Kuchni.
"HABENDA" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-10-23 - Budzyń (wielkopolskie)