KUCHARZ / POMOC KUCHENNA Lubin oferta pracy WIES艁AW KRZESZOWSKI
Stanowisko: KUCHARZ / POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: 14,7 - 20 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, przygotowywanie ma艂ych imprez okoliczno艣ciowych w Villi Cuprum w Lubinie
Data publikacji: 2019-08-29
Lokalizacja: Lubin (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: WIES艁AW KRZESZOWSKI
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Armii Krajowej 9A, 59-300 Lubin, powiat: lubi艅ski, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie posi艂k贸w, przygotowywanie ma艂ych imprez okoliczno艣ciowych w Villi Cuprum w Lubinie
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 14,7 - 20 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / POMOC KUCHENNA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Lubin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubi艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Lubin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 14,7 - 20 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 01.10.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wymagane do艣wiadczenie w gastronomii, dobra wspo艂praca w zespole, ch臋膰 nauki
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: WIES艁AW KRZESZOWSKI
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lubinie
Adres pracodawcy:
Armii Krajowej 9A, 59-300 Lubin, powiat: lubi艅ski, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: ---
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: lubi艅ski
Gmina pracodawcy: Lubin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Lubin
Ulica pracodawcy: Armii Krajowej
Numer budynku pracodawcy: 9A
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lubinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.08.2019
Oferta pracy wa偶na do: 12.09.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 29.08.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 29.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f98769e60198da833523b201a8b692d2
Podobne oferty pracy
0
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Guzowatka (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE : KEBAB , SOS RECEPTURY TURECKIEJ MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: BAR KEBAB (D臉BICA UL. KOLEJOWA 24) -PRACA W GODZINACH: PONIEDZIA艁EK -CZWARTEK 10-24 ,NIEDZIELA 12-24 ;PI膭TEK-SOBOTA 10-02 W NOCY
LARA ATES MESUT - 2018-01-09 - D臋bica (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni cateringowej
"GREK RTC" SP脫艁KA AKCYJNA - 2018-03-19 - Zgierz (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw oraz wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych;
kontakt przez PUP - 2019-04-23 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
RESTAURACJA HOTEL "DANA" - 2018-07-26 - 艁臋knica (lubuskie)
obs艂uga klient贸w baru, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno - Handlowo - Us艂ugowe Stacja Paliw PRASMET S.j. Ryszard 呕yszczy艅ski i Wsp贸lnicy - 2018-06-26 - Ko艅skie (艣wi臋tokrzyskie)
gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Pi艅cz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw i organizacja 偶ywno艣ci, zapewnieni i kontrola jako艣ci potraw, wprowadzanie nowych da艅 do karty.
kontakt przez OHP - 2016-10-19 - Niemcy (Niemcy)
Wykszta艂cenie zawodowe; do艣wiadczenie: mile widziane, ks. sanepidowska; obs艂uga kasy fiskalnej; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w typu fast food, kebab, zapiekanki, sa艂atki; dbanie o czysto艣膰, sprzeda偶 posi艂k贸w; jedna zmiana w godz. 11:00-19:00; miejsce pracy: Gliwice
POKER FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA HENRYK CHUDZIK - 2015-12-30 - Gliwice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, praca w Sushi Bar Kaiseki (Kuchnia Japo艅ska), praca w systemie dwuzmianowym w godz. 11-22 wg grafiku
M 3 s.c. M. Jakubowski M. P膮czek M. Klimaszewski - 2018-02-13 - Opole (opolskie)
- pozyskiwanie nowych klient贸w- utrzymywanie relacji z obecnymi klientami
NOVUM AG Call Center Grzechnik Sp. J - 2016-05-13 - Strzelce Opolskie (opolskie)
przygotowywanie da艅
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni indyjskiej, bengalskiej i arabskiej wed艂ug tradycyjnych receptur, uk艂adanie menu, sk艂adanie zam贸wie艅 za granic膮, czytanie tradycyjnych receptur, dbanie o porz膮dek higien臋 w miejscu pracyOferta z艂o偶ona w celu uzyskania informacji starosty na temat mo偶liwo艣ci zaspokojenia potrzeb kadrowych o lokalny rynek pracy
Al-Sahara Md. Siddiqur Rahman - 2016-04-22 - P艂o艅sk (mazowieckie)
gotowanie da艅 garma偶eryjnych i innych potraw, utrzymanie porz膮dku na swoim stanowisku pracy
RESTAURACJA ANNA DE CROY JAROS艁AW DOMARADZKI - 2017-06-22 - S艂upsk (pomorskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
Prowadzenie negocjacji z dostawcami odzie偶y, w tym wietnamskimi
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
-
O艢RODEK WCZASOWY "ADRIA" -KRZYSZTOF OSTAPKO REWAL - 2018-02-15 - Rewal (zachodniopomorskie)
Sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnej - ormia艅skiej; znajomo艣膰 przepis贸w kuchni ormia艅skiej; znajomo艣膰 przepis贸w kuchni ormia艅skiej; dob贸r i obr贸bka surowc贸w do produkcji kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, pobieranie pr贸b posi艂kowych z kuchniog贸lnej i prawid艂owe przechowywanie ich zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami, przyjmowanie produkt贸w przeznaczonych do kuchni, nadzorowanie nale偶ytego ich przechowywania oraz prowadzenia inwentaryzacji kuchennej,
ZAK艁AD PIEL臉GNACYJNO-OPIEKU艃CZY im. ks. Jerzego Popie艂uszki - 2017-08-07 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw przy zastosowaniu odpowiednich narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅, przygotowywanie ciast, wypiek pizzy, w艂a艣ciwe dobieranie produkt贸w i surowc贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Korzenna (ma艂opolskie)
Gotowanie
NZOZ ORW "FLISAK" s.c. W.Fennig, Z.Kielian, U.Fija艂kowska-Tiekiela, Z.Tekiela - 2018-05-15 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni s艂owia艅skiej, ustalanie karty da艅, udzielanie informacji gosciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach, umiej臋tno艣膰 pracy z mi臋sem typu dziczyzna, dziki dr贸b, filetowania ryb.
kontakt przez PUP - 2019-09-04 - Poczernin (mazowieckie)
przygotowywanie p贸艂 produkt贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Pasym (warmi艅sko-mazurskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
ZHP Chor膮giew 艁贸dzka O艣rodek Wypoczynkowy Horyzont - 2018-03-15 - D膮bki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej. Przygotowywanie menu, przygotowywanie listy zakup贸w.
kontakt przez PUP - 2019-05-20 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w sto艂贸wce szkolnej. Praca w godzinach 8-16
PHU Sedno - 2017-05-30 - Opole (opolskie)
przygotowanie i sporz膮dzanie 艣niada艅, obiad贸w, kolacji, prace porz膮dkowe oraz inne zlecone przez szefa kuchni, itp.
AMW REWITA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-05-22 - Mielno (zachodniopomorskie)
gotowanie prostych potraw, wydawanie posi艂k贸w, sprz膮tanie kuchni
"MARKOWE SZCZAWINY" Schronisko G贸rskie PTTK Izabela i Katarzyna Hudziak s.c. - 2016-09-06 - Zawoja (ma艂opolskie)
Przygotowywanie w艂asnych posi艂k贸w typu domowego. Zg艂oszenia osobiste do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem : wykszta艂cenie - 艣rednie zawodowe o kierunku gastronomicznym, do艣wiadczenie -min. 2 lata na stanowisku kucharz kuchni arabskiej (orientalnej)), umiejetno艣ci: przygotowywanie potraw kuchni arabskiej (orientalnej) ,uprawnienia: ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw dla klient贸w.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Lublin (lubelskie)