KUCHARZ Polańczyk oferta pracy Firma Handlowo-Usługowa "ZAKAPIOR" Adam Radwański
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2020-01-20
Lokalizacja: Polańczyk (podkarpackie)
Pracodawca: Firma Handlowo-Usługowa "ZAKAPIOR" Adam Radwański
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zdrojowa 37, 38-610 Polańczyk, powiat: leski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Wynagrodzenie minimalna krajowa + premia.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Polańczyk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: leski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Solina
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2020
Data zakończenia pracy: 30.10.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
Firma Handlowo-Usługowa "ZAKAPIOR" Adam Radwański
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lesku
Adres pracodawcy:
Zdrojowa 37, 38-610 Polańczyk, powiat: leski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: leski
Gmina pracodawcy: Solina
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Polańczyk
Ulica pracodawcy: Zdrojowa
Numer budynku pracodawcy: 37
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lesku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.01.2020
Oferta pracy ważna do: 30.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 20.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 20.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9509028518a67d4a2c3661083e876543
Podobne oferty pracy
Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni oraz nadzór nad podległymi pracownikami. Dbałość o dobór jakościowy i ilościowy produktów do przygotowywania posiłków dla młodzieży szkolnej i turystów.Odpowiedzialność za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ichwydawania. Odpowiedzialność za stan sanitarnohigieniczny pomieszczeń kuchni, zaplecza, naczyń i wydawanych posiłków. Nadzór nad układaniemjadłospisów i przestrzeganie ich. Rozliczanie ilościowe produktów do produkcji posiłków. Przechowywanie próbek zgodnie z wymaganiami sanepidu. Przestrzeganie zasad HACCP. Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe.
Fundacja "Praca dla Niewidomych" ZAZ KRZYŻEWO - 2017-03-24 - Krzyżewo (podlaskie)
organizacja pracy w kuchni, bieżąca kontrola produkcji, higieny i porzadków, odbiór towaru, tworzenie menu, szkolenie personelu
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-03-03 - Komorniki (wielkopolskie)
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie zawodowe w branży sprzątająco porządkowej mile widziane; prawo jazdy kat. B; zakres obowiązków: mycie szyb do wys. 3 m, proste prace porządkowe, transport osób, rozwożenie towaru, dokumentów; umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwice
DCS ANI GADACHIK - 2019-04-29 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej, zgłaszanie zapotrzebowania na produkty spożywcze kuchni hinduskiej. Porozumiewanie się w miejscu pracy ze współpracownikami i z pracodawcą w języku angielskim.
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Gostynin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Monika Tomaszewska G-Service - 2016-04-28 - Malbork (pomorskie)
przygotowywanie posiłków i sprzedaż
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Przasnysz (mazowieckie)
przygotowanie posiłków takich jak: chorba, kuskus, barkuskus, heria, czey; doświadczenie jako kucharz kuchni algierskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Głuchołazy (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. obróbka warzyw i mięs. Kontakt z pracodawca: telefonicznyMiejsce pracy: Wrocław 50-118 , ul. Więzienna 5b. Umowa o prace na czas okreslony- 3 lata , praca w godzinach od 12-20. Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2019-03-29 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2019-01-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Wymiana i regeneracja zużytych urządzeń i podzespołów, montaż nowych maszyn i podzespołów, nadzór nad eksploatowanymi urządzeniami na terenie ciepłowni.
Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej "Legionowo" Sp. z o.o. - 2018-03-12 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z opracowanym harmonogramem, przygotowywanie półproduktów itp.
"KINO" s.c. - 2017-02-21 - Płock (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-11-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej, chińskiej. Przygotowywanie składników do dań. Dbałość o czystość na stanowisku pracy. Praca w systemie dwuzmianowym.
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie dań.
Pizzeria LAGUNA Konrad Okraska - 2017-05-04 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Jabłonowo (mazowieckie)
wg stanowiska
ABL Sp. z.o.o - 2017-06-23 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej.
Tran Thanh Ha Kuchnia Orientalna KIM LONG - 2016-03-11 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
sprzatanie pomieszczeń i pokoi hotelu, miejsce wykonywania pracy Apart Landrynka- Krynica Morska
Hotel SERVICE Robert Wojtala - 2017-05-10 - Krynica Morska (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Nysa (opolskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa programu gastronomicznego, obsługa urządzeń
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2017-10-19 - Słubice (lubuskie)
Obsługa wesel. Przygotowywanie posiłków dla wczasowiczów w restauracji.
ARKADIA4U SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-20 - Sokole-Kuźnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków, gotowanie, smażenie, pieczenie
Instytut Zdrowia "SOFRA" SPÓŁKA Z O. O. - 2017-03-22 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków - smażenie;żywienie zbiorowe,kierowanie zespołem ,przygotowywanie zamówień,
Handel i Usługi Krystyna Kaczmarczyk-Galicka - 2017-05-24 - Święta Lipka (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
ROTATORIA KAMIL JERZYKOWSKI - 2016-04-19 - Malbork (pomorskie)
ORGANIZOWANIE I KIEROWANIE PRACĄ PERSONELU KUCHENNEGO, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURĄ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE
PAŃSTWOWA BURSA SZKÓŁ ARTYSTYCZNYCH W SZCZECINIE - 2017-08-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zakres obowiązków:- przygotowywanie surowców do produkcji posiłków- przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem- pobieranie towaru z magazynu żywności do produkcji i właściwe przechowywanie go w magazynie dobowym- dbanie o najwyższą jakość przygotowanych posiłków- porcjowanie i wydawanie posiłków zgodnie z jadłospisem i wg zapotrzebowania żywnościowego- mycie i dezynfekcja sprzętu i urządzeń kuchennychpraca w dni robocze, także w soboty, niedziele i święta
Kujawsko-Pomorskie Centrum Pulmonologii w Bydgoszczy - 2019-01-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
praca na samodzielnym stanowisku, tworzenie potraw od podstaw, współpraca z szefem kuchni w zakresie tworzenia nowych dań, przygotowywanie cateringu i imprez okolicznościowych.
kontakt przez OHP - 2017-03-23 - Tarnowskie Góry (śląskie)
.
Przedsiębiorstwo Handlowo - Gastronomiczne Edyta Radomska - 2016-02-19 - Jarocin (wielkopolskie)