KUCHARZ Pobierowo oferta pracy JSU SP. Z O.O. - OW DIAMENT
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3聽600 - 4聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2020-06-02
Lokalizacja: Pobierowo (zachodniopomorskie)
Pracodawca: JSU SP. Z O.O. - OW DIAMENT
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:POMORSKA 8-10, 72-346 Pobierowo, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 3聽600 - 4聽000 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Pobierowo
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gryficki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3205
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Rewal
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 3聽600 - 4聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.06.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: znajomo艣膰 technik kulinarnych
Nazwa pracodawcy: JSU SP. Z O.O. - OW DIAMENT
danePracodawcy_nip: 6331006726
danePracodawcy_regon: 272765080
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
POMORSKA 8-10, 72-346 Pobierowo, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: gryficki
danePracodawcy_kodPowiatu: 3205
Gmina pracodawcy: Rewal
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pobierowo
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0782847
Ulica pracodawcy: POMORSKA
Numer budynku pracodawcy: 8-10
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 02.06.2020
Oferta pracy wa偶na do: 15.07.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.06.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?021657fe339a5aed55fa4cae0d9b7dc2
Podobne oferty pracy
J.W.
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Warszawa (mazowieckie)
Doz贸r nad zak艂adem, prace porz膮dkowe.
EUROBUD CHAJEWSCY SP脫艁KA JAWNA - 2016-08-12 - Gdynia (pomorskie)
- Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej.- Organizowanie i planowanie proces贸w technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp.Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.- Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.- Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.- Samodzielne sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw, napoj贸w i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.- Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.- Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.- Kierowanie prac膮 pracownik贸w w dziale produkcyjnym.- Wsp贸艂praca z klientami i dostawcami.- Wsp贸艂praca z kierownictwem zak艂adu.- Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.- Kontrolowanie zgodno艣ci czynno艣ci produkcyjnych z wymaganiami systemu GMP i GHP.- Monitorowanie procesu produkcyjnego pod k膮tem wyst臋powania czynnik贸w zagra偶aj膮cych 偶yciu i zdrowiu cz艂owieka zgodnie z procedurami systemu HACCP.
Hotel Hamilton Dobosz Sp贸艂ka Komandytowa - 2018-05-09 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
PRZEDSI臉BIORSTWO G脫RNICZE "DEMEX" Sp. z o. o./ Restauracja i Bistro Szyb Maciej - 2016-07-06 - Zabrze (艣l膮skie)
przygotowanie p贸艂produkt贸w, przygotowanie potraw dla klient贸w indywidualnych i imprez zorganizowanych, obs艂uga cot
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni , gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Wierusz贸w (艂贸dzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Tyszowce (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Ay Sp. zo.o. - 2017-08-07 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
PETRO GUM SERWIS Sp. z o.o. - 2017-11-14 - Otorowo (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie 艣niada艅, organizacja kuchni
JEANS LAND PPHU S.C. JANINA,BOGUS艁AW,EWA,JACEK SKRZYNIARZ - 2016-06-02 - Malbork (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w
"Lapidarium"Micha艂 Sala - 2019-07-25 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
- praca w nowo otwartym bistro, - przygotowywanie posi艂k贸w wg sporz膮dzonego jad艂ospisu, - wynagrodzenie do uzgodnienia
W臋dliny 呕orskie KANIA Sp. z o.o. - 2019-09-24 - 呕ory (艣l膮skie)
1.prowadzenie rejestru, wydawanie i przyjmowanie kart us艂ug technicznych oraz karl pracy sprz臋tu;2.sporz膮dzanie analizy techniczno-ekonomicznej efektywno艣ci zu偶ycia paliwa p艂ynnego w toku eksploatacji i obs艂ugi SpW s艂u偶by LliUL;3.sporz膮dzanie sprawozda艅 finansowych;4. sprawdzanie pod wzgl臋dem merytorycznym rachunk贸w (faktur) 5.na zakupiony sprz臋t i materia艂y oraz ksi臋gowanie ich w terminie nie d艂u偶szym ni偶 7 dni od dnia otrzymania;6.zapoznawanie si臋 z wszelkiego rodzaju zarz膮dzeniami, rozkazami wytycznymi dotycz膮cymi swojego dzia艂u w zakresie swoich obowi膮zk贸w7.i kompetencji:&wykonywanie zgodnie z Kodeksem Pracy obowi膮zk贸w pracownika oraz obowi膮zk贸w w zakresie przestrzegania przepis贸w i zasad BHP;9.wykonywanie polece艅 starszego podoficera eksploatacji w zakresie swoich obowi膮zk贸w10.udzielanie porad i wyja艣nie艅 z zakresu swoich obowi膮zk贸w;11.sprawne i terminowe wykonywanie zleconych zada艅;12.odpowiada materialnie za pobrane (powierzone) bezpo艣rednio mienie13.na podstawie asygnaty, protoko艂u pobrania - przekazania, innego dokumentu materia艂owego, z obowi膮zkiem jego zwrotu lub wyliczenia si臋14.z niego.15.sporz膮dzanie pod nadzorem szefa s艂u偶by obowi膮zuj膮cych sprawozda艅, zestawie艅 i meldunk贸w;16.zna膰 zakres obowi膮zk贸w i przepisy obowi膮zuj膮ce w zakresie pracy starszego referenta;17.monitorowa膰 wydawanie technicznych 艣rodk贸w materia艂owych w trakcie trwania 膰wicze艅 z wojskami obcymi na terenie bazy;18.uczestniczy膰 w prowadzeniu nadzoru nad realizowaniem zada艅 pododdzia艂贸w w艂asnych I jednostek b臋d膮cych na zaopatrzeniu w zakresie prowadzenie ewidencji oraz dokumentacji przychodowo-rozchodowej;19.u偶ytkowanie ZWSI RON zgodnie z przeznaczeniem poprzez rejestracj臋 zdarze艅 gospodarczych;20.sporz膮dzanie dokument贸w przychodowych i rozchodowych w systemie ZWSI RON;,,,21.wykonywanie raport贸w w ZWSI RON zgodnie z okre艣lonymi zasadami22.i terminami;23.zglaszanielprzekazywanie zidentyfikowanych usterek i b艂臋d贸w24.w oprogramowaniu ZWSI RON;25.zg艂aszanie uwag i propozycji dotycz膮cych funkcjonowania ZWSI RON.26.przygotowywanie dokumentacji obrot贸w materia艂owych s艂u偶by27.do archiwizacji28.sporz膮dzanie sprawozda艅 rocznych z eksploatacji SpW s艂u偶by29.sporz膮dzanie wniosk贸w o wszcz臋cie post臋powania na dostawy lub us艂ugi30.w tym:-sporz膮dzanie opisu przedmiotu zam贸wienia;-szacowanie warto艣ci zam贸wienia;- okre艣lanie warunk贸w udzia艂u w post臋powaniu o zam贸wienie pubficzna:31.wsp贸艂uczestniczenie w procesie planowania zar贸wno finansowego,32.jak r贸wnie偶 zaopatrzenia w zakresie s艂u偶by 艂膮czno艣ci, Informatyki i UL
kontakt przez PUP - 2019-06-03 - Powidz (wielkopolskie)
praca kadrowej
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)
umiej臋tno艣c nak艂adania mi臋sa na patyk, przygotowywania da艅 z soczewicy, ryb , da艅 arabskich, sisz kebab, przygotowywanie kebab贸w
Sindbad Hamid Rochdi - 2017-05-08 - 艁owicz (艂贸dzkie)
- sporz膮dzanie da艅 kuchni etnicznej - pakista艅skiejGodziny pracy: 8-16, 16-24.
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
-
GRUPA S.O.S. SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-06-09 - Chorz贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w z menu kuchni azjatyckiej, przygotowywanie receptur, da艅 dnia, kreowanie wizerunku azjatyckiej restauracji, opracowanie menu, obs艂uga sto艂u teppanyaki, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2019-09-27 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w ciep艂ych dla go艣ci kantyny pracowniczej.
Dussmann Polska Sp. z o.o. - 2019-01-23 - Stary Gostk贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
S艁ONECZNE WZG脫RZE JANINA MYSZKA - 2017-06-30 - Bolszewo (pomorskie)
Przygotowywanie samodzielnie posi艂k贸w obiadowych, produkt贸w garma偶eryjnych i imprez okoliczno艣ciowych.Wymagania:- wykszta艂cenie minimum zasadnicze zawodowe gastronomiczne,- sta偶 pracy minimum 1 rok jako samodzielny kucharz.
Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Os贸b z Upo艣ledzeniem Umys艂owym Ko艂o w Stargardzie Szczeci艅skim - 2015-12-03 - Stargard Szczeci艅ski (zachodniopomorskie)
praca
RZESZOWSKIE ZAK艁ADY DROBIARSKIE RES - DROBUL. MARII KONOPNICKIEJ 18 35-211 RZESZ脫W - 2016-02-29 - Rzesz贸w (podkarpackie)
zakres obowi膮zk贸w kucharza
"HOTEL CESARSKI SPA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2015-11-27 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Praca w charakterze przedstawiciela handlowego na miasto Le偶ajsk- Zarz膮dzanie oddzia艂em firmy (biura handlowego).- Pozyskiwanie nowych klientow.- Spotkania z klientami.- Raportowanie sprzeda偶y.- Dbanie o dobre kontakty z klientami.- Tworzenie ofert i zam贸wie艅 dla kontrahent贸w.- Dbanie o dobry wizerunek firmy.- Praca w pakiecie Office (Word, Excell), praca w programie e-nova.
PRO AUTOMATIC Sp. z o.o. - 2016-12-14 - Le偶ajsk (podkarpackie)
Sporz膮dza r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2019-09-10 - Zawory (pomorskie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: przygotowanie posi艂k贸w; WYMAGANIA: wykszta艂cenie zawodowe, minimalne do艣wiadczenie
P.H.U. "Dedal" Zygmut Bry艂ka - 2015-10-19 - Lubliniec (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅 i posi艂k贸w.
Restauracja Aleksandra Odejewska - 2020-02-12 - Nie偶ychowice (pomorskie)
Praca w sklepie og贸lnospo偶ywczym, obs艂uga klienta i kasy fiskalnej, praca w godz. 6-14, 13-21
Sklep MARCIN Ewa Marcinowska - 2016-05-11 - Opole (opolskie)
Kucharz
M艂odzie偶owy O艣rodek Wychowawczy w Samostrzelu - 2017-06-07 - Samostrzel (kujawsko-pomorskie)