KUCHARZ Stary Gostków oferta pracy Dussmann Polska Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków ciepłych dla gości kantyny pracowniczej.
Data publikacji: 2019-01-23
Lokalizacja: Stary Gostków (łódzkie)
Pracodawca: Dussmann Polska Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Stary Gostków 42, 99-220 Stary Gostków, powiat: poddębicki, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków ciepłych dla gości kantyny pracowniczej.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stary Gostków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: poddębicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wartkowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.01.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Uprawnienie 1] : Aktualna książeczka do celów sanepidarno-epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 3
Nazwa pracodawcy: Dussmann Polska Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poddębicach
Adres pracodawcy:
Twarda 18, 00-105 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Twarda
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poddębicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 23.01.2019
Oferta pracy ważna do: 07.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 23.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 23.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- układanie menu, oszacowanie dziennego zapotrzebowania na produkty, dbałość o zapasy- przygotowanie produktów do restauracji a-la-carte: mycie, krojenie, siekanie, patroszenie, marynowanie, przyprawianie a następnie przygotowywanie potraw kuchni niemieckiej: gotowanie, smażenie, pieczenie, grillowanie z wykorzystaniem sprzętu kuchennego - podawanie potraw i dekorowanie
Jürgen Ittmann Ittmann Gasthof und Ferienhaussiedlung "Zum Anker" - 2017-03-21 - Niemcy (Niemcy)
kucharz
Przedszkole Niepubliczne W Kasztanowym Parku - 2016-04-06 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, zamawianie produktów.
OŚRODEK WCZASÓW RODZINNYCH UNIVERSAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-23 - Łazy (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków w zakresie żywienia zbiorowego, wydawanie posiłków, organizacja pracy kuchni, dbanie o czystość w kuchni i zapleczu, dbanie o właściwą obsługę sprzętu znajdującego się w kuchni.
Przedsiębiorstwo Uzdrowisko Ciechocinek S.A. - 2018-04-12 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz - przygotowywanie posiłków, dbałość o stanowisko pracyI zmiana 12.00 -23.00 pn-nd 40h/ tyg.Wynagrodzenie 2100 zł brutto Okres zatrudnienia: 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Warszawa (mazowieckie)
Projektowanie makiet i zarządzeń projektem
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Kraków (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, przygotowywanie sałatek, obsługa urządzeń kuchennych
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2018-01-23 - Słubice (lubuskie)
praca w kuchni, przygotowywanie śniadań, pieczenie ciast, wydawanie i porcjowanie obiadów
Dzienny Dom Pomocy Społecznej - 2017-11-30 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
-
USŁUGI TURYSTYCZNO - HANDLOWE ,,MIESZKO" ,,SKALNICA" M. WIŚNIEWSKA - 2017-03-03 - Rewal (zachodniopomorskie)
produkcja tortilli
RAHMAN FOOD LUTHFUR RAHMAN - 2018-11-26 - Raszyn (mazowieckie)
Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
Firma Usługowo-Handlowa Kamil Zajączkowski - 2016-04-01 - Niwna (łódzkie)
obsługa kuchni
kontakt przez OHP - 2016-05-09 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
chęci do pracy
kontakt przez OHP - 2016-01-13 - Pelplin (pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej. Obsługa klienta
PHU "GASTROTEAM" Michał Zezulak - 2016-10-05 - Sucha Górna (dolnośląskie)
Przygotowywanie pizzy. Dbanie o porządek.
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
BERLIN DONER IRFAN DEMIR - 2016-05-17 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych kuchni polskiej. Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziane osoby uczące się. Kontakt wstępnie telefoniczny (11:00-20:00) (Tel. 501-425-840) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice).
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY GĘSIAK - 2017-09-07 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw
"Grill Solo"Joanna Mańka-Sieradzka - 2017-02-01 - Sandomierz (świętokrzyskie)
w/z
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Jawor (dolnośląskie)
• Przygotowywanie potraw i dań z przyjętymi standardami. • Zapewnienie wysokiej jakość usług • Właściwe i optymalnegospodarowanie towarami i innymi materiałami wykorzystywanym w Restauracji • Zachowanie standardów w zakresiewymagań sanitarno-epidemiologicznych oraz w zakresie HACCP. • Organizowanie pracy i nadzór nad zespołem • Dbałośćo czystość i higienę pracy/512001Umowa zlecenie 140h w m-cu, praca wg grafiku w godz. 12:00-00:00
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie różnych potraw, dań, przekąsek, ciast, deserów
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Gubin (lubuskie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, zarządzanie praca kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Leszno (wielkopolskie)
samodzielny kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w żłobku oraz ewentualnych innych zamawianych posiłków. Zmywanie i sprzątanie po wykonanej pracy. Wydawanie posiłków, ewentualnie pakowanie.
kontakt przez PUP - 2015-11-19 - Zakręt (mazowieckie)
wykształcenie bez znaczeniawymagana umiejętność gotowania
"STEMSTAL" Sp. z o.o. - 2017-10-04 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowanie produktów do wyrobu pizzy, obsługa pieca, wyrób ciasta na pizzę robienie ręczne pizzy, przygotowywanie sałatek, i dań obiadowych,
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Racławice (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Warszawa (mazowieckie)