KUCHARZ Żory oferta pracy Wędliny Żorskie KANIA Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: - praca w nowo otwartym bistro, - przygotowywanie posiłków wg sporządzonego jadłospisu, - wynagrodzenie do uzgodnienia
Data publikacji: 2019-09-24
Lokalizacja: Żory (śląskie)
Pracodawca: Wędliny Żorskie KANIA Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gajowa 85, 44-240 Żory, powiat: m. Żory, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- praca w nowo otwartym bistro, - przygotowywanie posiłków wg sporządzonego jadłospisu, - wynagrodzenie do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 5-23
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żory
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Żory
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żory
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie w kuchni
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: Wędliny Żorskie KANIA Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żorach
Adres pracodawcy:
Gajowa 85, 44-240 Żory, powiat: m. Żory, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 8-12 od pn-pt
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Żory
Gmina pracodawcy: Żory
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żory
Ulica pracodawcy: Gajowa
Numer budynku pracodawcy: 85
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żorach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.09.2019
Oferta pracy ważna do: 31.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 24.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 24.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?589288dd1367b7236675c18f6090ff84
Podobne oferty pracy
przygotowywanie pizzy, kebabu
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Wolbrom (małopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Utrzymanie w czystości terenu zewnętrznego wokół budynku (zamiatanie, grabienie, odśnieżanie) oraz w budynku za pomocą maszyny czyszczącej. Praca od poniedziałku do piątku w godzinach od 14.00 do 22.00 na terenie ZUS-u przy ulicy Sienkiewicza 77
Konsorcjum "Clar System" ZPCH - 2016-09-30 - Nowy Sącz (małopolskie)
staż
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Roznoszenie gazet firmy Kaufland, 4 razy w miesiącu- wtorek lub środa.Miejsce wykonywania pracy: Oksa - 1 osoba, Trzciniec -1 osoba
Kaufland Polska Markety Sp. z o.o. Sp. k. - 2019-10-09 - Oksa (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków serwowanych na miejscu, przyjmowanie zamówień, zmywanie, krojenie, obieranie; praca na dwie zmiany w godzinach:10-14 / 14-18.
EKOKOMPLEKS Krzysztof Oleksowicz - 2017-11-10 - Opole (opolskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-12-03 - Siemiatycze (podlaskie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2017-03-29 - Gniew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków i dań w restauracji hotelowej Hotelu Tristan & Spa- Kąty Rybackie
Przedsiębiorstwo Produkcji Łożysk Ślizgowych Andrzej Szumko Spółka Jawna - 2019-06-13 - Kąty Rybackie (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dbałość o zachowanie najwyższej jakości potraw, utrzymywanie określonych standardów jakości smakowej, kontrola stanów magazynowych (zapasów), dbanie o czystość stanowiska pracy.
P.P.U.H. "CHOMBUD" Import- Export - 2017-06-08 - Przemyśl (podkarpackie)
Praca pod ziemią związana z utrzymaniem maszyn i urządzeń. Prace montażowe i demontażowe maszyn i urządzeń, konserwacja i naprawy maszyn i urządzeń. Wymagane wykształcenie min. średnie techniczne mechaniczne, min 15 lat doświadczenia, znajomość budowy i działania maszyn i urządzeń górnictwa podziemnego. Znajomość języków polski, ukraińki/rosyjki - na poziomie komunikatywnym.
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Mysłowice (śląskie)
układanie kostki brukowej
F.H.U. "M-BRUK" Ewa Miękina - 2017-04-24 - Sieraków (małopolskie)
Sporządzanie posiłków (typ kuchnia polska - obiady, zupa, II dania, sałatki, kanapki, zapiekanki, hot-dog, hamburger. Dbanie o stanowisko pracy i sprzątanie.
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
wykonywanie wszystkich czynności związanych z przygotowaniem i wydawaniem posiłków
Szpital Rehabilitacyjno - Kardiologiczny w Kowanówku - 2016-06-09 - Kowanówko (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Lesko (podkarpackie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii Nr 7 - 2017-10-04 - Warszawa (mazowieckie)
Prace na kuchni przy przygotowywaniu posiłków
Bar - Restauracja "U Kazimierza" - 2016-10-27 - Czarna (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej.
BOSS Alan Kaczmarek - 2016-05-12 - Wschowa (lubuskie)
Kucharz
Firma Handlowo-Usługowa "ZAKAPIOR" Adam Radwański - 2020-01-20 - Polańczyk (podkarpackie)
Udział w procesie przygotowywania posiłków dla podopiecznych,wstępna i właściwa obróbka surowców, przygotowywanie gotowego posiłku z uwzględnieniem zasad racjonalnego żywienia i wysokich walorów smakowych, porcjowanie posiłków zgodnie z obowiązującą gramaturą, wydawanie i dekorowanie potraw, zmywanie naczyń stołowych i kuchennych
Zespół Ośrodków Wsparcia w Lublinie - 2017-11-15 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków,sprzedaż i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Głogów (dolnośląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
BAR U WŁADKA - W.Kaczmarczyk -Wieruszów - 2016-02-12 - Wieruszów (łódzkie)
- znajomość kuchni wschodniej- umiejętność przygotowywania pielmieni, kartacze, czebureki, banosz, bliny itd.- sumienność- pilnowanie estetyki stanowiska pracy- praca w godz. 08:00 - 16:00 / 13:00 - 21:00
kontakt przez PUP - 2019-11-15 - Łódź (łódzkie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Miętne (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem; 1) produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowniem kosumentów,2) sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych,3) sporządzanie potraw zgodnie z procedurami,4) prawidłowe gospodarowanie surowcami przeznaczonymi do sporządzania potraw,5) dbałość o należyty stan techniczny narzędzi pracy i wyposażenia stanowiska pracy.Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe; Umiejętności artystyczne, zmysł estetyczny, kreatywność, umiejętność pracy w zespole. Doświadczenie min. 1 rok na podobnym stanowisku.
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2015-12-18 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.Miejsce pracy: Wrocław ul. KrakowskaKontakt kandydatów z pracodawca telefoniczny lub mailowyRównoważny systam pracy Oferta znajduje się w sali: G
P.H.U."ANI" Gagik Grigoryan - 2018-04-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, wprowadzanie produktów lokalnej kuchni
ZENZERO POLSKA SP. Z O.O. - 2016-01-20 - Łódź (łódzkie)
sporządzanie asortymentu potraw i napojów z surowców i pólproduktów spożywczych w oparciu o receptury gastronomiczne, ocena jakości surowców półproduktów i gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2019-03-19 - Rzeszów (podkarpackie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Wałcz (zachodniopomorskie)
KUCHARZ/PIZZER
BAR "KUKURYKU" MICHAŁ KUŹMIK - 2017-06-28 - Dębica (podkarpackie)