KUCHARZ Pławno oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: wg umowy
Data publikacji: 2018-06-21
Lokalizacja: Pławno (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Pławno, powiat: radomszczański, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg umowy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pławno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: radomszczański
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.06.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomiczne, możliwość przyuczenia w miejscu pracy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Radomsku
Adres pracodawcy:
Tysiąclecia 2, 97-500 Radomsko, powiat: radomszczański, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: radomszczański
Gmina pracodawcy: Radomsko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Radomsko
Ulica pracodawcy: Tysiąclecia
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna wyrobów medycznych, włączając ortopedyczne, prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Radomsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.06.2018
Oferta pracy ważna do: 21.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 21.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 21.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
PRZYRZĄDZANIE POTRAW, WYKONYWANIE INNYCH CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z OBSŁUGĄ BARU. PO 1 MIESIĄCU UMOWA O PRACĘ.
SPÓŁDZIELNIA PRODUKCYJNO - HANDLOWA "MESTWIN" - 2017-06-28 - Kartuzy (pomorskie)
Zapewnienie wyżywienia słuchaczom oraz uczestnikom przedsięwzięć organizowanych w obiektach zlokalizowanych w Legionowie oraz policjantom pełniącym służbę i pracownikom zatrudnionym w tych obiektach.Zadania podstawowe:1) przyjmowanie artykułów spożywczych z magazynu żywnościowego;2) przygotowywanie produktów żywnościowych do obróbki wstępnej i obróbki termicznej;3) koordynowanie i przygotowywanie posiłków;4) porcjowanie produktów żywnościowych;5) koordynowanie i wydawanie posiłków;6) utrzymanie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności i żywienia HACCP oraz prowadzenie stosownej dokumentacji.
CENTRUM SZKOLENIA POLICJI W LEGIONOWIE - 2018-04-03 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i napoi kuchni indyjskiej – dział curry i tandori. Praca w nowej restauracji w Sandnes, 12 km. od Stavanger.Wykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien mieć min. 10 lata doświadczenia w pracy na stanowisku kucharza w przygotowywaniu potraw kuchni indyjskiej (Restauracja / Hotel)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego
INDIA TANDOORI RESTAURANT AS - 2016-02-24 - Norwegia (Norwegia)
praca w barze fast food
AGM Gastro Andrzej Gochna - 2016-05-17 - Rzeszów (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagane doświadczenie w zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
d/b GASTRO Restauracje-Catering Dorota Bernadzik - 2016-03-30 - Racibórz (śląskie)
- Obsługa klientów, - Dbanie o ład i porządek w miejscu pracy, - Wykładanie towaru, - Obsługa kasy fiskalnej. Ilość godzin pracy tygodniowo: 40-52,5, miesięcznie: 160-210. Dyspozycyjność w godz.: 6:00-23:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 01.03.2018-31.12.2019.
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa imprez, prowadzenie kuchni, obsługa w języku rosyjskim
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Boglewice (mazowieckie)
przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, dbanie o bezpieczeństwo żywności, ścisła współpraca z szefem kuchni i pozostałym zespołem, zastępowanie szefa kuchni podczas jego nieobecności, zapewnienie zadowolenia klienta i konsumenta
SODEXO POLSKA SP ZOO - 2017-05-26 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2017-01-27 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
"MASARNIA" Edward Balcerczyk w Myszyńcu - 2016-04-05 - Myszyniec (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w przedszkolu wg. zasad HACCP, czynności porządkowe w kuchni, dokonywanie drobnych zakupów.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Siedlce (mazowieckie)
praca dla osoby z orzeczonym stopniem niepełnosprawności
FIRMA UTRZYMANIA CZYSTOŚCI SOPEL STANISŁAW SOPEL - 2017-07-10 - Rzeszów (podkarpackie)
Sporządzanie potraw, zabezpieczanie produktów, dekorowanie potraw.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2016-05-05 - Zagórze (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie posiłków, prace pomocnicze na terenie kuchni
SANPRO CONSULTING BPO Sp. z o.o. - 2018-08-17 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie z wnioskiem o organizację stażu.
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów, przygotowywanie posiłków, pobieranie produków spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą, utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny, troska o utrzymanie w czystości pomieszczeń i sprzętów.
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Zabrze (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Łapy (podlaskie)
obsługa klienta w sklepie spożywczo-przemysłowym
Rusek Adam Firma Handlowo Usługowa - 2016-04-01 - Leńcze (małopolskie)
przygotowywanie potraw tureckich, nadzór nad jakością zamawianej żywniości, nadzorowanie świeżości składników spożywczych, wymahane min. 3 miesiące doświadczenia
FHU Małgorzata Kurt, Mehmet Kurt - 2017-07-25 - Wolsztyn (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków dla grup kolonijnych przebywających w ośrodku ( Wisła - Baza kolonijna "Patelniok")
"POLTUR" Polska Sp. z o. o. - 2016-06-16 - Wisła (śląskie)
zgodny,
ISKANDAR Sp. z o. o. - 2018-04-19 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
-Miejsce pracy: Royal Kebab, Tczew-Wynagrodzenie do uzgodnienia,
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Tczew (pomorskie)
przygotowanie pizzy
ZPHU DEKPOL , Wojciech Zdziebko - 2016-09-19 - Połaniec (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków. Wynagrodzenie 10 zł/godz.
Rybarczyk Arkadiusz Firma Handlowo-Usługowa Cafe "KAMELEON" - 2016-03-31 - Spytkowice (małopolskie)
Kucharz w Restauracji "Stara Karczma"Wynagrodznie do uzgodnienia z pracodawcą. Pierwsza umowa umowa zlecenie. Równoważny system czasu pracy.
Firma WERONIKA BIS Ewa i Dariusz Mielżyńscy s.c. - 2016-04-04 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą menu, zarządzanie kuchnią i personelem kuchennym. Wymagania: wykształcenie zawodowe, staż pracy min 2 lata. Miejsce wykonywania pracy Łeba.
W&W Wiczkowski Wojciech - 2017-03-16 - Łeba (pomorskie)
praca na kuchni przy sprzadzaniu pizzy
kontakt przez PUP - 2018-06-06 - Przasnysz (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Grodziec (dolnośląskie)