KUCHARZ Perzyce oferta pracy WAWRZYNIAK GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Wymagania: wyksztalcenie zawodowe - kucharz, doświadczenie mile widziane w gastronomii, umiejętność gotowaniaZakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy
Data publikacji: 2020-07-02
Lokalizacja: Perzyce (wielkopolskie)
Pracodawca: WAWRZYNIAK GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:63-760 Perzyce 46, powiat: krotoszyński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wymagania: wyksztalcenie zawodowe - kucharz, doświadczenie mile widziane w gastronomii, umiejętność gotowaniaZakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|3
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Perzyce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krotoszyński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3012
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zduny
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.07.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność gotowania
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Chęć do pracy
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie mile widziane w gastronomii
Nazwa pracodawcy:
WAWRZYNIAK GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
danePracodawcy_nip: 6211817014
danePracodawcy_regon: 363638477
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krotoszynie
Adres pracodawcy:
63-760 Perzyce 46, powiat: krotoszyński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt telefoniczny, CV i podanie złożyć w siedzibie firmy lub wysłać e-mailem do firmy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, inny - Cv i podanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: krotoszyński
danePracodawcy_kodPowiatu: 3012
Gmina pracodawcy: Zduny
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Perzyce
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0211056
Numer budynku pracodawcy: 46
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krotoszynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 02.07.2020
Oferta pracy ważna do: 31.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 02.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 02.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1e3b4cce3a6c657f6e651ee9fa5f3554
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań kuchni polskiej
RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W ŁAŃCUCIE - 2017-02-09 - Łańcut (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków zgodnych z menu dziennym, wykonywanie poleceń szefa kuchni
HOTEL MEDICAL SPA UNITRAL Spółka z o.o. Sp. komandytowa - 2019-10-29 - Mielno (zachodniopomorskie)
wykonywanie robót ogólnobudowlanych
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Częstochowa (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wykształcenie średnie, dyspozycyjność, komunikatywność, praca w zespole, łatwość w nawiązywaniu kontaktów; książeczka sanitarno-epidemiologiczna, obsługa kuchni; CV przesyłać na adres mailowy biuro (at) noclegirelax.lublin.pl
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "RELAX" Sp. z o.o. - 2015-12-03 - Lublin (lubelskie)
Realizacja zadań związanych z wykonywaniem dokumentów projektowych przydzielonych przez bezpośredniego przełożonego z należytą starannością i w wyznaczonych terminach.Wykonywanie dokumentacji projektowej przy użyciu dostępnego oprogramowania.Współpraca z członkami zespołu projektowego.Realizację ciekawych i różnorodnych projektów.
MTA Engineering Sp. z o.o. - 2017-11-24 - Rzeszów (podkarpackie)
- przygotowywanie wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie zdrowych i higienicznych posiłków.
Publiczne Przedszkole w Serbach - 2018-11-20 - Serby (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni słowiańskiej i ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Piaseczno (mazowieckie)
prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2020-06-09 - Sandomierz (świętokrzyskie)
-
DABROV P.H. KAZIMIERZ DĄBROWSKI - 2018-03-15 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala - 2017-02-20 - Krzyszkowice (małopolskie)
Brak danych
DOM INWEST T.iE. Japtok Sp.Jawna - 2017-02-10 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań w oparciu o kuchnię polską
JOLANTA CHMIELEWSKA RESTAURACJA SZYSZKA CHMIELU FAMILIA CHMIELEWSCY - 2019-09-10 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o estetykę
WRO EU INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIA SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-12-17 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Prace typowe dla kucharza
Gasthaus Schillebold - 2018-06-27 - Niemcy (Niemcy)
Dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków, znajomość należności żywieniowych, przestrzeganie punktów kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganie przyrząconych posiłków
31 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W ZGIERZU (JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 2573) - 2018-07-10 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie pizzy, podawanie pizzy klientom, obsługa klentów, inne prace związane z pracą w pizzerii (praca wgodz. 14.00-22.00, w soboty 14.00-23.00, możliwość zatrudnienia osoby w mniejszym wymiarze czasu pracy)
PIZZERIA GATTO NERO IRENA SUCHCICKA - 2016-01-20 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Pomoc murzaom, malarzom, sprzątanie obiektu. Umowa zlecenie okolo 82 godziny w miesiącu, dyspozycyjność w godz. 8-17, okres wykonywania zlecenia 3 lata
"BPS LOGISTIC" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-08-01 - Tuszyn (łódzkie)
-samodzielny kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Grzybowski Młyn (pomorskie)
praca
RADOŚĆ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-04 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków
Górska Szkoła Szybowcowa AP ŻAR - 2015-09-28 - Międzybrodzie Żywieckie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
Pizzeria"Smakosz" Tadeusz Świerzewski - 2019-09-23 - Chmielnik (świętokrzyskie)
Sporządzanie różnych grup i asortymentów potraw, ciast i napojów i deserów wg. ustalonych norm i receptur gastronomicznych, porcjowanie, dekorowanie i wykańczanie przygotowanych potraw oraz wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2019-11-28 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
PIZZERIA "TWOJA" - 2017-03-21 - Gniezno (wielkopolskie)
1) odbieranie korespondencji Urzędu z placówki pocztowej, wprowadzanie korespondencji do systemu Mdok i rozdysponowywanie jej zgodnie z właściwością merytoryczną;2) przyjmowanie i ekspedycja korespondencji do wysłania w postaci przesyłek pocztowych i kurierskich;3) przyjmowanie i nadawanie faxów;4) rozdzielanie gazet i czasopism oraz pozostałej korespondencji niepodlegającej rejestracji dla poszczególnych komórek organizacyjnych Urzędu;5) kontrola ilościowa i wartościowa w zakresie wysyłki korespondencji (potwierdzanie zgodności otrzymywanych faktur z urzędu pocztowego);6) współpraca z Zespołem Systemów Zarządzania podczas przygotowywania postępowania w zakresie świadczenia usług pocztowych i kurierskich dla Urzędu;
Urząd Miasta Płocka - 2018-01-17 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków- śniadania, obiad, kolacja, dbanie o czystość w kuchni.
GLOBAL TRAVEL EXCELLENCE Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-02-16 - Piaski (warmińsko-mazurskie)
j.w.
B&B BUSALACCHI SP.J. - 2016-04-28 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie form, ogólne prace ślusarskiewykształcenie podstawowe
Consolis Polska Sp.z o.o. - 2017-07-12 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Sitaniec-Wolica (lubelskie)