KUCHARZ O偶ar贸w Mazowiecki oferta pracy ARTRES BEATA KOCIUBA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w restauracji. Dba艂o艣膰 o dobr膮 jako艣膰 produkt贸w i gotowych.
Data publikacji: 2019-06-28
Lokalizacja: O偶ar贸w Mazowiecki (mazowieckie)
Pracodawca: ARTRES BEATA KOCIUBA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Pozna艅ska 226, 05-850 O偶ar贸w Mazowiecki, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w restauracji. Dba艂o艣膰 o dobr膮 jako艣膰 produkt贸w i gotowych.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: O偶ar贸w Mazowiecki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warszawski zachodni
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: O偶ar贸w Mazowiecki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.07.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: samodzielno艣膰
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: ARTRES BEATA KOCIUBA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Adres pracodawcy:
Pozna艅ska 226, 05-850 O偶ar贸w Mazowiecki, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: warszawski zachodni
Gmina pracodawcy: O偶ar贸w Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: O偶ar贸w Mazowiecki
Ulica pracodawcy: Pozna艅ska
Numer budynku pracodawcy: 226
Oferta zg艂oszona przez:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.07.2019
Oferta pracy wa偶na do: 15.07.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.07.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1cffa7be092a37490d1f8c8b4503b593
Podobne oferty pracy
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-12-17 - Ropa (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, ciasta dla go艣ci. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 10-18, 16-24 w Ko艂obrzegu. Praca r贸wnie偶 w weekendy. Istnieje mozliwo艣膰 przyuczenia.
Firma "KARDAMON" S.C. Krzysztof Jerzak, Renata Mirosz - 2016-02-16 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Nauka gotowania wg przepis贸w obowi膮zuj膮cych w restauracji. Gotowanie i przygotowywanie potraw dla klient贸w.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Lw贸wek 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00. E-mail: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SP脫艁KA JAWNA - 2016-04-08 - Tczew (pomorskie)
wed艂ug wniosku
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - 艢wiebodzice (dolno艣l膮skie)
zakres obowi膮zk贸w elektryka
MAREK JASI艃SKI PRZEDSI臉BIORSTWO ZAOPATRZENIOWE MARK-POL - 2019-04-03 - W膮brze藕no (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, pieczenie, duszenie, sma偶enie, gotowanie
kontakt przez PUP - 2019-01-07 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
gotowanie, wydawanie posi艂k贸w
Lunch Bar Esencja - 2016-03-31 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
"Duo-Bet" sp. z o.o. - 2016-05-23 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
zgodnie z art. 119 ustawy z dnia 12 marca 2004 r. o pomocy spo艂ecznej /Dz.U. 2016 r. poz. 930/
Miejski O艣rodek Pomocy Spo艂ecznej w Chodzie偶y - 2016-09-06 - Chodzie偶 (wielkopolskie)
Samodzielny kucharz. Przygotowanie posi艂k贸w kuchni: rosyjskiej, ukrai艅skiej, gruzi艅skiej, kazachsta艅skiej. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Prac na jednazmiane od poniedzia艂ku do piatku: 10:00-18:00. Oferta dost臋pna wsali G
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni hotelowej (menu restauracyjne, imprezy, wesela)
HOTEL JUNIOR S.C. - 2017-09-28 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej Praca w systemie 2 dni pracy/2 dni wolnego Na okresie pr贸bnym tj. 1-2 miesi膮ce umowa zlecenie potem umowa d艂ugoterminowa
Zajazd 呕u艂awy Wr贸blewski Zdzis艂aw - 2015-12-01 - Kazimierzowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Us艂ugi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-11-28 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
w/g stanowiska
LEGION CK Sp zo.o. - 2018-05-16 - Cedzyna (艣wi臋tokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Che艂m (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2018-03-06 - Che艂m (lubelskie)
kontrola towar贸w, produkt贸w, przygotowywanie i realizacja zam贸wie艅 i da艅, utrzymanie porz膮dku i higienawymagane wykszta艂cenie zawdowe lub 艣rednie, do艣wiadczenie zawodowe, dobra organizacja i praca w zespolemile widziane prawo jazdy kat. Bmo偶liwo艣膰 zakwaterowania
Us艂ugi Turystyczne Justyna Dziak-G艂owacka - 2019-03-01 - 艁uknajno (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla pacjent贸w szpitala
Dussmann Polska - 2016-05-05 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnejpraca na umow臋 zlecenie nie mniej ni偶 60 godzin w miesi膮cuoferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Praca kucharz bedzie polega艂a na obr贸bce wst臋pnej, rozdrabnianiu produkt贸w spozywczych. Przygotowywaniu: gotowaniu, pieczeniu, sma偶eniu - potraw oraz ich selekcji i ch艂odzeniu.
kontakt przez PUP - 2014-08-14 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅 i menu, prowadzenie negocjacji z kontrahentami pochodznia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Jab艂onowo (mazowieckie)
KELNER W RESTAURACJI
Zesp贸艂 Pa艂acowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2017-06-26 - B膮dz贸w (dolno艣l膮skie)
SPORZ膭DZANIE R脫呕NEGO RODZAJU POTRAW, PIZZY Z ZASTOSOWANIEM NARZ臉DZI, MASZYN I URZ膭DZE艃 W ZAK艁ADACH GASTRONOMICZNYCH I PRZEDSI臉BIORSTWACH ZAJMUJ膭CYCH SI臉 PRZYGOTOWYWANIEM I PRODUKCJ膭 WYROB脫W I P脫艁PRODUKT脫W KULINARNYCHWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, 艢REDNIE, KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO W ZAWODZIE KUCHARZPRACA PO 8 H DZIENNIE W PRZEDZIALE GODZINOWYM: 11:00-23:00STAWKA ZAGODZIN臉 15,60 Z艁 BRUTTO
VIKTORIA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-04-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
G艂贸wne obowi膮zki: - wykonywanie bada艅 diagnostycznych w kierunku wykrywania drobnoustroj贸w chorobotw贸rczych w materiale klinicznym (ka艂, mocz, wymazy itp.) metod膮 posiewu oraz lateksow膮, - wykrywanie drobnoustroj贸w chorobotw贸rczych w powietrzu na stanowisku pracy metod膮 filtracyjn膮 i impakcyjn膮 (liczba drobnoustroj贸w i ich identyfikacja) - wykonywania bada艅 serologicznych w kierunku wykrywania Borrelia burgdorferi, Bordetella pertusiss, Mycoplasma pneumoniae metoda immunoenzymatyczn膮 i Western-Blot, - przyjmowanie, ocena i przygotowania pr贸bek do bada艅, - prawid艂owe i staranne prowadzenie dokumentacji, - udzia艂 w sporz膮dzaniu zapotrzebowani rocznych na materia艂y pomocnicze oraz wyst臋powanie z bie偶膮cym zapotrzebowaniem na zakup materia艂贸w pomocniczych, - zapewnienie miarodajno艣ci wynik贸w bada艅 zgodnie z nadanym upowa偶nieniem, - pobieranie materia艂u do bada艅 (krew, wymazy)
WOJEW脫DZKA STACJA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA W BYDGOSZCZY - 2016-02-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, praca w kuchni, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Regulice (opolskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w.
Zajazd Zagroda Tomasz Ob艂onczek - 2019-05-20 - Konrad贸w (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-19 w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w weekendy. Pracodawca zapewnia wy偶ywienie w trakcie pracy.
Centrum Rehabilitacyjno-Wczasowe AMBER s.c. - 2018-08-07 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie da艅 kuchni arabskiej, zgodnie z receptur膮.
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Lublin (lubelskie)
Oferta zg艂oszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja zawodowa os贸b bezrobotnych 30+ (2019), wsp贸艂finansowanego ze 艣rodk贸w Europejskiego Funduszu Spo艂ecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego - Lubuskie 2020 obejmuj膮cego aktywizacj臋 os贸b bezrobotnych, spe艂niaj膮cych kryteria dost臋pu - s膮 to osoby w wieku 30 lat i wi臋cej znajduj膮ce si臋 w szczeg贸lnej sytuacji na rynku pracy:- osoby starsze po 50 roku 偶ycia,- kobiety,- osoby z niepe艂nosprawno艣ciami,- osoby d艂ugotrwale bezrobotne,- osoby o niskich kwalifikacjach.
FIRMA Alicja - Alicja Dubik - 2019-05-13 - S艂o艅sk (lubuskie)