KUCHARZ Szczecin oferta pracy VIKTORIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 15,6 PLN
Zakres obowiązków: SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW, PIZZY Z ZASTOSOWANIEM NARZĘDZI, MASZYN I URZĄDZEŃ W ZAKŁADACH GASTRONOMICZNYCH I PRZEDSIĘBIORSTWACH ZAJMUJĄCYCH SIĘ PRZYGOTOWYWANIEM I PRODUKCJĄ WYROBÓW I PÓŁPRODUKTÓW KULINARNYCHWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO W ZAWODZIE KUCHARZPRACA PO 8 H DZIENNIE W PRZEDZIALE GODZINOWYM: 11:00-23:00STAWKA ZAGODZINĘ 15,60 ZŁ BRUTTO
Data publikacji: 2019-04-29
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: VIKTORIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:ANIELI KRZYWOŃ 22/U2, 70-820 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW, PIZZY Z ZASTOSOWANIEM NARZĘDZI, MASZYN I URZĄDZEŃ W ZAKŁADACH GASTRONOMICZNYCH I PRZEDSIĘBIORSTWACH ZAJMUJĄCYCH SIĘ PRZYGOTOWYWANIEM I PRODUKCJĄ WYROBÓW I PÓŁPRODUKTÓW KULINARNYCHWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO W ZAWODZIE KUCHARZPRACA PO 8 H DZIENNIE W PRZEDZIALE GODZINOWYM: 11:00-23:00STAWKA ZAGODZINĘ 15,60 ZŁ BRUTTO
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 15,6 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: STAWKA ZAGODZINĘ 15,60 ZŁ BRUTTO
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 15,6 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE KUCHARZA (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
VIKTORIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
ANIELI KRZYWOŃ 22/U2, 70-820 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: ANIELI KRZYWOŃ
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.04.2019
Oferta pracy ważna do: 28.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 29.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 29.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3a0881f993674c738f0b5c0fecb1e6ba
Podobne oferty pracy
przygotowywanie kebabów, obsługa kasy fiskalnej
E HARPUT Ewelina Dubińska - 2018-08-28 - Zielona Góra (lubuskie)
Utrzymanie czystości i porządku w Komplesie oraz na zewnątrz
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Bytów (pomorskie)
Wymagana książeczka sanepidowska, doświadczenie, komunikatywność. Praca w restauracji z jedzeniem na wagę D'gustacja. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub osobisty.
MAGDALENA KOZYRA - 2017-10-12 - Rybnik (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ ZE SZCZEGÓLNYM UWZGLĘDNIENIEM KUCHNI CHIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE BRANŻOWE/ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ I CHIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAKRESIE KUCHNI CHIŃSKIEJ, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGOMIEJSCE PRACY: ul. WYZWOLENIA 18, 70-554 SzczecinPRACA W GODZINACH: 09:00-23:00
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
serwis sprzętu komputerowego
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o higienę zakładu
F.H.U. " SZCZEŚNIAK" Restauracja LA VENTA - 2016-07-26 - Niepołomice (małopolskie)
Przyrządzanie potraw kuchni tradycyjnej
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2018-03-14 - Bytom (śląskie)
praca przy tłumaczeniu umów, kontakt i opieka nad obecnymi klientami, tłumaczenia
TEX COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-28 - Tarnowskie Góry (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Warszawa (mazowieckie)
wg. zakresu czynności
Specjalny ośrodek Opiekuńczo- Wychowawczy - 2017-11-08 - Gniezno (wielkopolskie)
Staż w Zakładzie Ubezpieczeń Społecznych.Zapoznanie się z obiegiem dokumentacji. Sortowanie i wprowadzanie wpływającej korespondencj do stosownych rejestrów. Sporządzanie projektów korespondencji z dłużnikami likwidowanego funduszu alimentacyjnego. Obsługa urządzeń biurowych. Odnotowywanie w stosownych rejestrach ostatecznie załatwionych spraw. Przetwarzanie danych osobowych w celu realizacji zadań określonych w w/w punktach.
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Nowy Sącz (małopolskie)
pomocnik stolarza
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Grajewo (podlaskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz małej gastronomi
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
zamawianie produktów do produkcji pizzy;przygotowanie ciasta na pizze;wyrób pizzy i wypiekwyrób fast foodówdbanie o porządek w kuchni;pomoc w przygotowywaniu dań obiadowych.Oferta stażu przeznaczona dla osób zarejestrowanych w PUP Oświęcim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Osiek (małopolskie)
wg. stanowiska
Młyn Gąsiorowo Adriana Machnacz - 2017-04-28 - Gąsiorowo (mazowieckie)
Przygotowywanie dań i posiłków do restaurcji i cateringu, dbanie o stanowisko pracy i powierzony sprzęt.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2019-03-21 - Zagórze (mazowieckie)
w/z
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Bolków (dolnośląskie)
Wykształcenie: średnie; doświadczenie zawodowe mile widziane; kwalifikacje kucharza żywienia zbiorowego; Produkcja posiłków; Jedna zmiana; Miejsce pracy: Gliwice
ATA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-12 - Gliwice (śląskie)
Parce związane z budową, remontem, konserwacją instalacji i sieci c.o., wodociągowych, kanalizacyjnych, gazowych oraz technologicznych na stacjach paliw; praca od zaraz; jedna zmiana; kontakt z pracodawcą osobisty w godzinach 8-12, telefoniczny 8-12, e-mailowy; wynagrodzenie od 2000 do 4000 zł.
FTS Sp. z o.o. - 2015-11-24 - Bierkowo (pomorskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-03-19 - Tczew (pomorskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw według receptur, przestrzeganie zasad HACCAP w kuchni restauracyjnej
CAFE BISTRO "SANTA KRUSS" AGATA KRUSS - 2017-12-13 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Typowe prace dla kucharza
Bordmanns Scheune Gaststätte & Pension Renate Rumpel - 2017-12-14 - Niemcy (Niemcy)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DOPILNOWANIE RACJONALNEGO ZARZĄDZANIA SKŁADNIKAMI, ROZDZIELANIE PRAC POMOCNIKOM KUCHNI, PRZESTRZEGANIE ZASAD POSTĘPOWANIA Z ŻYWNOŚCIĄ, ESTETYCZNE PREZENTOWANIE POTRAW I DAŃ.
kontakt przez OHP - 2018-07-24 - Zielona Góra (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICE.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Grójec (mazowieckie)
wyksz. kierunkowe- gastronomiczne, doświadczenie na stanowisku kucharz, pasja do gotowania, zaangażowanie, sumienność, dobra organizacja pracy własnej
Auto Partner Garcarek Spółka Jawna - 2016-09-30 - Ociąż (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
GOTOWANIE, UTRZYMYWANIE STANOWISKA PRACY W CZYSTOŚCIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE-KUCHARZ, TECHNOLOG, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY B;GODZINY PRACY: 07.00-15.00MIEJSCE PRACY W PUBLICZNYM PRZEDSZKOLU I ŻŁOBKU W PRZECŁAWIUPRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM 514-440-072
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2018-03-13 - Przecław (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków i potraw zgodnie z zaplanowanym jadłospisem ( żywienie zbiorowe ), przygotowywanie imprez okolicznościowych, zarządzanie podległym personelem w kuchni oraz rozplanowanie prac, przestrzeganie zasad i norm bezpieczeństwa BHiP oraz p.poż. Okres próbny do 3 m-cy z możliwością przedłużenia. Godz. pracy 6-18.
DOM WCZASOWO-SANATORYJNY "PERŁA" W USTCE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-11-28 - Ustka (pomorskie)